ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (17/7/2021)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

17 Ιουλίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα, Καλησπέρα Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα, της Αγίας Μαρίνας, γιορτάζει η γνωστή Βυζαντινή εκκλησία στην Ρεντίνα και φυσικά όπως κάθε χρόνο πλήθος κόσμου επισκέπτεται την συγκεκριμένη εκκλησία.

 

Άκόμη μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα και η σημερινή, σε αναμονή του ψυχρού και βροχερού τμήματος που πλησιάζει τη χώρα μας από Βορειοδυτικά και θα δούμε τα αποτελέσματά του τις επόμενες ώρες έως και ημέρες. Ελπίζουμε σε ήπια φαινόμενα ώστε να μην ζήσουμε καταστροφικές βροχές όπως σε βορειότερα τμήματα της Ευρώπης, όλοι πιστεύω είδατε τις πλυμμήρες σε περιοχές της Γερμανίας.

Ελπίζω όμως παρ' όλα αυτά να σας βρίσκω σε κάποια παραλία με κάτι δροσιστικό στο χέρι, μην μου πάθετε και καμμιά αφυδάτωση, προσοχή φυσικά στην έκθεση στον ήλιο καραδοκούν εγκαύματα και πονοκέφαλοι από ηλίαση. Και φυσικά μαζί μας και σήμερα το κατάστημα της Athena's Rose, The Deli Store με την προσφορά εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου και πάστα από πράσινη ελιά. Ξέρετε που ακριβώς είναι αλλά ακόμη κι αν δυσκολεύεστε ανοίχτε τους χάρτες της google και αναζητήστε το εκεί!

Μη σας κρατάω άλλο πιείτε και για εμάς ένα κοκταίηλ εκεί στην παραλία συντροφιά με ενα δροσιστικό τραγουδάκι!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top