''Το Τραγούδι της Ημέρας'' Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

10 Μαρτίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλοκαιρινό καρναβάλι στην Πάτρα - Το ανακοίνωσε ο Πελετίδης - Κοινωνία |  News 24/7

Καλημέρα ,καλημέρα ,καλημέρα και σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου και εγώ θα συνεχίσω να σας έχω μέσα στο κλίμα της Αποκριάς μιας και δεν θα γίνει ούτε φέτος καμία εκδήλωση.Πάμε όμως στην επικαιρότητα και στα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν χτες στην Ν.Σμύρνη στην Αθήνα .θα γράψω δυο λόγια και τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσουμε στο live μας αύριο Πέμπτη .Λοιπόν η βία φέρνει βία ,το ξέρουμε αυτό και κάποιοι το περιμέναμε να γίνει αυτό το απαράδεκτο ''ντου'' προς την αστυνομία με τέτοιο εγκληματικό τρόπο .Σίγουρα καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και επειδή κάποιοι χτες στα προφίλ τους αντί να καταδικάσουν το θέμα του τραυματισμού του αστυνομικού το μόνο που έκαναν ήταν να μιλούν άσχημα για τους ανθρώπους που την προηγούμενη αναρτούσαν τα βιντεο με τον ξυλοδαρμό του νεαρού .

Και δυστυχώς αντί να δουν ότι όλο αυτό μας διχάζει σαν κοινωνία ,σαν χώρα, κοιτάζουν μόνο να κάνουν κακή παραπληροφόρηση των γεγονότων και να κατακρίνουν άπαντες γιατί δεν ανέβηκε μια φώτο ή ένα βίντεο από τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού ,μάλιστα είδα σε αναρτήσεις ακόμη και να βρίζουν ασύστολα επειδή ...τα παραπάνο που γράφω !!!

Καταλάβετε το ότι προσπαθούν να μας διχάσουν και αντί να είμαστε ενωμένοι για να βγούμε επιτέλους από αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε υγιείς φαγονώσαστε για το βίντεο που δεν αναρτήθηκε με τον τραυματία αστυνομικό ....Ήταν η οργή ,η αγανάκτηση δεν ξέρω ,ήταν αυτό που ξεχείλησε το ποτήρι και κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι είχαν αυτές τις δολοφονικές τάσεις δυστυχώς .Και αντί να μείνουμε ενωμένοι μαλώνουμε .....Η αντιπολίτευση ας χαλαρώσει λίγο και ας κάτσει στο σπιτάκι της όπως καθόμαστε οι περισσότεροι και ας μη βγαίνει σε πορείες και να δηλώνει υπέρ εμπόλεμης κατάστασης ,να το πω κομψά ..Τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσουμε στο live ...Περαστικά στον αστυνομικό και σε όποιον άλλον άνθρωπο τραυματίστηκε από τις χτεσινές άσχημες καταστάσεις στην Ν.Σμύρνη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

 Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές...

Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές

Ο καιρός σήμερα

 

Τοπικές βροχές προβλέπονται στα βορειδυτικά, που βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά, βόρεια και τα κεντρικά και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά από τις απογευματινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας χώρας.

Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στη νότια νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στα βόρεια σε βόρειους 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τετάρτη 10 Μαρτίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, που τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικα στη Δυτική Μακεδονία και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στην κεντρική Μακεδονία στα 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-Newsbomb.gr 

Σαν σήμερα 10 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 10 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1829 Υπογράφεται στο Λονδίνο από τις Μεγάλες Δυνάμεις το Πρωτόκολλο με το οποίο το ελληνικό κράτος αποκτά αυτονομία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. 

1831 Ιδρύεται η γαλλική Λεγεώνα των Ξένων από τον βασιλιά Λουδοβίκο - Φίλιππο για την ενίσχυση του στρατού του στον πόλεμο στην Αλγερία.

1846 Θεμελιώνεται το Αρσάκειο Μέγαρο στην Αθήνα, σε σχέδια του Λύσανδρου Καυτατζόγλου και με δαπάνες του Απόστολου Αρσάκη.

1862 Οι ΗΠΑ εκδίδουν το πρώτο χαρτονόμισμα της χώρας.

1876 Πραγματοποιείται η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, καλεί από το σπίτι του στη Βοστόνη τον βοηθό του Γουότσον, που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού: «Κύριε Γουότσον, ελάτε από εδώ, θέλω να σας δω».

1927. Ααπό τα ιδρυτικά μέλη του τροτσκιστικού κινήματος στην Ελλάδα. Το 1938 συνελήφθη από τη μεταξική δικτατορία και στις 6/61943 εκτελέστηκε από τις Ιταλικές δυνάμεις κατοχής στο Νεζερό.

1905 Ξεσπάει η Επανάσταση του Θερίσου υπό τον Ελ. Βενιζέλο, για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Οι κινηματίες με υπόμνημά τους προς τις μεγάλες δυνάμεις ζητούν την Ενωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο αγγλικός στόλος κατευθύνεται προς το νησί.

1906 1099 μεταλλωρύχοι πεθαίνουν στην Κουριέρ της Γαλλίας, στο χειρότερο ατύχημα σε ορυχείο που έγινε ποτέ στην Ερώπη.

1922 Ο Μαχάτμα Γκάντι συλλαμβάνεται στην Ινδία και καταδικάζεται σε έξι χρόνια φυλάκιση για παρακίνηση επανάστασης.

1923 Τραγικό ναυάγιο σημειώνεται στο Σαρωνικό. Το επίτακτο ναυαγοσωστικό «Αλέξανδρος Ζ» βυθίζεται κοντά στην Ψυττάλεια, με αποτέλεσμα να πνιγούν περισσότεροι από 150 αξιωματικοί και ναύτες.

1925 Ιδρύεται ο Ολυμπιακός, όταν τα μέλη του Πειραϊκού Ποδοσφαιρικού Ομίλου και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς αποφασίζουν τη διάλυση των σωματείων και την ίδρυση νέου. Ο Νότης Καμπέρος ανακοινώνει το όνομα "Ολυμπιακός" και ο Μιχάλης Μανούσκος, ο πρώτος πρόεδρος, το ολοκληρώνει σε "Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς".

1926 Στην Ελλάδα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωσήφ Κούνδουρος, εισηγείται το θεσμό του πολιτικού γάμου. Αντίθετος με την ιδέα δηλώνει ο πρωθυπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, που κυβερνά δικτατορικά.

1927 Οι επαγγελματοβιοτέχνες της Αθήνας κατεβαίνουν σε γενική απεργία και διαδήλωση κατά της άρσης του ενοικιοστασίου. Τμήματα στρατού και χωροφυλακής κινητοποιούνται και χτυπούν τους διαδηλωτές. Στη διάρκεια των συγκρούσεων, δύο απεργοί σκοτώνονται και πολλοί τραυματίζονται

1945 120.000 νεκροί, κυρίως άμαχοι, στο βομβαρδισμό του Τόκιο από 334 αεροσκάφη Β29 της αμερικανικής αεροπορίας. Η Ιαπωνία δεν παραδίδεται

1969 Ο Τζέιμς Ερλ Ρέι παραδέχεται στο Μέμφις την ενοχή του για τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, παραδοχή που αργότερα ανακαλεί.

1970 Ο λοχαγός Έρνεστ Μεντίνα κατηγορείται από τον αμερικανικό στρατό για εγκλήματα πολέμου στο Μάι Λάι του Βιετνάμ.

1970 Πέθανε ο Βασίλης Αυλωνίτης, Έλληνας ηθοποιός

1971 Στην Ινδία, η Ιντίρα Γκάντι κερδίζει τις εκλογές

1977 Αστρονόμοι ανακαλύπτουν δαχτυλίδια γύρω από τον πλανήτη Ουρανό.

1978 Απαγορεύονται στην Ελλάδα οι διαφημίσεις τσιγάρων από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο

1982 Πραγματοποιείται ευθυγράμμιση (σύνοδος) των εννέα πλανητών του Ηλιακού Συστήματος

1987 Το Βατικανό καταδικάζει την απόκτηση παιδιού μέσω δανεικής μητέρας όπως είχε κάνει το ίδιο με τα παιδιά του σωλήνα και την τεχνητή γονιμοποίηση

1992  Πέθανε ο Γιώργος Ζαμπέτας, Έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής

1994 Κηδεύεται με τιμές Πρωθυπουργού η υπουργός Πολιτισμού, Μελίνα Μερκούρη

2006 Το διαστημικό όχημα της NASA Mars Reconnaissance Orbiter μπαίνει σε τροχιά γύρω από τον Άρη.

2012 Πεθαίνει η  Δόμνα Σαμίου, Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ερευνήτρια του δημοτικού τραγουδιού, με διεθνή αναγνώριση. (Γεν. 12/10/1928)

Πηγή-Thepressroom.gr 

Απόκριες 2019: Οι κορυφαίες ελληνικές πόλεις για το φετινό καρναβάλι |  Happy Traveller

Και φτάνοντας στο τέλος του άρθρου να σας υπενθυμίσω πως στην ομάδα μας στο facebook διεξάγεται ένας ακόμη μεγάλος διαγωνισμός ,με σπουδαία δώρα και αυτήν την φορά και μπορείτε να λάβετε μέρος καθημερινά και τα Σαββ/κα στην μουσική στήλη με την Ρούλα Παναγιωτίδου στην ανάρτηση που βρίσκετε εκεί στην ομάδα με το ''τραγούδι της ημέρας'' .Τα βήματα πολύ απλά καθώς για να μπείτε στην κλήρωση σας ζητούμε να κάνετε like στα άρθρα της μουσικής στήλης και να αφήνετε τα σχόλια σας .Ο διαγωνισμός ξεκίνησε προχτές  Δευτέρα 8 Μαρτίου και θα διαρκέσει ως την Πρώτη Παρασκευή Των Χαιρετησμών Στην Παναγία μας .

Τα δώρα και ευχαριστούμε πολύ ,αυτήν την φορά θα δωθούν από τα κοινωνικά παντοπωλεία του δήμου μας και είναι κυρίως τρόφιμα καθώς και από έναν φίλο της σελίδας μας κάποια άλλα είδη τροφίμων που θα δείτε παρακάτω ,που δεν θέλει να αναφέρουμε το όνομα του αρκεί τα δώρα του να δωθούν στους συνανθρώπους μας ,στους φίλους-μέλη της εφημερίδα μας με πολύ χαρά .

Το κοινωνικό παντοπωλείο Ν.Απολλωνίας προσφέρει - 5 Λίτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

5 λίτρα αραβοσιτέλαιο 

και 5 λίτρα Ηλιέλαιο ( ΑΥΤΆ ΘΑ ΔΩΘΟΎΝ ΣΕ 3 ΤΥΧΕΡΟΥΣ )
Το κοινωνικό παντοπωλείο Ορεινού όγκου του δήμου Βόλβης προσφέρει -
2 Κιλά κρέας (χοιρινό ή μοσχαρίσιο)
2 Κιλά Μπριζόλες 
2 Κοτόπουλα ( και αυτά είναι για 3 τυχερούς )
Το κοινωνικό παντοπωλείο Στίβου που βρίσκεται ύπο σύσταση  προσφέρει -
2 Κιλά Μέλι 
2 Κιλά Τυρί 
Και ένα εξαιρετικό μπουκάλι Κρασί 
Και τέλος ένας φίλος της σελίδας μας που δεν θέλει να μας πει το όνομα του ,τουλάχιστον δεν θέλει να αναφέρουμε το ονομά του αλλά τον ευχαριστούμε πάρα πολύ ,προσφέρει 
 2 Κιλά Τσιπούρες 
2 Κιλά λαυράκια ( και αυτά για 2 τυχερούς ) 
 Και μια Πλήρες σειρά Ελληνικών  Γραμματοσήμων του 1980 -1981.

'Οπως βλέπετε και εσείς τα δώρα είναι κυρίως τρόφιμα αξίας οπότε μεταφερθείτε στην ομάδα στο facebook ,βρείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση (καθημερινά μέχρι και την λήξη του διαγωνισμού ) εφαρμόστε τα απλά βήματα που σας ζητάμε και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση .

Να ευχαριστήσουμε τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Ν.Απολλωνίας ,Στίβου (που βρίσκεται ύπο σύσταση) και Ορεινού όγκου τόσο για το έργο που προσφέρουν και εννοώ τους εθελοντές που μοιράζουν κάθε μήνα στους δικαιούχους βασικά αγαθά ,όσο και για τα δώρα που θα προσφέρουν στους τυχερούς μας με πολύ χαρά .Πραγματικά ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλή δύναμη σε αυτό το δύσκολο φιλανθρωπικό έργο που καλείστε  να βγάλετε εις πέρας .Φυσικά ευχαριστούμε πολύ και τον ''άγνωστο φίλο της σελίδας μας''που θα προσφέρει με την σειρά του αυτά τα αξιόλογα δώρα του και πολύ χρήσιμα μιας και πρόκειται για τρόφιμα .

Μπείτε λοιπόν στον μικρό αυτό κόπο και ελάτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας ,όπως βλέπω έχετε πολύ μεγάλη συμμετοχή και σε αυτόν τον διαγωνισμό μας και σας ευχαριστούμε θερμά που στηρίζετε την προσπάθεια μας εδώ στην ιδιωτική εφημερίδα www.volvinews.gr .Και επειδή τα νεύρα μας δεν είναι στα καλύτερα τους με όλα αυτά που συμβαίνουν γαυτό και θα σας μεταδώσω ένα άκρως κεφάτο και Αποκριάτικο τραγούδι γιατί θέλω και να είμαστε μέσα στο κλίμα της Αποκριάς αλλά και για να κρατήσουμε την διάθεση μας όσο μπορούμε πιο ψηλά με κέφι και χαρά .

Να περάσετε μια ήρεμη Τετάρτη ,να είστε αισιόδοξοι ,να προσέχετε να μην διχάζεστε ειδικά εδώ μέσα στα sosial ,να βλέπετε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να μην κρίνετε χωρίς λόγο ! Φιλιά στα μούτρα σας ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Κάλεσμα Φιλοζωικού Τρίπολης στο Καρναβάλι | Arcadia Portal

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top