ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

16 Φεβρουαρίου 2024
(1 Ψήφος)

Kαλημέρα φίλοι μου, καλώς ήρθατε και σήμερα στο μουσικό μας παρεάκι και στο Volvinews!

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης 14/2 ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους να ολοκληρώνει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογενειακή γαλήνη τους. Στην πρώτη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη έγραψε:«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο».

Ο γνωστός τραγουδιστής των "Μελισσών" Χρήστος Μάστορας, μετά από δύο δύσκολες βδομάδες που πέρασε με την υγεία του, είναι και πάλι καλά! Αναγκάστηκε να αναβάλει τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Αναστασία και ο τραγουδιστής εξήγησε πως διαγνώστηκε με δακρυοαδενίτιδα, η οποία δημιουργήθηκε λόγω Covid-19. Είναι μια σπάνια περίπτωση η οποία μπορεί να οφείλετε σε βακτήριο, σε μύκητες, σε χλαμύδιο ή μπορεί να είναι εκδήλωση ενός συστηματικού νοσήματος. Είναι φλεγμονή των αδένων των δακρυικών ή του ενός ή και των δύο!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, με τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου να παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση, λόγω της ηλικίας της. Όπως έγινε γνωστό, η Ζωζώ λιποθύμησε στα χέρια της μακιγιέζ της την ώρα που προετοιμαζόταν για τηλεοπτικό γύρισμα, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο και να διακομιστεί άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ χαμηλή πίεση, αφυδάτωση και αδυναμία, ενώ όπως ενημέρωσαν σχετικά, η ηθοποιός πίνει ελάχιστο νερό και τρώει πολύ λιτά. Η κουμπάρα της Αμαρυλλίς, επισήμανε: «Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια -αν δεν γίνονταν προληπτικά όλες οι κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο- θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα! Η Ζωζώ είναι σοκαρισμένη, γιατί δεν μπορεί τα νοσοκομεία κι ένα παραπάνω, που νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ στη ΜΕΘ. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη υπόθεση, δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών!». Ο επί 25 χρόνια σύντροφός της Πύρρος Αναγνωστόπουλος, δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της, αφού η μόνη του έννοια είναι να είναι καλά η Ζωζώ του!

Κάτι από το παρελθόν..."Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" ήταν το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 1975 -76! Ένα αξεπέραστο αριστούργημα, βασισμένο στο βιβλίο που έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης και δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1948 και εκδόθηκε το 1954 από τον εκδοτικό οίκο Δίφρος. Αρχικά κυκλοφόρησε στην Νορβηγία και στην Γερμανία το 1951. Το σήριαλ:"Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" κατάφερε να συγκεντρώσει σπουδαίους ηθοποιούς όχι μόνο για τους βασικούς ρόλους, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους. To μισό ελληνικό θέατρο έπαιξε στο σίριαλ. Ο Αλέξης Γκόλφης υποδύθηκε τον Μανωλιό, που θα έκανε τον Χριστό στην αναπαράσταση. Η επιτυχία ανεπανάληπτη! Ο Α.Γκόλφης έγινε είδωλο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Όλα τα περιοδικά τον ήθελαν για εξώφυλλο, ενώ το κοινό ταύτισε τους ηθοποιούς με τους ρόλους τόσο πολύ, που όταν το καλοκαίρι σε κάποια παραλία της Αττικής είδαν τον Αλέξη Γκόλφη και φώναζαν:"Ο Χριστός με μαγιό!". Για τον Έλληνα "Χριστό" της τηλεόρασης όμως, τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. Μετά τον "Χριστό", έπαιξε στον "Συνταγματάρχη Λιάπκιν" το 1979 και οι επόμενες εμφανίσεις του γίνονται στη δεκαετία του ΄90. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν πολύ δύσκολα και ο ηθοποιός έπαιρνε για χρόνια ουσίες. Πέθανε το 2007 σε ηλικία 59 ετών, μόνος και αβοήθητος. Ο θάνατός του αποκαλύφθηκε έπειτα από δύο μήνες, στις 9 Οκτωβρίου 2007. Από τον Αύγουστο του 2007 ο Γκόλφης βρισκόταν στο νεκροτομείο και κανείς δεν τον είχε αναζητήσει! Μόλις το μεσημέρι της 9ης Οκτωβρίου αποκαλύφθηκε ότι ο άτυχος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα μέσα Αυγούστου. Ζούσε, άστεγος και ρακοσυλλέκτης, στην πλατεία Κολιάτσου. H Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος καταράστηκε τον σπουδαίο Νίκο Καζαντζάκη και ζήτησε από την κυβέρνηση, την απαγόρευση των βιβλίων του, όπως και το μυθιστόρημα: "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται", με την αιτιολογία πως εκτός του παραδόξου και ασεβούς τίτλου του, περιέχει διάθεσιν ασεβούς χρησιμοποιήσεως ιστορικών αληθειών του Ευαγγελίου, γίνεται διδασκαλία σοσιαλιστικών και κομμουνιστικών θεωριών και περιυβρίζονται οι ποιμένες της Εκκλησίας! Τελικά, η Εκκλησία της Ελλάδος δεν προχώρησε στον αφορισμό του Νίκου Καζαντζάκη, καθώς ήταν αντίθετος σε κάτι τέτοιο ο οικουμενικός πατριάρχης Αθηναγόρας, ο οποίος ποτέ δεν υπέγραψε τον αφορισμό του!

Αυτά για σήμερα φίλες και φίλοι στο "τραγούδι του Σαββατοκύριακου" και τα λέμε πάλι αύριο, με το καλό! Ευχαριστώ πολύ που ακολουθείτε τη μουσική αυτή στήλη κι εύχομαι να περνάει ευχάριστα ο χρόνος σας, διαβάζοντας το άρθρο! 

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top