ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 23/1/21
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Ιανουαρίου 2021
(1 Ψήφος)

Καλημέρα αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Volvinews και καλό Σαββατοκύριακο...Να έχετε μια ήρεμη και ευχάριστη μέρα, που πιστεύω θα έχετε μιας κι εμείς εδώ δίνουμε δωράκιαα! Το καφέ-ζαχαροπλαστείο "Γλυκό μου αλάτι" στην Ασπροβάλτα και ο υποψήφιος για τον Δήμο Βόλβης Ιωάννης Βαλερής, είναι οι δωροθέτες μας και τους ευχαριστούμε!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή δηλαδή όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Νίκου. Οι δύο τους συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια και φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί. Ο παρουσιαστής έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πρόσφατα, πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στο θέμα της υιοθεσίας στη χώρα μας.

Ο Γιάννης Πάριος στο πλαίσιο της πρόσφατης κυκλοφορίας του διπλού άλμπουμ: «Αχ Αγάπη, Αχ Ερώτα», έκανε μια συγκινητική κίνηση! Ο αγαπημένος ερμηνευτής έκανε μία δωρεά δυο κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά. Ανακοίνωσε ακόμη, πως τα έσοδα από το νέο του CD θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα οικογενειακό δράμα που βιώνει και που αποτέλεσε το κίνητρο γι’ αυτή του την δωρεά. Πρόκειται για την αδελφή του την Ελένη, η οποία ταλαιπωρείται εδώ και τριάμιση χρόνια από ένα εγκεφαλικό, το οποίο της έχει στερήσει την επαφή με το περιβάλλον.

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη. Στην τηλεόραση ξεχώρισε από τον ρόλο της αθυρόστομης γιαγιάς στο σήριαλ «Μπαμπά μην τρέχεις». Είχε μεγάλη πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Έγραψε και σκηνοθέτησε θέατρο, ενώ πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, με τελευταία το κλασικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα», παράσταση που παρουσιάστηκε τον περασμένο Γενάρη. Η κηδεία της ηθοποιού θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας στο 3ο Νεκροταφείο.

Και κάτι από το παρελθόν:

Ο αγαπητός ηθοποιός Θανάσης Βέγγος προερχόταν από αριστερή οικογένεια. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία, τον έστειλαν με δυσμενή μετάθεση στη Μακρόνησο, που ήταν τόπος εξορίας των κομμουνιστών. Η καθημερινότητα στο νησί ήταν βασανιστήριο, όχι μόνο για τους εξόριστους, αλλά και για τους φαντάρους. Ο Βέγγος δούλευε στο γιαπί κάτω από άθλιες συνθήκες, όλη τη μέρα κουβαλούσε και έσπαγε πέτρες, με αποτέλεσμα να εξαντλείται και να ζει μέσα στη σκόνη. Το καθημερινό αυτό μαρτύριο στη Μακρόνησο του δημιούργησε μια εμμονή που κουβαλούσε σε όλη τη μετέπειτα ζωή του...την φοβία για τη σκόνη! Πριν φύγει για τη Μακρόνησο, ο Βέγγος έτσι κι αλλιώς ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την καθαριότητα. Όταν η διετής στρατιωτική του θητεία ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στην καθημερινότητα, είχε γίνει πλέον μανιακός με την καθαριότητα. Ξεσκόνιζε επίμονα τα ποτήρια και τα πιάτα πριν τα χρησιμοποιήσει, ακόμα κι αν αυτά είχαν πλυθεί. Τίναζε τα ρούχα του πριν τα φορέσει, πολλές φορές γυρνούσε προς τα έξω τις τσέπες του παντελονιού και τις τίναζε κι αυτές, ακόμα κι αν δεν είχε βάλει ποτέ τίποτα μέσα. Απέφευγε τα ραντεβού σε εξωτερικούς χώρους, προτιμούσε να συναντά φίλους και συνεργάτες στο γραφείο του, το οποίο ξεσκόνιζε καθημερινά! Στο σπίτι του υπήρχε πάντα ιονιστής για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα από τη σκόνη. Οι άνθρωποι που τον έζησαν στο θέατρο θυμούνται τον ηθοποιό να καθαρίζει καθημερινά τα σκηνικά. Μια φορά μάλιστα, ο Βέγγος διέκοψε την πρόβα για να τινάξει ένα τραπεζομάντηλο που ήταν μέρος του ντεκόρ. Τα καλοκαίρια, γυρνούσε στο θέατρο και έκλεινε τα παράθυρα για να γλιτώσει από τη σκόνη, με αποτέλεσμα η ζέστη να γίνεται αφόρητη. Παρόλο που με την εμμονή του πολλές φορές καταντούσε γραφικός, κανείς δεν του κρατούσε κακία. Ο Θου-Βου, παράλληλα με την υποκριτική, έκανε και διάφορες μικροδουλειές για να συμπληρώνει το εισόδημά του. Η αγαπημένη του ήταν αυτή του παγοπώλη. Τι κι αν κουραζόταν κουβαλώντας κολόνες πάγου στα σπίτια; Δεν το ένοιαζε καθόλου, αφού ήταν σίγουρος ότι πάγος και σκόνη δεν πάνε μαζί. Στη Μακρόνησο, ο Βέγγος δεν απέκτησε μόνο τη «σκονοφοβία», αλλά ευτυχώς για εκείνον γνώρισε και κάποιους ανθρώπους, που τον βοήθησαν να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο, με τον οποίο μέχρι τότε δεν είχε καμία σχέση!

Και τώρα φίλοι μου πάμε να δούμε τι μπορείτε να κερδίσετε, κάνοντας like στην μουσική στήλη καθημερινά και αφήνοντας τα σχόλιά σας! 10 δώρα από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό "Τα πάντα για την Βόλβη" κ. Ιωάννη Βαλερή και 5 από το καφέ-ζαχαροπλαστείο "Γλυκό μου αλάτι" στην Ασπροβάλτα στον πεζόδρομο, με θέα την θάλασσα! 

5 πεντανόστιμα κέικ από το "Γλυκό μου αλάτι" και 1 ασημένιο 20δραχμο του 1960 ακυκλοφόρητο, 1 πλήρες δερμάτινο σετ γραφείου, 1 γυναικείο παντελόνι αυθεντικό της γνωστής εταιρείας Benetton, 3 παιδικά σακίδια πλάτης γεμάτα με τα απαραίτητα, 1 5lt έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 1 5lt ηλιέλαιο, 1 Μπουκάλι Κρασί και 1 χαρτονόμισμα των 5Ο ευρώ για να καταναλωθεί σε οποιοδήποτε επαγγελματία-καταστηματάρχη του δήμου Βόλβης...αυτά από τον αξιότιμο κύριο Βαλερή! 

Από εμένα τα φιλιά μου και να περνάτε καλά!

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top