ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 27/9
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

27 Σεπτεμβρίου 2020
(1 Ψήφος)

Καλημέρααα, καλημέρααα και καλή δύναμη! Τί γίνεται βρε παιδιά...σεισμοί, πλημμύρες, ιοί, φωτιές, ανοίγεις την τηλεόραση όσο πίνεις τον καφέ σου σαν άνθρωπος και εισβάλλουν στο χώρο σου χίλια δυο αρνητικά συμβάντα!
Μήπως, αφού έχουμε τη υγειά μας να ξεκινήσουμε την μέρα μας με χαμόγελο και αισιοδοξία κι ένα χαρούμενο τραγούδι, μπας και ξορκίσουμε το κακό?

Tο 2010 ο τεράστιος ερμηνευτής αποφασίζει να πει το μεγάλο «αντίο». Χωρίς μελοδραματισμούς, χωρίς να ανακοινώνει τελευταίες εμφανίσεις, χωρίς να απογοητεύσει ούτε στιγμή τους χιλιάδες φίλους τους. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου. Αφήνω πίσω μου πράγματα που αγαπώ, όμως αρχίζω πλέον και αγαπάω και να προσέχω τον εαυτό μου, γιατί σαράντα χρόνια ξενύχτι δεν είναι εύκολο πράγμα. Κατάφερα λοιπόν να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω λίγο τον Πασχάλη».

Ο Πασχάλης Τερζής τελείωσε την καριέρα του όπως ακριβώς την άρχισε, με αξιοπρέπεια. Πέρασε δύσκολες στιγμές, έκανε δεκάδες δουλειές ποτέ όμως δεν εγκατέλειψε το όνειρό του. Και αυτό δεν ήταν να γίνει διάσημος τραγουδιστής, να τον αποθεώνει ο κόσμος, να κερδίσει χρήματα και δόξα. Ήταν να κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε... να τραγουδάει!

Η ζωή στη φύση και η οικογένεια του είναι αυτά που του δίνουν δύναμη. Σίγουρα το τραγούδι του λείπει, όπως λείπει και ο ίδιος στους θαυμαστές του. Τώρα θα κάνει ένα σύντομο come back για χάρη της κόρης του Γιάννας και θα τραγουδήσουν μαζί το: «Για σένα μόνο», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αύριο 28/9!

Τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει όμως και η συνολική του στάση απέναντι στο τραγούδι και στη μουσική θα τον κρατάνε πάντα ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου. Και φυσικά η εξαιρετική φωνή θα του δίνει πάντα μια από τις πρώτες θέσεις στους έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές!!!

Καλή Κυριακή με δύναμη και αισιοδοξία, όπως είπαμε "γκαρντάσια"...

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top