''Το Τραγούδι της Νύχτας'' Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Ιανουαρίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλή χρονιά καλή λευτεριά και όλα τα καλά Του Θεού.Λοιπόν Δευτέρα σήμερα 4 του Γενάρη και η κακοκαιρία που ''χτύπησε'' την περιοχή μας ήταν πολύ σφοδρή ,μπορεί αυτήν την στιγμή να έχουν σταματήσει τα φαινόμενα αλλά κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν μεγάλα προβλήματα από την υπερχείλιση  των χειμάρρων και παραπόταμων και προσπαθούν να κάνουν άντλησει των υδάτων μέσα από τα σπίτια τους και τα υπόγεια τους ,να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβληματα με τα νερά.

Πάμε παρακάτω χτες δεν ξέρω γιατί δεν ''μπ΄ξκε'' το τραγούδι στην μουσική στήλη και χάθηκε μια μέρα του διαγωνισμού ,λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ξέρω και λυπάμαι για την ημέρα που χάθηκε ,ζητώ συγνώμη από τους χορηγούς και ειδικότερα από τον χορηγό μας τον φούρνο ''ΑΧΝΙΣΤΟ'' στον Σταυρό και με παράρτημα στα Ν.Βρασνά για αυτήν την εξέλιξη.Επίσης να πω ότι την κλήρωση την κάνουν ο Χρήστος Ευθυμιάδης και η Σούζη Αρχοντή μαις και δεν είχαμε ρεύμα ,έχουν μεγάλο πρόβλημα στην Ασπροβάλτα από την κακοκαιρία και αποφασίστηκε να την κάνουν οι δυο τους και να βγάλουν τους 7 τυχερούς φίλους της σελίδας μας .Έχουν ήδη αναρτηθεί τα ονόματα οπότε αναμένουμε τπυς κερδισμένους και δεν θέλω να υπωθούν βλακειούλες τύπου στημένο είναι γιατί πραγματικά δεν θα ξανα κάνουμε διαγωνισμούς .Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι και ούτε θα γίνουμε ποτέ και μάλιστα δεν έχουμε δείξει το παραμικρό για όλες μας τις κληρώσεις ,Δόξα Τον Θεό φαντάζομαι παράπονο δεν έχετε και αν θα δείτε και παρακάτω πολύ όμορφα πράγματα συμβαίνουν στην στήλη μας ,αυτά πιο κάτω όμως...

Οι τυχεροί που θα προκύψουν από την σημερινή κλήρωση οι 5 θα παραλάβουν τα τσουρέκια με επικάλυψη σοκολάτας από τον φούρνο ''ΑΧΝΙΣΤΟ''στον Σταυρό ,επαναλαμβάνω θα αφήσουμε τα ονόματα σας και οι ίδιοι θα παραλάβετε από τον φούρνο ''ΑΧΝΙΣΤΟ'΄στον Σταυρό ως και τις 12.30 το μεσημέρι αύριο.Οι υπόλοιποι 2 τν σπανακόπιτα και την σοκολατόπιτα θα σας πει η Ρούλα Παναγιωτίδου στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της κλήρωσης.

Να πω λοιπόν ένα μεγάλο ''ευχαριστούμε'' και στους δυο δωροθέτες τον φούρνο ''ΑΧΝΙΣΤΟ'' στον Σταυρό και με παράρτημα στα Ν.Βρασνά στο δρόμο προς τις Κυκλάδες όπου φέτος κλείνουν και 10 χρόνια λειτουργίας των καταστημάτων τους και θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους γα την στήριξη όλων αυτών των χρόνων θέλησαν να δωρίσουν στον κόσμο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας www.volvinews.gr αυτά τα νόστιμα δώρα ,επίσης στο κατάστημα θα βρείτε φρέσκα προιόντα ζύμης ,παραδοσιακά ψωμιά και διάφορα βουτήματα όλα από φρέσκα υλικά φτιαγμένα με μεράκι .

Να πούμε και ένα ''ευχαριστούμε''στο Ζαχαροπλαστείο-Catering Οι Γευστικές δημιουργίες της Βάγιας ,Σμύρνης 72 στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης που θα προσφέρει από ένα μεγάλο ταψί σπανακοτυρόπιτα και ένα μεγάλο ταψί σοκολατόπιτα .Αναλαμβάνουν κάθε είδους εκδήλωση σε όποιον χώρο επιθυμείτε και με πολύ γευστικές δημιουργίες για όλους τους απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τους αυχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες και ευχόμεθα καλές δουλειές και υγεία .,σε εσάς δε εύχομαι καλή επιτυχία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Πώς θα κινηθεί το ψυχρό μέτωπο τις επόμενες ώρες - Έντονα φαινόμενα με καταιγίδες και χιόνια.

Καιρός: Πώς θα κινηθεί το ψυχρό μέτωπο τις επόμενες ώρες - Έντονα φαινόμενα με καταιγίδες και χιόνια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κίνηση του ψυχρού μετώπου από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04/01), με σφοδρές βροχές στα δυτικά τμήματα της χώρας μας. Ενδεικτικά, αναφέρεται σύμφωνα με το meteo.gr ότι από τα μεσάνυχτα έως τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 04/01, ο μετεωρολογικός σταθμός του ΕΑΑ στα Θεοδώριανα Άρτας, κατέγραψε 61 mm.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το ψυχρό μέτωπο θα σαρώσει τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, προκαλώντας κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά τμήματα.

Τα φαινόμενα όμως θα έχουν σύντομο χαρακτήρα, αφού σταδιακά και από τα δυτικά γρήγορα οι βροχές θα εξασθενήσουν.

Κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στις περιοχές που εμφανίζουν αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης τοπικά ισχυρών φαινομένων συμπεριλαμβάνονται η Θεσσαλονίκη και η Αττική (κυρίως στα δυτικά τμήματα).

Παράλληλα, η διέλευση του ψυχρού μετώπου, θα προκαλέσει πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη, με εντάσεις που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ (Χάρτης 2).

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Από τις πρωινές ώρες την κεντρική Στερεά, τη δυτική και την ανατολική Πελοπόννησο, με εξασθένηση των φαινομένων από τις απογευματινές ώρες και την κεντρική Μακεδονία κατά διαστήματα.

Από τις μεσημβρινές ώρες την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης
και της Αττικής), την ανατολική Μακεδονία, την Εύβοια, τις Σποράδες και πρόσκαιρα τη Θεσσαλία με εξασθένηση των φαινομένων αργά τη νύχτα της Δευτέρας (04-01-2021)

Από τις απογευματινές ώρες τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Από τις βραδινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και οι βόρειες Κυκλάδες.

Χιόνια σε Γρεβενά και Μέτσοβο – Πού αλλού θα χιονίσει σήμερα

Καιρός: Χιόνια σε Γρεβενά και Μέτσοβο – Πού αλλού θα χιονίσει σήμερα

Άσπρισε το τοπίο σε Σαμαρίνα Γρεβενών, Μέτσοβο και Τσεπέλοβο μετά τις έντονες χιονοπτώσεις.

  • Την Τρίτη (05-01-2021)

Τις πρωινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το μεσημέρι τα Δωδεκάνησα.

Β. Σήμερα Δευτέρα στο Αιγαίο θα πνέουν νοτίων διευθύνσεων θυελλώδεις άνεμοι 7 με 8 και πιθανώς στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα το βράδυ έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τη νύχτα.

Γ. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν:

Έως το μεσημέρι της Δευτέρας (04-01-2021) στα ορεινά της βορειοδυτικής ηπειρωτικής χώρας.

Από τις απογευματινές έως και τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας (04-01-2021) στα ορεινά της Θράκης.

 

-Πηγή- Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 4 Ιανουαρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 4 Ιανουαρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1493 Ο Χριστόφορος Κολόμβος επιβιβάζεται στο μοναδικό πλοίο που του έχει απομείνει, τη "Νίνια", και παίρνει το δρόμο της επιστροφής, μετά το πρώτο ταξίδι του και την ανακάλυψη του νέου κόσμου.

1642 Η Αγγλία οδηγείται σε εμφύλιο πόλεμο. Ο βασιλιάς Κάρολος Α' στέλνει στρατιώτες για να συλλάβουν μέλη του Κοινοβουλίου.

1809 Γεννήθηκε ο Γάλλος εκπαιδευτικός που τελειοποίησε το σύστημα γραφής των τυφλών, Λουί Μπράιγ (σύστημα Μπράιγ)

1823 Ελληνική Επανάσταση: Διεξάγεται στα Μαύρα Λιθάρια Κορινθίας η περίφημη ομώνυμη μάχη μεταξύ ελλήνων υπό τους οπλαρχηγούς Γεραρή, Ζαΐμη και Πετιμεζά και τούρκων με στρατό 3.500 ατόμων υπό το Ντελή Αχμέτ από την μεγάλη στρατιά του Δράμαλη. Θα διασωθούν μόνο 600 Τούρκοι, φεύγοντας προς την Πάτρα.

1832 Με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, η αξία των μη μετατρέψιμων σε μεταλλικό νόμισμα τραπεζογραμματίων έκδοσης της Εθνικής Χρηματιστικής Τράπεζας (1831) συνδέεται με τις εθνικές γαίες, κατά το γαλλικό πρότυπο των assignats.

1863 O Τζέιμς Πλίμπτον από τη Νέα Υόρκη πατεντάρει στις ΗΠΑ τα πατίνια (roller skates) με 4 ροδάκια.

1884 Ιδρύεται στο Λονδίνο η Φαβιανή Εταιρία (Fabian Society). Πρόκειται για ένα βρετανικό κίνημα διανοουμένων με σοσιαλιστικές αποχρώσεις, που άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία του Εργατικού Κόμματος.

1885 «Επεισόδιο Νίκολσον». Όργανο της τάξης χαστουκίζει το βρετανό επιτετραμμένο στην Αθήνα, Αρθουρ Νίκολσον, προκαλώντας διπλωματικό επεισόδιο

1885  Πραγματοποιείται στην Αιόβα των ΗΠΑ η πρώτη επιτυχημένη εγχείρηση σκωληκοειδεκτομής από τον δρ. Γουίλιαμ Γκραντ στην ασθενή Μέρι Γκαρτσάιντ.

1887 Εκλογές διεξάγονται στην Ελλάδα. Νικητής αναδεικνύεται πανηγυρικά ο Χαρίλαος Τρικούπης. Το «Νεωτεριστικόν Κόμμα» συγκεντρώνει τις 90 από τους 150 έδρες και θα κυβερνήσει απρόσκοπτα για τρία χρόνια.

1887 Ο Παναγής Βαλλιάνος προσφέρει το ποσό των 2.500.000 δραχμών για την ανέγερση της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

1901 Πέθανε ο ζωγράφος, Νικόλαος Γύζης, που ανήκε στη λεγόμενη «Σχολή του Μονάχου» (στη φωτό το έργο του «Η Ιστορία, 1892», λάδι σε μουσαμά).

1912 Η Γη έρχεται πιο κοντά από ποτέ με τη Σελήνη, στα 356.375 χιλιόμετρα

1914 Η "Μόνα Λίζα" επιστρέφει στο Μουσείο του Λούβρου, απ' όπου είχε κλαπεί το 1911.

1924 Ο Ελευθέριος Βενιζέλος επιστρέφει στην Αθήνα, έπειτα από 38 μήνες αυτοεξορίας.

1926 Ο στρατηγός Θεόδωρος Πάγκαλος ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει προσωπικά την άσκηση της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας, επιβάλλοντας έτσι απροκάλυπτα δικτατορικό καθεστώς

1930 Αρχίζει τη λειτουργία της η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας, με διοικητή τον Κωνσταντίνο Γόντικα.

1943 Εκτελείται, κατά τη διάρκεια της κατοχής, εξαιτίας της αντιστασιακής του δράσης εναντίον των γερμανών, ο Γεώργιος Ιβάνωφ, κολυμβητής και πολίστας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Προς τιμήν του, η ομάδα του Ηρακλή δίνει το όνομά του στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ.

1943 Το αμερικανικό περιοδικό TIME ανακηρύσσει «άνδρα της χρονιάς» τον Ιωσήφ Στάλιν.

1948 Η πρώην βρετανική αποικία της Βαϊμάρης κηρύττει την ανεξαρτησία της, έπειτα από 62 χρόνια κατοχής.

1951 Υπογράφεται διάταγμα για την ίδρυση Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

1953 Για πρώτη φορά, τα ταχυδρομεία του ελληνικού κράτους παρουσιάζουν πλεόνασμα 7 δισεκατομμυρίων δραχμών.

1956 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει νέο πολιτικό φορέα με την επωνυμία Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση (ΕΡΕ).

1965 Το σύνολο των εισοδημάτων των Ελλήνων υπηκόων μονίμων κατοίκων Τουρκίας δεσμεύεται από τις τουρκικές αρχές, ενώ εντείνονται οι διώξεις των Ελλήνων της Ιμβρου και της Τενέδου.

1970 Οι Beatles χωρίς τον Τζον Λένον ξαναηχογραφούν τα φωνητικά κι ένα κιθαριστικό σόλο για το τραγούδι του Πολ Μακάρτνεϊ Let It Be στα στούντιο της EMI στο Λονδίνο. Είναι η τελευταία εμφάνιση των Beatles ως συγκρότημα.

1971 Οι λιμενεργάτες του Σίδνεϋ μποϊκοτάρουν το υπερωκεάνιο «ΠΑΤΡΙΣ» της εταιρίας Χανδρή, διαμαρτυρόμενοι για το δικτατορικό καθεστώς στην Ελλάδα και απαιτώντας να απολυθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι.

1979 Ο Γιάννης Σερίφης απαλλάσσεται λόγω αμφιβολιών, για το φόνο του αναρχικού Χρήστου Κασσίμη, στο Ρέντη.

1982 Ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου απολύει τον υφυπουργό Εξωτερικών, Ασημάκη Φωτήλα, ενώ εκείνος βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

1986 Αποζημίωση 75.000 δραχμών καταδικάζεται να πληρώσει ο τέως συνταγματάρχης Θρασύβουλος Γιαβάνης, ο οποίος ήταν ο αρχηγός πληρώματος του άρματος μάχης που έριξε την πύλη του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973. Από την πτώση της πύλης, συνεθλίβη και ένα αυτοκίνητο, το οποίο αφορούσε και η αποζημίωση.

1998 Ένας επιβάτης χάνει τη ζωή του από κρίση άσθματος κατά τη διάρκεια της πτήσης 417 της Ολυμπιακής Αεροπορίας για Νέα Υόρκη, επειδή η εταιρεία δε διαθέτει θέσεις μη καπνιζόντων. Η οικογένειά του κερδίζει δικαστικά 1,4 δολάρια.

2000 Πέθανε ο πολιτικός, πρωθυπουργός και συγγραφέας, Σπύρος Μαρκεζίνης.

2004 Ο 37χρονος Μιχαήλ Σαακασβίλι κερδίζει τις προεδρικές εκλογές της Γεωργίας με 96% των ψήφων και γίνεται ο νεότερος σε ηλικία ηγέτης στην Ευρώπη.

2006 Την πρωθυπουργία του Ισραήλ αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Εχούντ Ολμερτ, στη θέση του Αριέλ Σαρόν, που βρίσκεται σε κώμα λόγω εγκεφαλικού.

2010 Εγκαινιάζεται στο Ντουμπάι ο ψηλότερος ουρανοξύστης στον κόσμο, το Μπουρτζ Χαλίφα, γνωστό και ως Μπουρτζ Ντουμπάι, με ύψος 828 μέτρα.

  Πηγή-Thepressroom.gr

  Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο......Λοιπόν ακούσατε ...ακούσατεεεεεεε ναι είναι γεγονός και από την ημέρα Των Θεοφανείων ξεκινάμε ένα νέο ,μεγάλο διαγωνισμό ,σας το είχαμε πει άλλωστε και θα γίνει πράξη με την βοήθεια και την ακόμη μια φορά ευγενική χορηγία του δημοτικού συμβούλου και ξανά υποψήφιο για την δημαρχεία κύριο Ιωάννη Βαλερή.Θα  σας πω ότι τα δώρα θα είναι 10 για 10 τυχερούς φίλους που μας ακολουθούν καθημερινά στην ομάδα μας στο facebook ,ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 6 Ιανουαρίου και η διάρκεια του θα είναι 1 μήνας μιας και όπως σας είπα τα δώρα είναι εκπληκτικά και μεγάλης αξίας ,οότε και αρκεί ένας μήνας για να λαμβάνετε μέρος και να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρων .Τα δώρα θα σας τα αναγγείλω στο ξεκίνημα του διαγωνισμού Τα Θεοφάνεια ,μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και εμείς είμαστε εδώ μαζί με τον χορηγό και δωροθέτη μας αξιότιμο κύριο Ιωάννη Βαλερή για να μοιράσουμε πολλά δώρα αξίας .στηρίξτε μας γιατί το έχουμε ανάγκη και εμείς θα ανταποδίδουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτά τα όμορφα από εμένα ,καλή δύναμη στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από την κακοκαιρία ,ευχαριστούμε ξανά τον φούρνο ''ΑΧΝΙΣΤΟ'' στον Σταυρό/Θεσσαλονίκης (παράρτημα στα Ν.Βρασνά) για τα 5 τσουρέκια με επικάλυχη σοκολάτας καθώς και το ζαχαροπλαστείο-catering Οι Γευστικές δημιουργίες της Βάγιας ,Σμύρνης 72 Εύοσμος Θεσσαλονίκη  για την σπανακόπιτα και την σοκολατόπιτα μεγάλου μεγέθους .Εμείς μαζί και πάλι τα Θεοφάνεια μιας και αύριο έχω δουλειά και αφού δεν έχουμε διαγωνισμό θα βρίσκομαι εκτός σελίδας να μου επιτρέψετε ,Να είστε όλοι καλά ,να αισιοδοξείτε ,να χαμογελάτε και να έχετε Πίστη Στον Θεό.Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ 

  

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top