Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 4/10
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Οκτωβρίου 2020
(1 Ψήφος)

Καλή Κυριακή volvinewτες μου...Εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα με θετικές σκέψεις! Για πάμε και σήμερα να δούμε κάποια νέα μαζί με το τραγούδι της ημέρας από τη χρονιά του 1996!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Π.Τερζής, ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ακροατών, πέρα από τη Γιάννα, έχει ακόμη ένα παιδί. Πρόκειται για τον γιο του Γιώργο, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του. Ωστόσο, εκείνος ο γάμος δεν είχε ευχάριστο φινάλε...Αυτό, διότι η σύζυγος του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή πέθανε, μόλις ο ίδιος είχε απολυθεί από τον στρατό. Νόμιζε τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχε το παιδί, δεν το κρύβει πως είχε τότε την έντονη επιθυμία να "τελειώσει". Αλλά όπως έχει πει, του φώναξε ένας παππούς και του είπε: «Τι είναι αυτά που λες μωρέ; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και του έδειξε τον μικρό γιο του!

Για όσους-ες βλέπουν το "ΒACHELOR" Ένα απρόοπτο περιστατικό διέκοψε για λίγο τα γυρίσματα του. Ο Παναγιώτης έχοντας επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο της παραγωγής με την Αντζελίνα, έχασε τον έλεγχο με το όχημα να αναποδογυρίζει, αφήνοντας σοκαρισμένους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Αμέσως οι εργαζόμενοι της παραγωγής έσπευσαν να απεγκλωβίσουν την Αντζελίνα με τον Παναγιώτη, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.
 
Τελειωμό δεν έχουν οι κόντρες μεταξύ της οικογένειας Παντελίδη και των κοριτσιών που βρισκόταν μαζί του το μοιραίο βράδυ! Η Φρόσω Κυριακού, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και την Μίνα Αρναούτη υποστηρίζει πως ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο το οδηγούσε εκείνη και όχι ο Παντελής Παντελίδης και ότι εκείνη ευθύνεται για το θάνατό του. Έτσι, στην αγωγή της περιγράφει ότι : ”Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα της δολοφόνου!” Επίσης αξιώνει το ποσό των 80.000 για ηθική βλάβη, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια!
 
Kαι κάτι από το παρελθόν:
 
Ο τεράστιος ηθοποιός Β. Αυλωνίτης είχε πάθος με τα χαρτιά και τον ιππόδρομο. Έχανε πολλά λεφτά και αναγκαζόταν να παίξει σε ταινίες χαμηλότερης ποιότητας προκειμένου να κάνει το «χόμπι» του. Η αγαπημένη του φίλη Γ. Βασιλειάδου, για να τον προστατεύσει, του πρότεινε να της δώσει τα λεφτά του να του τα φυλάει, ώστε να μην παρασύρεται. Έτσι κι έγινε. Κάποια στιγμή όμως δεν άντεξε άλλο και της ζήτησε επίμονα τα χρήματα. Εκείνη τον αποκάλεσε «κεφάλα» και του τα έδωσε. Τον φώναζε  έτσι γιατί θεωρούσε ότι έκανε μεγάλο κακό στον εαυτό του. Παλιοί συνάδελφοι του ηθοποιού θυμούνται ότι ο Αυλωνίτης είχε γίνει αρκετά απόμακρος εξαιτίας αυτού του πάθους....

Αυτά και για σήμερα, να έχετε μια καλή εβδομάδα!
 
Ρούλα Παναγιωτίδου

Τελευταία άρθρα από τον/την Ρούλα Παναγιωτίδου