ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

09 Ιουλίου 2020
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλό μεσημέρι φίλες και φίλοι (καθότι προηγούνται οι κυρίες κι εγώ είμαι κι ένας καθώς πρέπει κύριος).

 

Ελπίζω να σας βρίσκω όσο το δυνατόν σε πλήρη υγεία και όσο είναι επιτρεπτό από άλλες υποχρεώσεις σε διάθεση διακοπών, ας πούμε σε κάποια παραλία κάτω από μια ομπρέλλα με κάποιο δροσιστικό ποτό στο χέρι, μια και η ζέστη θέλει υγρά για να αντιμετωπιστεί.

Πολύς λόγος γίνεται τελικά για τις επιπτώσεις και τα παρεπόμενα του κορωνοϊού που όχι μόνο μπήκε στη ζωή μας απροσκλητος αλλά και κατά πως φαίνεται θα αργήσει να μας αποχωριστεί, βασικά εμείς μπορούμε χωρίς αυτόν απλά αυτός μας βγήκε λίγο κολιτσίδας. Πέρα από την πλάκα όμως τα πράγματα είναι εως πολύ σοβαρά μια και δυστυχώς για άλλη μια φορά είναι μια ευκαιρία για κάποιους να βγάλουν πολύ χρήμα. Είτε αυτοί είναι μέσα επικοινωνίας που κατ εμέ τουλάχιστον θα έπρεπε να συμβάλουν στην ενημέρωση ΔΩΡΕΑΝ και όχι να παίρνουν τις διόλου ευκαταφρόνητες αμοιβές που όλοι ακούσαμε τις τελευταίες μέρες. Από την άλλη παίζει μια ακόμη μεγάλη κόντρα - μάχη, με σκοπό φυσικά κι εδώ το κέρδος, αυτή των φαρμακοβιομηχανιών για το φάρμακο - αντίδοτο ή ακόμα πιο προσοδοφόρο "εμβόλιο". Ποιός λοιπόν θα καταφέρει να το φτιάξει πρώτος, να το δοκιμάσει αρκούντως ώστε να είναι ασφαλές και να πάρει την τελική έγκριση από μάλλον τελικά έναν αμφίβολο Παγκόσμιο Οργανισμό. Και όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι όποιες προσπάθειες των εταιρειών αυτών δεν θα κοινοποιούνται στις υπόλοιπες γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Εξ ορισμού λοιπόν περιμένουμε όχι το καλύτερο ή το ασφαλέστερο αλλά το πρώτο που θα τύχει εγκρίσεως. Φανταστείτε μόνο να υπήρχε πραγματική καθοδήγηση και εποπτεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό έτσι ώστε όλες οι ενδιαφερόμενες βιοχημικές να συνεργαστούν και να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κι ας μοιραστούν την παραγωγή βρε αδερφέ, ας μπεί πλαφόν στην κατασκευή, είμαστε 7 δις που το περιμένουμε!

Σε κάτι που μας αφορά λίγο πιο άμεσσα οικονομικά τώρα, στον τουριστικό τομέα. Τα πράγματα σίγουρα δεν πάν καλά και σίγουρα δεν είμαστε στο αρχικό μείον 30% που όλοι μας ελπίζαμε και προβλέπαμε. Ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις η πτώση είναι όχι απλά ελεύθερη αλλά συντριπτική. Κι εδώ πρέπει να φανούμε συνεργατικοί ώστε να πραγματοποιούμε τις δικές μας δαπάνες και αγορές σε όσο το δυνατόν τοπικό επίπεδο ώστε όλοι μαζί να περάσουμε τον επόμενο χειμώνα όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή.

Και πάμε στο τραγουδάκι της ημέρας ...

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top