''Το Τραγούδι της Νύχτας'' Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

16 Δεκεμβρίου 2020
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλησπέρα σε όλους και καλή σας βραδυά .Τετάρτη σήμερα 16 Δεκεμβρίου και ο πόλεμος καλά κρατεί ,ξέρετε μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση πως και δεν είχαν ξεκινήσει να ''μας πολεμούν''...Και γιατί αυτό ;;;;γιατί κάνουμε την δουλειά μας αλλά σε κάποιους μάλλον ,ίσως δεν αρέσει και αφού δεν έχουν δώσει αυτοί δουλειά δεν μας αφήνουν να δουλέψουμε γενικά .Τέλος πάντων δεν έχω να πω τίποτα άλλο ,εγώ θα συνεχίσω και θα βγάλουμε εις πέρας και τους διαγωνισμούς αλλά και τις κληρώσεις που θα γίνουν ζωντανά και με απόλυτη διαφάνεια.

Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι ο κύριος Ιωάννης Βαλερής που είναι και ο μεγάλος χορηγός της μουσικής μας στήλης και  ενώ η αρχική συνεννόηση μας ήταν να σας δώσει ο ίδιος τα δώρα λόγο όμως των μέτρων ο κύριος Βαλερής θα αφήσει τα δώρα στον Χρήστο Ευθυμιάδη και την Σουζη Αρχοντή και περαιτέρω θα σας ανακοινώσουμε όταν κάνουμε την κλήρωση .Για να μην υπάρξει λοιπόν θέμα συνωστισμού και για λόγους τους οποίους ανάφερα πιο πάνω ένας ,ένας οι κερδισμένοι φίλοι μας θα παραλαμβάνουν τα δώρα τους .Θα τα πούμε όμως και στην κλήρωση όλα αυτά και εσείς συνεχίζετε να λαβάνετε μέρος αφήνοντας τα σχόλια σας και κάνοντας like κάτω από κάθε ανάρτηση που βλέπετε στην ομάδα μας στο facebook με το τραγούδι της ημέρας και της νύχτας αντίστοιχα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη μέχρι το μεσημέρι.

Η ορατότητα κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 6 και μέχρι το μεσημέρι στα νότια 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιολογη μεταβολή.

Καιρός τώρα: Συννεφιασμένη η Τετάρτη - Πού και πότε θα βρέξει

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Τοπκές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που κατά τόπους στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Χριστουγέννων: Ανοικτό το ενδεχόμενο για ψυχρή εισβολή! Η ανάλυση Αρναούτογλου.

Καιρός Χριστουγέννων: Ανοικτό το ενδεχόμενο για ψυχρή εισβολή! Η ανάλυση Αρναούτογλου

Καιρός Χριστουγέννων: Το καιρικό ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στις συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα μας τις μέρες των Χριστουγέννων. Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τα πρώτα στοιχεία...

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ καταγράφει τα δεδομένα μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, τις μέρες των Χριστουγέννων να επικρατήσει βόρειο ρεύμα, με αποτέλεσμα να κατέλθουν και στη χώρα μας οι ψυχρότερες αέριες μάζες που θα «εγκατασταθούν» στη βόρεια Ευρώπη.Οπότε και κάτι δείχνει να μας έρχεται κυρίως την Πρωτοχρονιά ,όλα όμως θα τα πούμε τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή-Newsbomb.gr/Dokari.gr

Σαν σήμερα 16 Δεκεμβρίου 1915 ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δημοσιεύει τη νέα «Θεωρία της Σχετικότητας»

Σαν σήμερα 16 Δεκεμβρίου 1915  ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δημοσιεύει τη νέα «Θεωρία της Σχετικότητας»

16 Δεκεμβρίου ο κόσμος μαθαίνει για την θεωρία της σχετικότητας από τον Άλμπερτ Αινστάιν. Ο Κώστας Βάρναλης αφήνει την τελευταία του πνοή και περνάει στην αθανασία ενώ  Φιντέλ Κάστρο μπαίνει στο ρεκόρ Γκίνες. Γεννιέται το ευρώ και αναγνωρίζονται τα Σκόπια ως ΠΓΔΜ.

1803: 22 Σουλιώτισσες χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου και πέφτουν στο γκρεμό μαζί με τα παιδιά τους για να μην παραδοθούν στους Τούρκους.1803: 22 Σουλιώτισσες χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου και πέφτουν στο γκρεμό μαζί με τα παιδιά τους για να μην παραδοθούν στους Τούρκους.
1913: Ο Τσάρλι Τσάπλιν ξενικά την κινηματογραφική του καριέρα με εβδομαδιαίο μισθό 150 δολαρίων.1913: Ο Τσάρλι Τσάπλιν ξενικά την κινηματογραφική του καριέρα με εβδομαδιαίο μισθό 150 δολαρίων.
1944: Ξεκινά η Μάχη των Αρδεννών.1944: Ξεκινά η Μάχη των Αρδεννών.
1949: Ιδρύεται η εταιρεία αεροναυπηγικής SAAB (μετέπειτα γίνεται και αυτοκινητοβιομηχανία).
1962: Πρεμιέρα της ταινίας «Λόρενς της Αραβίας».
2015: O δίσκος του Μάικλ Τζάκσον «Thriller» γίνεται ο πρώτος που πούλησε περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ, καταρρίπτοντας το δικό του προηγούμενο ρεκόρ, 6 χρόνια μετά το θάνατο του καλλιτέχνη. 


Πηγή-Athensvoice.gr

Σε δέκα ημέρες έχουμε κι επίσημα Χριστούγεννα και αυτό κάπως μας φτιάχνει τη διάθεση. Γνωρίζουμε πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο με τις άλλες χρονιές, οφείλουμε όμως να μην το βάλουμε κάτω. Η όμορφη διάθεση είναι το α και το ω στις δύσκολες αυτές συνθήκες, και γι’ αυτό προσπαθούμε να πιάσουμε τα Christmas vibes όσο καλύτερα γίνεται.Αυτό συμπεριλαμβάνει και τα 25 δώρα που θα κερδίσουν οι τυχεροί μας φίλοιπου βάζουν συμμετοχές καθημερινά στους δυο μεγάλους διαγωνισμούς μας .Εδώ θα ήθελα να σας πω πως η μια κλήρωση θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου εκεί γύρω στις 11 π.μ και η άλλη η Πρωτοχρονιάτικη θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου ,σας είπαμε πως εσείς που παίζεται στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό θα μπείτε στην κλήρωση και για τα Πρωτοχρονιάτικα δώρα ,εδώ όμως έχω μια ένσταση και θα σας πω πως ενώ όλαααα τα σχόλια θα μπουν και στις δυο κληρώσεις τα άτομα που θα έχουν κερδίσει τα Χριστούγεννα θα δούμε πως θα γίνει ίσως αποκλειστούν από την Πρωτοχρονιάτικη κλήρωση για να μπορούν να πάρουν δώρα και αυτοί που δεν θα κερδίσουν τα Χριστούγεννα ,νομίω είναι το πιο σωστό για εσάς και το πιο πρέπων για να μείνουν ευχαριστημένοι εαν όχι όλοι οι περισσότεροι ,οι 25 άνθρωποι που θα παραλάβουν όλα αυτά τα δώρα μεγάλης αξίας.

Μαγευτικά Χριστούγεννα στην παλιά Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες! Ένα  νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο… – διαφορετικό

Παλιά Ελληνικά Χριστούγεννα

Νομίζω λοιπόν ότι είναι το πιο σωστό για όλους σας εαν όμως δεν σας αρέσει αυτό καλύτερα να μου το πείτε στα σχόλια σας .Τα δώρα είναι 25 ,είναι μεγάλης αξίας και ευχαριστούμε τον δημοτικό σύμβουλο κύρι Ιωάννη Βαλερή που θα σας τα προσφέρει.Ο κύριος Βαλερής Ιωάννης είναι γνωστός για το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο και με τα κοινωνικά παντωπολεία που έχει συγκροτήσει και βοηθάει τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ,Εαν θελήσετε να μιλήσετε με τον κύριο Βαλερή μπορείτε να του στείλετε μήνυμα στο facebook με το όνομα Ιωάννης Βαλερής.

25 δώρα ,25 τυχεροί και πάμε να δούμε τι θα κερδίσει ο καθένας 

3 οι τυχεροί που θα κερδίσουν το Γεύμα των Χριστουγέννων ( Γαλοπούλα ,φρούτα ,ποτά και γλυκά )

3 οι τυχεροί που θα κερδίσουν από ένα 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

3 οι τυχεροί που θα κερδίσουν από μια μοναδική ακυκλοφόρητη αντίκα κασετίνα με ασημένια νομίσματα του 1963-64 

6 οι τυχεροί που θα παραλάβουν εφόσων κερδίσουν από ένα μπουκάλι κρασί.

Αυτοί οι 15 κερδισμένοι θα πάραλάβουν τα δώρα τους 23 Δεκεμβρίου και πάμε να δούμε τι θα κερδίσουν οι υπόλοιποι κερδισμένοι που θα προκύψουν από την Κλήρωση στις 30 Δεκεμβρίου προ Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

5 Βασιλόπιτες ( με το φλουρί ) από γνωστό ζαχαροπλαστείο της περιοχής μας 

1 αντρικό υποκάμισο 

1 γυναικείο ένδυμα 

και 3 παιδικά σακίδια 

Όπως βλέπετε τα δώρα είναι πολλά και μεγάλης αξίας και ένα θα σας πω ότι ειδικά η κασετίνες με τα ασημένια νομίμστα είναι μεγάλης αξίας ακόμη και από το γεύμα των Χριστουγέννων ,γαυτό λοιπόν έχετε ακόμη το περιθώριο να δηλώσετε την συμμετοχή σας αφήνοντας καθημερινά τα σχόλια σας σε κάθε μουσική ανάρτηση που βλέπετε στην ομάδα μας στο facebook.

  Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον αξιότιμο κύριο Ιωάννη Βαλερή που είναι κοντά στους συνανθρώπους του με όλα τα μέσα που διαθέτει και εννοώ τα χρήματα από την τσέπη του και από την αποζημίωση που λαμβάνει σαν δημοτικός σύμβουλος για να βοηθήσει όσο μπορεί και όπου μπορεί και θα συνεχίσει να το κάνει να είστε σίγουροι.

Φωτογραφίες από την παλιά Αθήνα τα Χριστούγεννα

Εγώ λοιπόν και οι συνεργάτες μου αφού μας προσφέρει ''δουλειά'' θα τον διαφημίζουμε όσο εκείνος το επιζητά ,και μέρες που είναι δεν στολίζουμε μόνο τα σπίτια και τα μπαλκόνια μας ,στολίζουμε και τις καρδιές μας και επικαλούμαστε Τον Θεό για να έχουμε την υγεία μας όχι για να χτυπήσουμε τον άλλον εκεί που πονάει ......έτσι λοιπόν ο κύριος Βαλερής θα είναι ξανά υπόψήφιος για την Δημαρχεία του δήμου Βόλβης οπότε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποιο δρόμο και εαν διαβεί καθώς καλή επιτυχία ευχόμαστε και σε όλους εσάς που λαμβάνετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.

Δεν έχω να πω τίποτε ή μάλλον θα πω αυτό και θα κλείσω πως στο σχολείο μας έμαθαν να κάνουμε κριτική ,δεν ξέρω όμως από πότε άλλαξε ο νόμος και η κριτική έγινε κατηγορία ....Εσείς λοιπόν που τα διαβάζετε όλα όπως λέτε καλό θα ήταν να τα διαβάζετε σωστά !!! 'Ηταν υπονοούμενο αυτό γαι αυτούς που ξέρουν ,γαι αυτούς που ''μας κάνουν  πόλεμο''...

Κλείνω το άρθρο με ένα αγαπημένο τραγούδι το οποίο αφιερώνω σε όλη την παρέα μου εκεί στην ομάδα μας στο facebook και με όλες τις ευχές για να περάσετε μια ήρεμη νύχτα...Φιλιά στα μούτρα σας .....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Παλάσκα » Στολίζοντας το δέντρο…όπως παλιά….με ρετρό διάθεση….

 

 

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top