Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Το Τραγούδι και η Ενημέρωση της Ημέρας'' Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Ιουνίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Χριστός Ανέστη καλή μας ημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους .Δευτέρα σήμερα 7 Ιουνίου και αφού έχουμε συννεφιά και προβλέπονται αργότερα και καταιγίδες ,και αφού έριξε μια ψιχάλα εκεί γύρω στις 8.15 π.μ κόπηκε το ρεύμα στον Σταυρό όπου επανήλθε μετά άπο καμιά ώρα αλλά το θέμα είναι να το κοιτάξουν αυτό οι αρμόδιοι γιατί ο κόσμος είναι αγανακτησμένος αρκετά ,μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα που πάλι είχαμε μια μικρή καταιγίδα κόπηκε το τεύμα για κανά δυο ώρες την νύχτα και χάθηκε εδώ και μέρες το σήμα άπο την επίγεια τηλεόραση με απότελεσμα πολύ κάτοικοι στον Σταυρό να μην πιάνουν κανάλια ,ας το κοιτάξουν παρακαλούμε οι αρμόδιοι γιατί ο κόσμος βρίζει και δεν έχει και άδικο.

Πάμε όμως να δούμε μερικά άπο τα νέα της σημερινής ημέρας ,τα γεγονότα που συνέβησαν ''σαν σήμερα'' τα νέα για τον καιρό που έχει μεγάλο ενδιαφέρων και φυσικά στο τέλος το τραγούδι που θα σας αφιερώσω για το ξεκίνημα της εβδομάδας μας .

Έκτακτη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την Τετάρτη - Επί τάπητος δεξιώσεις και μουσική στην εστίαση...

Έκτακτη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την Τετάρτη - Επί τάπητος δεξιώσεις και μουσική στην εστίαση

Γάμοι, δεξιώσεις, μουσική στην εστίαση και απαγόρευση κυκλοφορίας τίθενται επί τάπητος στην έκτακτη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, την Τετάρτη.

Με τα επιδημιολογικά δεδομένα να βελτιώνονται, τους διασωληνωμένους να μειώνονται καθημερινά και τα κρούσματα να φλερτάρουν πλέον με τριψήφιο αριθμό, η επιτροπή των ειδικών αναμένεται να λάβει αποφάσεις για περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων που έχουν απομείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υπ. Ανάπτυξης έχει προτείνει την αύξηση των ατόμων στις κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμουςβαφτίσεις κλπ ενώ θα εξεταστεί, το κατά πόσο δύναται να επανέλθει η μουσική στους χώρους εστίασης.

Αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, αν και τίποτα ακόμη δεν έχει κλειδώσει, υπάρχουν διάφορα σενάρια, όπως η παράτασή του κατά μία ώρα.

Στο τραπέζι τα προνόμια για όσους έχουν εμβολιαστεί

 
 

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες έχει «φουντώσει» και η συζήτηση για την αναγνώριση προνομίων στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί.

Σε δηλώσεις του την Κυριακή, ο αναπληρωτής Υπουργος Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, εξήγησε πως «χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια πλέον πρέπει να δοθούν κίνητρα στους εμβολιασμένους όπως μεγαλύτερης κίνησης ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν και παρόμοιες ελευθερίες.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα, που θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

Οι προτάσεις για self test, μάσκες και περαιτέρω ελευθερίες

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι προτάσεις αφορούν στην υποχρεωτικότητα των self test, τη χρήση μάσκας, την μεγαλύτερη ελευθερία στην εστίαση ή και τα ταξίδια.

Στόχος της ανακοίνωσης προνομίων, θα είναι και η παροχή κινήτρων για όλους όσοι ακόμα δεν έχουν κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Το πρώτο «προνόμιο» που αναμένεται να ενεργοποιηθεί αναμένεται να είναι αυτό της υποχρέωσης διεξαγωγής self test από όσους έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις – ή τη μια αν πρόκειται για το εμβόλιο της Johnson & Johnson – για να πάνε στον χώρο εργασίας τους ή να ταξιδέψουν.

Μια άλλη πρόταση αφορά τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους από τους πλήρως εμβολιασμένους αν και το συγκεκριμένο προνόμιο ακόμα προβληματίζει τους ειδικούς οι περισσότεροι εκ των οποίων λένε ότι η μάσκα είναι το τελευταίο μέτρο που θα μας εγκαταλείψει στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Ακόμη, συζητιέται το προνόμιο για είσοδο των πλήρως εμβολιασμένων σε εσωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης ή άλλων δραστηριοτήτων όπως μουσεία, κέντρα διασκέδασης, θέατρα ή σινεμά.

Σοκ στο Κορωπί: Σεξουαλική επίθεση από έξι άνδρες σε 26χρονη - Βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους...

Διπλό φονικό στην Kέρκυρα: Ήθελε να σκοτώσει ο 67χρονος - Τα σημειώματα που βρέθηκαν σπίτι του...

Διπλό φονικό στην Kέρκυρα: Ήθελε να σκοτώσει ο 67χρονος - Τα σημειώματα που βρέθηκαν σπίτι του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει στροφές για τα εργασιακά...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει στροφές για τα εργασιακά

Στην τελική ευθεία μπαίνει η σύγκρουση για τα εργασιακά, με τη Κουμουνδούρου να προετοιμάζεται εντατικά για το νομοσχέδιο που ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαρακτηρίσει ως τη «μητέρα των μαχών», τόσο σε πολιτικό, όσο και κινηματικό πεδίο.

Aλέξης Τσίπρας στο Newsbomb.gr: Ο κ. Μητσοτάκης ξεπληρώνει τα προεκλογικά του γραμμάτια...

Μακάρι να ήταν μόνοι οι 2 στους 10 σε κατάθλιψη…

Μακάρι να ήταν μόνοι οι 2 στους 10 σε κατάθλιψη…

Εδώ και ενάμιση χρόνο μια ολόκληρη ανθρωπότητα ζει το «μία στο δισεκατομμύριο».

Ξαφνικά ένας κατασκευασμένος (για να μην ξεχνιόμαστε) ιός, έκανε έναν ολόκληρο πλανήτη να μπει σε καραντίνα. Και σε κατάθλιψη.

Και αυτό είναι πλέον επίσημο. 2 στους 10 ανθρώπους σε 40 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, εμφάνισαν κατάθλιψη με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έχω όμως μια ένσταση. Θεωρώ ότι στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο.

Κι ας βοηθάει ο ήλιος και η θάλασσα για το αντίθετο. Βλέπεις, η Ελλάδα από το 2010 και μετά βίωσε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση στη μεταπολεμική Ιστορία της. Είδε ζωές να καταστρέφονται μαζί με τις περιουσίες. Οικογένειες να διαλύονται. Ανθρώπους να πηδάνε από τα μπαλκόνια.

Οι Έλληνες παλεύουμε από το 2010 με τα κύματα… Και πριν προλάβουμε να πούμε Δόξα Σοι ο Θεός, πήγαμε ξανά στο Βοήθα Παναγιά… Εδώ λοιπόν το 2 στους 10 μου μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και το βλέπω γύρω. Ίσως να το βλέπω και εντός μου. Ή να το βλέπουν οι άλλοι σε μένα… Είναι όμως φανερό σχεδόν παντού. Ο κόσμος δεν γελάει πια.

Ούτε καν χαμογελάει. Εδώ κι ενάμιση χρόνο ο φόβος μην χάσουμε τη δουλειά μας, αντικαταστάθηκε από το φόβο μην χάσουμε τη ζωή μας… Όχι ότι οι δουλειές πήγαν καλά. Τα διαζύγια εκτοξεύτηκαν. Μεγεθυντικός φακός η όλη φάση στα προβλήματα. Άσε που έγινε το σπίτι φυλακή.

Δεν βγαίναμε έξω. Και τώρα που βγαίνουμε στις 12.30 πμ γίνεται η άμαξα κολοκύθα… Τρέχεις για να προλάβεις!

Δεν αγκαλιάζουμε, δεν φιλάμε, δεν αγγίζουμε… Ούτε τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Φοβόμαστε…

Άκου όμως. Όλο αυτό θα περάσει. Περνάει.

Και είναι τώρα που πρέπει να φανούμε δυνατοί. Κυρίως να φανούμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Είναι η ώρα του «αγαπάτε αλλήλους».

Η πιο σοφή κουβέντα που έχει ακουστεί ποτέ. Και η πιο χρήσιμη. Ξεκινάτε…

Γεωργιάδης: Τότε θα ανακοινώσουμε τα προνόμια για τους εμβολιασμένους...

Άδωνις Γεωργιάδης

Όπως είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αυτό θα συμβεί όταν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε επαρκή ποσότητα προσφερόμενων εμβολίων που θα μπορούν να καλύψουν όλο τον πληθυσμό.

Αιγαίο πέλαγος: Κινδυνεύει από την γλίτσα που «πνίγει» τον Μαρμαρά;

Αιγαίο πέλαγος: Κινδυνεύει από την γλίτσα που «πνίγει» τον Μαρμαρά;

Ένα παχύ, γλοιώδες στρώμα της λεγόμενης «θαλάσσιας βλέννας» εξαπλώνεται στη Θάλασσα του Μαρμαρά στα νότια της Κωνσταντινούπολης, δημιουργώντας απειλή για τη θαλάσσια ζωή αλλά και την αλιευτική βιομηχανία.

Λιμάνια, ακτογραμμές και θαλάσσια τμήματα έχουν καλυφθεί με αυτήν την παχύρρευστη γκρι ουσία, ποσότητα της οποίας έχει βυθιστεί και κάτω από τα κύματα, καταστρέφοντας τη ζωή στον πυθμένα της θάλασσας.

Οι επιστήμονες λένε ότι η κλιματική αλλαγή και η ρύπανση έχουν συμβάλει στον πολλαπλασιασμό της οργανικής ύλης στο σημείο, η οποία περιέχει μια μεγάλη ποικιλία μικροοργανισμών και μπορεί να ανθίσει όταν υπάρχουν πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία συστατικά στο θαλασσινό νερό.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη γλίτσα οφείλεται στην υπερανάπτυξη του φυτοπλαγκτόν «λόγω ευτροφισμού ανθρωπογενούς ρύπανσης από αστικά, βιομηχανικά, οικιακά λύματα ελλιπώς επεξεργασμένα».

Η ρύπανση αυτή, σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας της θάλασσας, αποτελεί «τροφή» για το φυτοπλαγκτόν το οποίο αναπτύσσεται ανεξέλεγκτα και μπορεί να αποβεί μοιραίο για άλλους θαλάσσιους οργανισμούς.

«Ο λόγος που το βλέπουμε εκεί, είναι επειδή είναι ήρεμες θάλασσες, υπάρχει η δυνατότητα να αναπτυχθεί πολύ καλά, δεν έχει ρεύματα. Για να αναπτυχθεί, χρησιμοποιεί το οξυγόνο, κάτι που είναι μεγάλο χτύπημα στην αλιεία και στη θαλάσσια ζωή», καθώς πολλά ψάρια μετά το πέρας του φαινομένου εμφανίζονται στην επιφάνεια νεκρά.

Σχετικά με τη μεταφορά της γλίτσας στο Αιγαίο, ο καθηγητής σημείωσε ότι είναι ελάχιστη με τέτοια πιθανότητα, καθώς «στο διάστημα από 10 μέρες μέχρι μερικές εβδομάδες θα αρχίσει να υποχωρεί γιατί θα κάνει τον βιολογικό του κύκλο».

«Οι μονάδες επεξεργασίας λυμάτων» είναι σύμφωνα με τον κ. Σαρηγιάννη η λύση για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών στο μέλλον, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν επικουρικά στην ανάπτυξη λοιμωδών νόσων.

«Λειτουργεί σαν υπόστρωμα για ιούς», κατέληξε ο καθηγητής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Καιρός τώρα: Καλοκαίρι… με καταιγίδες και λασποβροχές - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα...

Καιρός σήμερα 7/6

Στα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι στα κεντρικά και τα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα νότια και μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές στα βόρεια.

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τη Δευτέρα 7 Ιουνίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και από το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και πρόσκαιρα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και το απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία θα εξασθενήσουν και πρόσκαιρα κατά τόπους θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 και στη Θράκη έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γιατί θα πέσει χαλάζι τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα...

Χαλάζι

Έντονη καιρική αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει αυτή την εβδομάδα σε μεγάλο μέρος της χώρας μας, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Γιατί, όμως, πέφτει χαλάζι τέτοια εποχή στην Ελλάδα; Όπως εξηγούν οι επιστήμονες του Meteo, οι χαλαζοπτώσεις αποτελούν συχνό φαινόμενο στη χώρα μας στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού, καθώς σχετικά ψυχρές αέριες μάζες από τη Βόρεια Ευρώπη βρίσκουν συχνά δίοδο προς τα νότια. Η παρουσία ψυχρών αερίων μαζών στην ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με την έντονη θέρμανση του εδάφους αυτή την περίοδο, δημιουργούν συνθήκες αστάθειας. Με παρουσία κατάλληλων ποσοτήτων υγρασίας, η αστάθεια οδηγεί συχνά σε εκδήλωση καταιγίδων, μερικές από τις οποίες παράγουν χαλάζι.

Το χαλάζι ξεκινά να δημιουργείται στις καταιγίδες κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες έντονης αστάθειας και αλλαγής ταχύτητας του ανέμου καθ' ύψος, που δημιουργεί στροβιλισμό εντός των νεφών. Aλλεπάλληλα ανοδικά και καθοδικά ρεύματα το οδηγούν σε διάφορα ύψη, καθώς οι χαλαζόκοκκοι μεγαλώνουν, όταν υδρατμοί συμπυκνώνονται και παγώνουν πάνω τους. Πολλές φορές η αστάθεια από μόνη της είναι αρκετά έντονη και όταν ο άνεμος είναι ασθενής, πάλι δημιουργούνται ισχυρά ανοδικά και καθοδικά ρεύματα εντός των καταιγίδων, που ευνοούν την παραγωγή χαλαζιού, όπως θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας.

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr ξεκίνησε από το 2020 την προσπάθεια προγνώσεων για το χαλάζι, το οποίο αποτελεί την πιο δύσκολη παράμετρο (μορφή υετού) στην πρόγνωση καιρού. Χρησιμοποιώντας πλήθος ατμοσφαιρικών παραμέτρων στους αλγορίθμους υπολογισμών που εφαρμόζονται σε υπερυπολογιστές, το meteo είναι πλέον σε θέση να προβλέπει με σχετική ακρίβεια το μέγιστο μέγεθος του χαλαζιού που πρόκειται να πλήξει μια περιοχή τις επόμενες 48 ώρες.

Περισσότερα για το χαλάζι μπορεί να διαβάσει κάποιος στην Meteopedia, τη νέα διαδικτυακή μετεωρολογική εγκυκλοπαίδεια του ΕΑΑ/meteo.gr, στη διεύθυνση: https://wiki.meteo.gr/index.php?title=Χαλάζι

Διαβάστε περισσότερα άπο τις ειδήσεις στο site Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 7 Ιουνίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 7 Ιουνίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

913 Ο Κωνσταντίνος Ζ' ο Πορφυρογέννητος ανακηρύσσεται αυτοκράτορας του Βυζαντίου. Eπιτροπεύεται από ένα συμβούλιο αντιβασιλείας, με επικεφαλής τον πατριάρχη Νικόλαο Μυστικό.

1753 Ιδρύεται το Βρετανικό Μουσείο, το αρχαιότερο δημόσιο μουσείο στον κόσμο.

1821 Η Μάχη του Δραγατσανίου. Ήττα του Ιερού Λόχου υπό τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στο Δραγατσάνι από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις.

1892 Ο J.F.Palmer πατεντάρει το ποδήλατο με μεταλλική αλυσίδα.

1903 Στη Γερμανία, ο καθηγητής Πιερ Κιουρί ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, το πολώνιο.

1914 Εγκαινιάζεται η διώρυγα του Παναμά. Το γιγάντιο αμερικανικό ατμόπλοιο "Αλάιανς", είναι το πρώτο που περνά από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό Ωκεανό, διασχίζοντάς την.

1919 Αποχωρούν και τα τελευταία στρατεύματα των Συμμάχων από την Κέρκυρα.

1938 Ιδρύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος το "Τυπογραφείον Τραπεζογραμματίων της Τραπέζης". Στεγάζεται στο Χολαργό και είναι πιο γνωστό ως "Νομισματοκοπείο".

1954 Πεθαίνει ο Βρετανός μαθηματικός Άλαν Τιούρινγκ, «πατέρας» της επιστήμης των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

1965 Η SONY παρουσιάζει τη νέα εφεύρεση της, το βίντεο. Πρώτη τιμή: 995 δολάρια.

1975 Εγκρίνεται από τη Βουλή των Ελλήνων, με τις ψήφους μόνο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, το νέο Σύνταγμα της χώρας. Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (Ένωση Κέντρου, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΚΚΕ «Εσωτερικού/ΕΔΑ) καταψήφισαν το εν λόγω σύνταγμα ως αντιδημοκρατικό και αυταρχικό

1979 Οι πρώτες άμεσες εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο διεξάγονται στις εννέα χώρες-μέλη της ΕΟΚ.

1981 Επιχείρηση Όπερα: Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία καταστρέφει τον πυρηνικό σταθμό του Ιράκ «Οσιράκ», περίπου 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Βαγδάτης.

1981 Την ίδια μέρα, ο σουηδός, Μπιορν Μποργκ, γίνεται ο πρώτος τενίστας που κατακτά το Roland Garros για έκτη φορά όταν κερδίζει τον Ίβαν Λεντλ.

1995 Αρχίζει στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των σατανιστών, Κατσούλα, Δημητροκάλη και Μαργέτη, που κατηγορούνται για τις δολοφονίες τριών γυναικών.

2002 Πέθανε η δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος, Μαλβίνα Κάραλη

-Πηγή-Thepressroom.gr

Και πάμε να κλείσω το άρθρο για σήμερα Δευτέρα με ένα τραγούδι άπο τα παλιά ...Ακούστε το ,είναι πολύ καλό και θα δείτε που κάποιοι θα με ρωτήσετε -που το θυμήθηκα- σας το μεταδίδω λοιπόν για να το θυμηθείτε και εσέις ...Ανανεώνουμε το ενημερωτικό μας ραντεβού για αύριο Τρίτη Πρώτα Ο Αναστάς Θεός (εύχομαι να μην έχουμε διακοπή ρεύματος και να βγώ κανονικά στο άρθρο μου) συγνώμη ζητώ για τα όποια ορθρογραφικά μου λάθη ,είναι βλέπετε άπο την κεκτημένη ταχύτητα και συγχωρέστε με γαυτό ,χρόνια πολλά σε εσάς που έχετε γενέθλια ,καλή εβδομάδα σε όλους μας με υγεία και προσοχή ...Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 

 

 

 

Μαρία Μπακατζά

Τελευταία άρθρα από τον/την Μαρία Μπακατζά