''Το τραγούδι και η ενημέρωση της ημέρας'' Τρίτη 14 Μαρτίου 2023
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

14 Μαρτίου 2023
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι αγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.volvinews.gr και να ευχηθώ καλή και ευλογημένη εβδομάδα μιας και τις Δευτέρες δεν τα λέμε άπο εδώ .Μπήκαμε λοιπόν στην κανονική ροή της πραγματικότητας και αυτό που μένειείναι πως  15 ημέρες μετά το τραγικό αυτό δυστύχημα δεν έχει ''τιμωρηθεί'' κανέις ,μάλιστα βλέπουμε πως όταν ο Γιάνης με ένα ν έφαγε δυο-τρις σφαλιάρες που ναι τις καταδικάζουμε.αλλά  μέσα σε μια ώρα και μέσα σε ολόκληρη την Αθήνα βρήκαν κάποιον άπο τους θύτες ,βλέπουμε λοιπόν τι συμβαίνει πραγματικά και ποιος τιμωρείτε και να είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση εκτός του σταθμάρχη άντε και κάποιοι άλλοι 2-3 στο σύνολο δεν θα μπει και  και δεν θα τιμωρηθεί κανείς ,βλέπε Μάνδρα και Μάτι που δεν έχει τιμωρηθεί κανένας 5 χρόνια μετά ...Εμείς όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ και ας το θέλουν κάποιοι ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Με ηλιοφάνεια, αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας η Τρίτη.

Καιρός

Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη και στην περιοχή Ρόδου - Καστελλόριζου και το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην περιοχή του Καστελλόριζου έως τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά. Θα φθάσει στα βόρεια τους 15 με 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για την Τρίτη 14 Μαρτίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Θράκη γενικά αίθριος. Στη Μακεδονία αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή-Newsbomb.gr

 

Σαν σήμερα 14 Μαΐου πέθανε ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός, Φρανκ Σινάτρα...

Σαν σήμερα 14 Μαΐου πέθανε ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός, Φρανκ Σινάτρα

1643 Ο 4χρονος Λουδοβίκος ΙΔ' ανακηρύσσεται βασιλιάς της Γαλλίας, μετά το θάνατο του πατέρα του, Λουδοβίκου ΙΓ'.

 

1796 Ο Βρετανός γιατρός, Έντουαρντ Τζένερ, ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια της επιστήμης της ανοσολογίας, δοκιμάζει για πρώτη φορά εμβόλιο κατά της ανεμοβλογιάς σε ένα 8χρονο αγόρι.

1811 Η Παραγουάη κερδίζει την ανεξαρτησία της από την Ισπανία.

1900 Αρχίζουν οι Β’ Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι, με τη συμμετοχή 995 αθλητών και για πρώτη φορά αθλητριών, από 28 χώρες, που διαγωνίζονται σε 19 αθλήματα. Θα ολοκληρωθούν στις 28 Οκτωβρίου.

1912 Πεθαίνει ο κορυφαίος Σουηδός θεατρικός συγγραφέας Αύγουστος Στρίντμπεργκ.

1920 Ο Ελληνικός Στρατός διατάσσεται να αναλάβει εξ ονόματος των συμμάχων τη διοίκηση της Δυτικής Θράκης, αντικαθιστώντας τα Γαλλικά στρατεύματα. Τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, με τη Συνθήκη των Σεβρών, η Θράκη προσαρτάται οριστικά στην Ελλάδα.

1928 Ξεκινούν οι εργασίες της Τράπεζας της Ελλάδος. Πρώτος διοικητής αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Διομήδης.

1939 Στο Περού, η Λίνα Μεδίνα καταγράφεται ως η νεότερη μητέρα στην ιστορία της ιατρικής, γεννώντας ένα αγόρι, σε ηλικία πέντε ετών.

1940 Τα δύο τρίτα της ολλανδικής πόλης Ρότερνταμ καταστρέφονται από τους βομβαρδισμούς της ναζιστικής Λουφτβάφε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 1.000 άνθρωποι και άλλοι 80.000 να μείνουν άστεγοι.

1941 Εκτελείται στο Βερολίνο ο Ελβετός φοιτητής, Μορίς Μποβόντ, επειδή σχεδίασε τη δολοφονία του Αδόλφου Χίτλερ το 1938.

1944 Γεννήθηκε ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός, Τζορτζ Λούκας, ("Ο πόλεμος των άστρων")

1950 Στην Τουρκία, ο Τζελάλ Μπαγιάρ εκλέγεται πρωθυπουργός, τερματίζοντας έτσι την 27ετή θητεία του κόμματος του Ισμέτ Ινονού.

1955 Η Τσεχοσλοβακία, η Ανατολική Γερμανία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σοβιετική Ένωση, η Αλβανία και η Βουλγαρία δημιουργούν το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, ως αντίπαλο δέος του ΝΑΤΟ.

1962 Ο Χουάν Κάρλος Α' της Ισπανίας παντρεύεται στην Αθήνα, την Πριγκίπισσα Σοφία της Ελλάδας. Το μυστήριο του γάμου τελείται στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και στη συνέχεια στον Καθολικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

1972 Το σύμπλεγμα νησιών της Οκινάουα επιστρέφεται από τις ΗΠΑ στην Ιαπωνία.

1987 Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ρίτα Χέιγουορθ

1998 Πέθανε ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός, Φρανκ Σινάτρα.

1992 Η Βόρεια Κορέα επιβεβαιώνει πληροφορίες ότι επιστήμονες της χώρας κατάφεραν να παράγουν πλουτώνιο.

2015 Πέθανε ο Ρίλεϊ Κινγκ, Αμερικανός θρύλος του μπλουζ, γνωστότερος ως Μπι Μπι Κινγκ (B.B. King). (Γεν. 16/9/1925)

 

 

-Πηγή-Thepressroom.gr

 

Να σας πω ότι σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία της Ε.Μ.Υ χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες καθώς και πτώση της θερμοκρασίας ,όλα αυτά άπο αύριο το βράδυ και άπο τα Δυτικά ,δεν ξέρω αν μας επιρεάσει πολύ αλλά όσοι παρακολουθούμε τους γνωστούς μετεωρολόγους τα πράγματα θα γίνουν ''μούσκεμα''.

Το δώρο που σας χρωστάμε εκεί στην ομάδα στο facebook δεν το έχουμε ξεχάσει και ή σήμερα ή αύριο θα γίνει και η κλήρωση .Από εμένα τίποτε άλλο μόνο που θα σας μεταδώσω ένα άπο τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και μιας και είναι σήμερα  η επέτειος θανάτου του μεγάλου Frank Sinatra εννοείτε πως θα ''φιλοξενήσουμε '' ένα δικό του και παγκοσμίως αναγνωρισμένο τραγούδι .Σας εύχομαι και πάλι καλή εβδομάδα και μαζί αύριο Πρώτα Ο Θεός ,μέχρι τότε....Φιλιά στα μούτρα σας ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top