Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

27 Μαϊος 2023
(1 Ψήφος)

Kαλημέρες όμορφες και δροσερές... Ένας δυνατός καφές, ένα γλυκό χαμόγελο και μια καλή κουβέντα, είναι ότι καλύτερο για μια υπέροχη μέρα!

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα Σάββατο στο αγαπημένο τους νησί την Αίγινα, επισφραγίζοντας έναν έρωτα που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδάκι και το μυστήριο θα τελεστεί σε ένα γραφικό εκκλησάκι στους Άγιους Αποστόλους, ενώ θα υπάρξουν πέντε κουμπάροι, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει. Θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση σε έναν αριστοκρατικό πύργο στην Αίγινα στο κτήμα Σαλιαρέλη, το οποίο έχει αφήσει εποχή στο νησί. Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου, Κατερίνα Καινούργιου (κολλητή φίλη της νύφης), Έλενα Παπαρίζου, είναι οι ελάχιστοι μόνο από τους celebrities που θα δώσουν το «παρών» και θα ευχηθούν στους νεόνυμφους. Στο πάρτι, εκτός από το άφθονο φαγητό και το candy bar, θα υπάρξουν live κομμάτια που θα τραγουδήσουν τόσο ο γαμπρός, όσο και οι καλοί του φίλοι. Στόχος τόσο του Πάνου, όσο και της μέλλουσας συζύγου του, που έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ αφού είναι εκτός lifestyle και δραστηριοποιείται στο φαρμακευτικό χώρο, είναι όλα να γίνουν με διακριτικότητα και να μην διαρρεύσουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Βέβαια, τα social media σίγουρα θα πάρουν φωτιά από τις αναρτήσεις των επωνύμων. Να σημειωθεί ότι οι καλεσμένοι περίπου στους 500, άρχισαν να φτάνουν από την Παρασκευή στην Αίγινα, καθώς υπήρξε ένα μικρό σουαρέ, όπως και την Κυριακή που έχει κανονιστεί ένα after wedding party. Τρία 24ώρα πριν τον γάμο του, ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, μέσα από το οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει δημοσιογράφους και φωτογράφους τη σημαντική αυτή ημέρα της ζωής του. Με τον δικό του τρόπο πάντα, «παίζοντας» με λέξεις και στίχους, ο καλλιτέχνης είπε μεταξύ άλλων:«Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και τη μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα, σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο μου free giveaway προσκλήσεις! Παρακαλώ πολύ, αν και με τιμάει να γίνει ο γάμος μου θέμα που πουλάει, είναι προσωπική στιγμή κι ας φαίνεται του τρελού, ότι με παντρεύεται το πλάσμα αυτό! Σε κύκλο μικρό...οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι χάρη σε εσάς, θα ήθελα μια χάρη να ζητήσω...μακριά από τα ΜΜΕ τη μέρα αυτή να ζήσω!»

Τα μαγαζιά εστίασης που διατηρούσε σε Γλυφάδα, Σύνταγμα και Αγία Παρασκευή αποφάσισε να κλείσει ο Άκης Πετρετζίκης! Η επιχείρησή του γνωστού σεφ "Kitchen Lab" τέθηκε υπό εκκαθάριση σύμφωνα με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο και παράλληλα αποφασίστηκε η μεταφορά της έδρας. Περίπου 5 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας τους, τα καταστήματα κατεβάζουν ρολά, ενώ το Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτήσει την απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχει αποζημιωθεί το προσωπικό, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα. Ο γνωστός σεφ είχε κλείσει το εστιατόριο της αλυσίδας στη Γλυφάδα τον Δεκέμβριο του 2022, για να έρθει το επόμενο λουκέτο στο κατάστημα του Συντάγματος. Πριν από περίπου 15 μέρες έκλεισαν "Kitchen Lab" και "Burger Ap" στην Αγία Παρασκευή, και πλέον το επιχειρηματικό του εγχείρημα που ξεκίνησε το 2018, λαμβάνει τέλος με ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει νέα μορφή! Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης σε εκπομπή, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρεία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub», με αντικείμενο την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering κλπ... Ο επίσης δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, επικαλούμενος σχετικές πληροφορίες δήλωσε:«Του έπαιρναν πάρα πολύ χρόνο τα καταστήματα κι επειδή υπάρχουν κάποιες άλλες δραστηριότητες που του φέρνουν πιο μεγάλο κέρδος και επίσης γιατί θέλει να περνάει και χρόνο με την οικογένειά του που είναι πολύ σημαντική για εκείνον, αποφάσισε να αφήσει αυτή τη δραστηριότητα!»

O αγαπητός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση και τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια:«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής, άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται, όμως το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει πολύ ή το να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς, χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά αυτά. Οι φορές που έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους, είναι γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά», τονίζει ο παρουσιαστής και συνεχίζει: «Μου λένε συνέχεια οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, αν φανταστείτε ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες...Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει και να πάει όπου θέλει. Από το να μην είμαι εγώ εδώ μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα! Προσπαθώ να καταπολεμήσω τις κακές εικόνες που είχα από τον δικό μου πατέρα, ο οποίος έκανε πολλά καλά, αλλά και πολλά κακά. Αν δεν είχα τον φόβο του, θα είχα μπλέξει άσχημα. Κάθε φορά που θέλω να κάνω παρατήρηση στον Αναστάση, παίρνω τηλέφωνο τον ψυχίατρο και κάθε φορά μου λέει κάτι που ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα σκεφτόμουν να κάνω» καταλήγει επί του θέματος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και κάτι από το παρελθόν...Μια άγνωστη ιστορία για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, είναι η οργισμένη αντίδραση του σπουδαίου ηθοποιού, όταν κάποιοι γιούχαραν την ταινία "Παπαφλέσσας" στην οποία και πρωταγωνιστούσε! Σύμφωνα με τις πηγές, στις 22 Σεπτεμβρίου του 1971 ήταν η μέρα προβολής της ταινίας αυτής της Φίνος Φιλμ και του Τζέιμς Πάρις, στο 12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το πρωί, το κοινό είχε κατακλύσει τα ταμεία προκειμένου να αγοράσει ένα εισιτήριο για να δει την πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Δ.Παπαμιχαήλ. Όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί είχαν συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Μάλιστα, όταν έφτασαν ο Δημήτρης και η Αλίκη, το κοινό τον αποθέωσε και ο τύπος της εποχής έγραφε χαρακτηριστικά, ότι εκείνη την ημέρα ο ηθοποιός έκλεψε τη δόξα από την Αλίκη και για πρώτη φορά το χειροκρότημα ήταν πολύ πιο έντονο, για τον πρωταγωνιστή. Άλλωστε το ποιος από τους δύο θα προκαλούσε τα πιο πολλά χειροκροτήματα στις κοινές εμφανίσεις τους, ήταν το αγαπημένο θέμα του τύπου. Πολλοί δημοσιογράφοι μάλιστα, υποστήριζαν ότι η Αλίκη αναγκάστηκε να πάρει ηρεμιστικό για να ξεπεράσει το γεγονός ότι το κοινό αποθέωσε τον σύζυγό της και όχι εκείνη, ειδήσεις που ήταν αδύνατο να διασταυρωθούν, αλλά ο κόσμος τις διάβαζε με μανία! Όταν ξεκίνησε όμως η προβολή της ταινίας, το κλίμα άλλαξε... Μια ομάδα θεατών άρχισε τα γιουχαΐσματα και τις κοροϊδίες σε βάρους του Δ.Παπαμιχαήλ, του Φίνου και του παραγωγού Τζέιμς Πάρις. Η προβολή δεν διακόπηκε, αλλά ο πρωταγωνιστής έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του κοινού. Ο ηθοποιός τότε, είχε πει στον δημοσιογράφο Δημήτρη Λυμπερόπουλο, χωρίς να κρύψει την πικρία του:«Μίσησα την οργανωμένη οχλαγωγία του Φεστιβάλ. Εκείνων που μετέτρεψαν την αίθουσα σε εξέδρα γηπέδου. Ντροπή τους τέτοια ασέβεια..!». Ο ρόλος του Παπαφλέσσα είχε χαρακτηριστεί από τους κριτικούς, ως ο καλύτερος της καριέρας του, ενώ η ταινία είχε θεωρηθεί υπερπαραγωγή για τα δεδομένα της εποχής, αφού είχε κοστίσει 12 εκατομμύρια δραχμές! Στα γυρίσματα είχαν συμμετάσχει 3000 στρατιώτες που πήραν μέρος στις κινηματογραφικές μάχες. Η απογοήτευσή του ηθοποιού ήταν τόσο μεγάλη, που δεν δίστασε να ζητήσει και την κατάργηση του θεσμού του Φεστιβάλ Κινηματογράφου:«Δεν σεβάστηκαν τίποτε, εξεπλάγην... Επρόκειτο για ένα φαιδρό συρφετό αγέλης, φανατικών της εξέδρας. Καφενόβιους. Ήρθαν με σκοπό να μετατρέψουν το Φεστιβάλ σε εμποροπανήγυρη. Για αυτό είναι προτιμότερο να καταργηθεί». Παρά τα επεισόδια και την αγανάκτηση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η ταινία "Παπαφλέσσας" απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Φεστιβάλ. Επίσης, κέρδισε τα βραβεία καλύτερης σκηνοθεσίας και αρτιότερης παραγωγής, ενώ δόθηκε και τιμητική διάκριση στο Δημήτρη Φωτόπουλο για τη συμβολή του!

Αυτά για το Σαββατάκι μας φίλοι μου, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο και μέχρι τότε να χαρείτε την ημέρα σας και να περάσετε τέλεια!

Ρούλα Παναγιωτίδου

Τελευταία άρθρα από τον/την Ρούλα Παναγιωτίδου