Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (23/5/22)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Μαϊος 2022
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλο μεσημέρι σε ολο τον κόσμο του volvinews.  Επίσης  καλη μας εβδομαδα , ζεστή και καλοκαιρινη ευχομαι για ολο τον κόσμο. 


Μια πολυ γρηγορη ματιά που εριξα στην επικαιροτητα σήμερα , ετσι για να δω μηπως βρω κατι ευχαριστο να σας πω .... ε δεν βρηκα τιποτα ρε παιδια  ....  για να καταλάβετε μεχρι κι ο καιρος εναντιον μου ειναι. Καταιγιδες λεει απο το απογευμα σε κεντρικη και Βορεια Ελλαδα, Τουρκοαιγαίο βαφτιζει το Αιγαιο ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της Τουρκιας,  οι εποχικές αλλεργίες χτυπανε κόκκινο,  εχουμε και την ευλογιά των πιθηκων απο την αλλη  ..ετσι να μας κρατανε σε εγρήγορση ...αληθεια εχουμε πιθηκους στην Ελλαδα;; ρητορική ηταν η ερωτηση, μην απαντήσετε  ... με αυτα και με άλλα  ..λεω που λετε να παω στο τραγουδακι μας για σημερα  γιατι δε το χω σκοπο να χαλασω τη μερα μου και την δικη σας. 

Tεσσερις, θα ακουσουμε σήμερα, παλιο τραγουδακι απο την Αθηναική Κομπανια πολυ πολυ διαχρονικο  ειδικα σε ενα του στιχο ..γιατι ετσι κανουμε στην Ελλαδα , τις κυβερνήσεις τις ριχνουμε εν μεσω τσιπουρου και μεζε ... και οχι οταν παμε στην καλπη... και μετα φωναζουμε και διαμαρτυρόμαστε ... τελος παντων ... εγω θα φτιαξω το κόσμο;;;  ακομα και οταν προσπαθω και ελπιζω να αφυπνισω  κόσμο τελικα ανακαλύπτω οτι  ο Eλληνας ειναι γκρινιαρης μεχρι να έρθει η ωρα της καλπής μετα ..βολευετε ... 

Αντε καλη μαw όρεξη παιδακια μικρά και μεγαλα  ... 

Σούζυ Αρχοντή

Τελευταία άρθρα από τον/την Σούζυ Αρχοντή