''Το Τραγούδι της Ημέρας'' Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

25 Ιανουαρίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλή εβδομάδα σε όλους μας. Δευτέρα σήμερα 25 Ιανουαρίου και σας καλός ορίζω επιτέλους από την κεντρική σελίδα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας www.volvinews.gr .Να πω ότι ο διαγωνισμός μας βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζετε να παίρνετε μέρος καθημερινά ως και της 6 Φεβρουαρίου όπου και θα λήξει. Πριν ξεκινήσω να σχολιάζω την επικαιρότητα να καλημερίσω και τους 2 χορηγούς μας τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Γιάννη Βαλερή και το Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι'' στην Ασπροβάλτα .

Δεν θα ξεκινήσω όμορφα μιας και είμαι έξαλλη με αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και εννοώ τον συνωστισμό έξω από την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης ,δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στην Αθήνα που μια από τα ίδια ,ένας πανικός ,θα μιλήσω για το δίπλα μας .Τι γίνεται ρε παιδιά;;;; Είσαστε σοβαροί ;;;;Συνωστίζεστε έξω από γνωστά (πιο γνωστά δεν γίνεται) μαγαζιά και ξεροσταλιάζετε για να ψωνίσετε ;;;;τζάμπα σας τα δίνουν ;;;;γιατί με αυτό που βλέπουμε λογικά τζάμπα σας τα δίνουν ....Και άντε ψώνισες ,που θα το βάλεις ;;;;δηλ δεν έχεις ρούχα να πας μέχρι το σούπερ μάρκετ ;;;;;δεν έχεις ρούχα να πας για άθληση ;;;;δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή ;;;;;επειδή έχει εκπτώσεις ;;;;δεν πειράζει και του χρόνου θα έχει εκπώσεις ,δεν χάλασε ο κόσμος να παραμείνεις με τα ρούχα που ήδη έχεις.Και να ξέρετε εμείς που δεν φταίμε θα την πληρώσουμε και πάλι και να είστε σίγουροι πως τις επόμενες ημέρες θα μας ξανα κλείσουν και θα μας ανοίξουν Το Πάσχα ,να το ξέρετε αυτό ,βάλτε μυαλό λίγο κάποιοι και αποφύγετε όλο αυτό γιατί είμαστε και εμείς που 80 ημέρες κλεισμένοι δεν τις πετάμε έτσι και δεν γουστάρουμε να παράσουμε τα ίδια γιατί εσύ κοριτσάκι θέλεις να πας για ψώνια με τις φίλες σου ......

Δεν πάει άλλο πραγματικά και φαντάζομαι ταυτίζεστε πολλοί σε αυτά που γράφω ,γιατί και εμείς θέλουμε να βγούμε για ψώνια στην Θεσσαλονίκη αλλά κάνουμε και υπομονή ,δεν χάθηκε ο κόσμος ,υπάρχουν και συνοικιακά μαγαζιά ,δεν χρειάζεται να συνωστίζεστε στο κέντρο ,λυπάμαι πολύ που οι γονείς δίνουν χρήματα και όχι συμβουλές ...λυπάμαι πάρα πολύ .

Πραγματικά είμαι πολύ έξαλλη από που να το πιάσω και τι να αφήσω ασχολίαστο.Πάμε λίγο στην χτεσινή ανάρτηση που έκανε η Σούζη Αρχοντή με την ομάδα κακοποιών που εξαθρώθηκε στην Ασπροβάλτα το Σαββ/κο που μας πέρασε.Μπείτε λοιπόν στην ομάδα μας στο facebook και δείτε έναν τραμπούκο που απειλεί μέσα στην σελίδα μας θεούς και δαίμοινες .Η Σούζη πήρε θέση αλλά εγώ περιμένω να πάρει θέση και ο Χρήστος Ευθυμιάδης μιας και το θέμα το συγκεκριμένο με τόσες απειλές έπρεπε να πάει στην αστυνομία .Και μιλάω για συγκεκριμένο τύπο ο οποίος δηλώνει ότι δεν είναι Έλληνας ,ότι όπως καταλαβαίνει κάποιος που διαβάζει τα σχόλια είναι μετανάστης ,ο οποίος απειλεί με διάφορους τρόπους μέσα σε Ελληνικό έδαφος ,μέσα σε Ελληνική σελίδα και χωρίς κανέναν σεβασμό και για την σελίδα μας αλλά και για τους συνομιλητές του εξαπολύει απειλές τραμπουκικές με απαράδεκτο τρόπο και δεν καταλαβαίνει τίποτα .....Κινείται μεθοδικά μέσα στην σελίδα και πετάγεται όπου θεωρεί σωστό να πεταχτεί για να πει την καθ'όλα εξυπνάδα του ,θα παρακαλούσα λοιπόν το αφεντικό μας να σταματήσει άμεσα την λεκτική κυρίως βία που εξαπολύει το εν λόγο άτομο.Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικασταίες από το σύνολο της ομάδας ,οι απειλές ,οι μαγκιές ,οι τραμπουκισμοί ,λυπάμαι πολύ που συμβαίνουν τέτοια πράγματα.Η κοινωνία πλέον έχει ''χαλάσει''από του εξωτερικούς κυρίως μέτα έχουμε και τα δικά μας φυντάνια .....

Καιρός - Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Με βροχές και καταιγίδες η Δευτέρα - Νέα επιδείνωση την Τρίτη

Καιρός - Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Με βροχές και καταιγίδες η Δευτέρα - Νέα επιδείνωση την Τρίτη

: Σε πλήρη ισχύ είναι και σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, το Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι θυελλώδεις άνεμοι και ο ισχυρός παγετός.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά έχουν επιδεινώσει τον καιρό από το Σάββατο.

Α. Η πρώτη επιδείνωση του καιρού ήρθε από το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) και είχε σαν κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

  1. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ προβλέπεται να εκδηλωθούν:

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανώς πρόσκαιρα τη δυτική Πελοπόννησο, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (25/1).

  1. ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ:

Εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα επικρατήσουν μέχρι και τη Δευτέρα στα πελάγη.

Β. Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (26/1) από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της βόρειας χώρας, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Ο καιρός σήμερα

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας, όπου νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7 και νωρίς το πρωινές ώρες στο Ιόνιο 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και το πρωί τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στη Θράκη μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Βαθμιαία και από τα δυτικά ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί. Τη νύχτα επιδείνωση του καιρού εκ νέου στη δυτική Μακεδονία.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά 7 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-Newsbomb.gr

 

Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1815 Ο Μπετόβεν συνοδεύει στο πιάνο την τενόρο Φραντς Βιλντ σε εκδήλωση για τα γενέθλια της Τσαρίνας, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της Βιέννης. Είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Μπετόβεν ως πιανίστα.

1822 Απεσταλμένοι της Υψηλής Πύλης δολοφονούν τον Αλή Πασά στη Μονή Αγίου Παντελεήμονα, στη νησίδα της λίμνης των Ιωαννίνων. Το πτώμα του αποκεφαλίζεται και το κεφάλι του στέλνεται ταριχευμένο στην Κωνσταντινούπολη.

1833 Αποβιβάζεται στο Ναύπλιο από τη βρετανική φρεγάτα "Μαδαγασκάρη", ο πρώτος βασιλιάς της Ελλάδας, Όθων, σε ηλικία 17 ετών εν μέσω λαϊκών επευφημιών, συνοδευόμενος από τριμελή Αντιβασιλεία Βαυαρών (που θα κυβερνήσει μέχρι την ενηλικίωσή του το 1835) και πολυμελή βαυαρικό τακτικό στρατό (3.850 στρατιώτες).

1833 Ο Σπυρίδων Τρικούπης διορίζεται πρωθυπουργός (ως Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου) και υπουργός Εξωτερικών του Βασιλείου της Ελλάδος. Ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος διορίζεται υπουργός Οικονομικών.

1837 Δημοσιεύεται διάταγμα του Όθωνα "Περί συστάσεως επιτροπής επί της εμψυχώσεως της εθνικής βιομηχανίας", που αποτελεί την πρώτη επίσημη προσπάθεια ανάπτυξης βιομηχανίας στο ελεύθερο ελληνικό κράτος. Πρώτος πρόεδρος της επιτροπής διορίζεται ο Γεώργιος Κουντουριώτης.

1847 Μουσουρικά: Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Όθωνα και στον πρεσβευτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Αθήνα, Κωστάκη Μουσούρο Μπέη. Ο Μουσούρος αρνείται να χορηγήσει διαβατήριο στον υπασπιστή του βασιλιά Όθωνα, Τσάμη Καρατάσο, με την αιτιολογία ότι είχε συμμετάσχει στο κίνημα της Mακεδονίας. Συνέπεια αυτού είναι η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών για ένα έτος.

1897 Οι επαναστάτες των Χανίων, μεταξύ των οποίων ηγετική θέση είχε ήδη ο Ελευθέριος Βενιζέλος, υπογράφουν στο Ακρωτήρι ψήφισμα, με το οποίο κηρύσσουν την κατάλυση της τουρκικής κατοχής της Κρήτης και την ένωση με την Ελλάδα και καλούν το βασιλιά Γεώργιο Α' να καταλάβει το νησί.

1902 Η Ρωσία καταργεί τη θανατική ποινή.

1915 Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ καλεί από τη Νέα Υόρκη τον Τόμας Γουότσον στο Σαν Φρανσίσκο, εγκαινιάζοντας την πρώτη διηπειρωτική τηλεφωνική γραμμή.

1919 Η Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων, η οποία επιδιώκει μια μόνιμη ειρήνη μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, εγκρίνει την πρόταση δημιουργίας της Κοινωνίας των Εθνών.

1924 Αρχίζουν οι πρώτοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σαμονί της Γαλλίας. Παίρνουν μέρος 300 αθλητές από 16 χώρες, ανάμεσά τους και 13 γυναίκες.

1925 Γεννήθηκε ο λαϊκός συνθέτης και βιρτουόζος του μπουζουκιού Γιώργος Ζαμπέτας,

1938 Μονογράφεται η τελική συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής εταιρείας Telefunken για την εγκατάσταση Ραδιοφωνικού Σταθμού στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

1945 Εκατό χιλιάδες λαού της Θεσσαλονίκης κατεβαίνουν σε συλλαλητήριο ενάντια στις παραβιάσεις των λαϊκών ελευθεριών και στη μοναρχοφασιστική τρομοκρατία, για πραγματική δημοκρατική, αντιπροσωπευτική κυβέρνηση και τιμωρία των δοσίλογων.

1952 Αμνηστεύονται τα στελέχη του ΙΔΕΑ (Ιερός Δεσμός Ελλήνων Αξιωματικών), που στις 31 Μάη 1951 είχαν προβεί σε στρατιωτικό κίνημα, το οποίο ακυρώθηκε εν τη γενέσει του έπειτα από παρέμβαση του στρατάρχη Παπάγου.

1955 Οι αγγλικές αρχές κατοχής συλλαμβάνουν στην Πάφο το ιστιοφόρο "Άγιος Γεώργιος", το οποίο μεταφέρει από την Ελλάδα πολεμικό υλικό για την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ.

1955 Το Ανώτατο Σοβιέτ αποφασίζει τη λήξη και τυπικά της εμπόλεμης κατάστασης με την Γερμανία.

1962 Παραιτείται ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιάκωβος Βαβανάτσος, σε βάρος του οποίου υπάρχουν φήμες για διαβλητή ηθική συμπεριφορά.

1966 Απεργιακό κύμα απλώνεται σε όλη τη χώρα, καθώς απεργούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου, οι αρτεργάτες, οι κτηνίατροι, οι γεωπόνοι, οι δασοπόνοι, οι μηχανικοί και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ.

1968 Αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης πραγματοποιεί επιτόπιες έρευνες στα στρατόπεδα της Γυάρου και της Λέρου και συντάσσει έκθεση - κόλαφο για τη χούντα.

1972 Εκπρόσωπος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα ανακοινώνει την εγκατάσταση στην Ελλάδα μόνιμων ιδιόκτητων αμερικανικών βάσεων για την εξυπηρέτηση των ναυτικών μονάδων του 6ου στόλου.

1972 Δύο κυνηγοί ανακαλύπτουν μέσα σε μια σπηλιά σ' ένα απομακρυσμένο σημείο της νήσου Γουάμ το Γιοκόι Σοΐτσι. Ο 57χρονος γιαπωνέζος ήταν λοχίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και κρυβόταν, επί 28 χρόνια, νομίζοντας ότι ο πόλεμος συνεχίζεται.

1981 Η χήρα του Μάο Τσε Τούνγκ, Τζιανγκ Κινγκ, καταδικάζεται σε θάνατο, αφού κρίνεται ένοχη για "αντι-επαναστατικά εγκλήματα".

1991 Τέσσερις βόμβες εκρήγνυνται στα υποκαταστήματα της τράπεζας Citibank στο Χαλάνδρι, και την Αγία Παρασκευή, στην τράπεζα Barclay's στο Μαρούσι και στο γραφείο του γάλλου στρατιωτικού ακόλουθου στο Mετς. Την ευθύνη αναλαμβάνει η "17 Νοέμβρη".

1990 Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός, Άβα Γκάρντνερ.

1996 Η κρίση των Ιμίων: Ο δήμαρχος της Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, θορυβημένος από το γεγονός ότι η Τουρκία εγείρει εδαφικές αξιώσεις στα Ίμια, υψώνει την ελληνική σημαία στις βραχονησίδες Ίμια, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή Καλύμνου, τον ιερέα και δύο κατοίκους του νησιού.

1996 Η Ρωσία γίνεται δεκτή στους κόλπους του Συμβουλίου της Ευρώπης.

2010 Εκτελείται δι' απαγχονισμού στο Ιράκ ο Άλι Χάσαν αλ Ματζίντ, ξάδελφος του Σαντάμ Χουσεΐν, ο επονομαζόμενος και "Χημικός Άλι". Είχε καταδικαστεί τέσσερις φορές σε θάνατο, κυρίως για τη σφαγή περίπου 5.000 Κούρδων το 1988.

2011 Μαζικές διαδηλώσεις ξεσπούν στην Αίγυπτο, που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του Προέδρου της χώρας Χ. Μουμπάρακ.

2015 Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Συγκεντρώνει το 36,34% των ψήφων και 149 έδρες. Δεν καταφέρνει, όμως, να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.

2015 Πέθανε ο Ντέμης Ρούσσος, Ελληνας τραγουδιστής με διεθνή καριέρα, μέλος των Aphrodite’s Child. Το πραγματικό του όνομα ήταν Αρτέμιος Βεντούρης - Ρούσος. (Γεν. 15/6/1946)

-Πηγή- Thepressroom.gr

Να πάμε και στον μεγάλο μας διαγωνισμό που είναι μία προσφορά του Cafe'' Γλυκό μου Αλάτι'' στην Ασπροβάλτα με 5 δώρα ,και του αξιότιμου δημοτικού συμβούλου και ξανά υποψηφίου για την δημαρχία με τον συνδυασμό ''Τα πάντα για την Βόλβη'' κύριο Ιωάννη Βαλερή με 10 δώρα για τους φίλους μας που συμμετέχουν στον διαγωνισμό στην ομάδα μας στο facebook .Σύνολο λοιπόμ 15 δώρα που θα μοιραστούν σε 15 τυχερούς και είναι τα εξής-

1) Γυναικείο Ιταλικό Αυθεντικό παντελόνι Benetton.

  1) Πλήρες Δερμάτινο σετ Γραφείου

1) Μπουκάλι Κρασί εξαιρετικό

1) 5λιτρο παρθένο ελαιόλαδο 

1) 5λιτρο Ηλιέλαιο 

1) Ακυκλοφόρητο 20 δραχμο του 1960 ασημένιο

3) Παιδικά Σακίδια πλάτης γεμάτα αναλώσιμα ( μπογιές ξύλινες ,μαρκαδόρους ,τετράδια κτλ )

1 Χαρτονόμισμα των 50 ευρώ ( Παράκληση από τον κύριο Βαλερή το χαρτονόμισμα να εξαργυρωθεί σε οποιονδήποτε Έλληνα επιχειρηματία του δήμου Βόλβης .

Αυτά είναι τα 10 δώρα μεγάλης αξίας που θα σας προσφέρει με πολύ χαρά ο αξιότιμος κύριος Ιωάννης Βαλερής γνωστός πλέον για το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο .Δεν θέλει ο ίδιος να μιλάμε για όλα αυτά που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες ,θέλει όμως να μιλάμε για τα κοινωνικά παντοπωλεία που έχει ιδρύσει και κάθε μήνα οι δικαιούχοι λαμβάνουν τα απαραίτητα για να μπορούν να ζήσουν κάπως αξιοπρεπώς.Μάλιστα τα δώρα ελαιόλαδο ,ηλιέλαιο και το μπουκάλι κρασί προέρχονται από το κοινωνικό παντοπωλείο Στίβου που ενεργοποιήθηκε και διένειμε σε 15 οικογένειες στις 30/12/2020 όλα τα απαραίτητα αγαθά .Αυτό δεν είναι το μόνο και σας λέω το έργο που επιτελεί ο ίδιος ο κύριος Βαλερής είναι πολύ σπουδαίο και θα συνεχίσει να προσφέρει όσο μπορεί.

Πάμε και στον άλλο χορηγό μας το Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι'' στον πεζόδρομο στην Ασπροβάλτα (πρώην πιτσαρία Γιώτης) που προσφέρει επίσης με πολύ χαρά 5 Κεικ σε στρογγυλή φόρμα για να τα απολαύσετε άμεσα. Όταν με το καλό ανοίξει η εστίαση ,σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον θα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα τον Στρυμονικό κόλπο.Κρέπες αλμυρέ και γλυκές έχουν εκεί την τιμητική τους ,λουκουμάδες χειροποίητοι με τα πιο αγνά υλικά είναι η σπεσιαλητέ του καταστήματος μαζί με διάφορα άλλα γλυκά σιροπιαστά του ταψιού που κάθε μέρα είναι και διαφορετικά ,αρκεί λοιπόν να καθήσετε να απολαύσετε τον καθέσας και οι μυρωδιές από τα νόστιμα εδέσματα σίγουρα θα σας κάανουν να τα δοκιμάσετε.Όλα αυτά όμως μόλις ανοίξει η εστίαση και εαν κάποιοι δεν συμορφωθούν δεν θα γίνει αυτό σύντομα,Το εύχομαι όμως μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να ανοίξει και η εστίαση.

Αυτά από εμένα ,να έχουμε μια ευλογημένη εβδομάδα ,να βάλετε κάποιοι το νιονιό σας να δουλέψει γιατί και εμείς που δεν φταίμε θα φταίμε και θα την πληρώσουμε στο τέλος με νέες απαγορεύσεις ,βάλτε λοιπόν τον απαυτό σας κάτω και μην συνωστίζεστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για το καλό όλων μας.Να περάσετε μια ήρεμη ημέρα ,να χαμογελάτε ,να προσεύχεστε και να μείνετε αισιόδοξοι ...Φιλιά στα μούτρα σας..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 

 

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top