Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018

Καλημέρα ,καλημέρα όλη μέρα αγαπητοί μου αναγνώστες ,αγαπητοί φίλοι της σελίδας του www.volvinews.gr .Τρίτη σήμερα 6 Μαρτίου η οποία ημερομηνία αυτή έχει οριστεί σαν Παννελήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού ,επίσης γιορτάζουν οι :  ΑέτιοςΘεόφιλος, ΘεοφιλίαΚάλλιστοςΚρατερός, ΚρατερίαΜελισσηνός, Μελισσηνή.

Συννεφιά και ήλιος μαζί για σήμερα και ο καιρός δείχνει να ''φτιάχνει''οπότε κάνουμε υπομονή για να δούμε επιτέλους την άνοιξη να μας ''χαμογελάει''.θα δούμε τα νέα για τον καιρό και το άρθρο με τα γεγονότα που συνέβησαν ''σαν σήμερα''και ότι άλλο έχω στο μυαλό μου θα το σχολιάσω με τον αποχαιρετησμό μου στο κλείσιμο της μουσικής στήλης.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 6/3/2018

Για σήμερα Τρίτη, θα σημειωθούν αρχικά βροχές και σποραδικές, κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου.

 

Πρόσκαιρα τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν περιοχές της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Ο καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοδυτικά.

 

Από τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν εκ νέου και θα επεκταθούν στη Δυτική Στερεά, στη Μακεδονία και στη Θράκη.

Οι άνεμοι Αιγαίο θα πνέουν τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει σε αρκετές περιοχές τους 21 βαθμούς.

Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν και σήμερα τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Αττική
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.
Άνεμοι: στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς. Από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
πηγή-Newsbomb,gr 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6/3

1475 Γεννήθηκε ο ιταλός αναγεννησιακός καλλιτέχνης Μιχαήλ Άγγελος. 

1894 Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», με πρώτο διευθυντή τον ποιητή, Γεώργιο Δροσίνη.

1899 Η γερμανική χημική εταιρεία «Μπάγερ» λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ασπιρίνη.

1902 Ιδρύεται η Ρεάλ Μαδρίτης από μία ομάδα ποδοσφαιρόφιλων, με επικεφαλής τον Χουάν Παντρός.

1910 Αγροτική εξέγερση στο Κιλελέρ της Θεσσαλίας.  

1933 Αποτυγχάνει απόπειρα πραξικοπήματος υπό τον βενιζελικό στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα, που εκδηλώθηκε αμέσως μετά την ήττα του εκλογικού συνασπισμού του Ε. Βενιζέλου στις εκλογές. 

1942 Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου κατεβαίνουν σε 4ήμερη γενική απεργία με οικονομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα. Η απεργία μετατράπηκε σε ανοιχτή εθνικοαπελευθερωτική εκδήλωση με συνθήματα κατά των κατακτητών.

1950 Οι ελληνικές εκλογές, που έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση του Λαϊκού Κόμματος και την εντυπωσιακή άνοδο της ΕΠΕΚ, οδηγούν σε μια κυβέρνηση υπό τον Σοφοκλή Βενιζέλο.

1953 Ο Γκιόργκι Μαξιμιλιάνοφ Μαλένκοφ, διαδέχεται τον Ιωσήφ Στάλιν στην πρωθυπουργία και στο αξίωμα του πρώτου γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης.

1964  Ο πυγμάχος και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Κάσιους Κλέι, ασπάζεται το Μωαμεθανισμό και αλλάζει το όνομά του σε Μοχάμεντ Αλι.

1983 Στη Γερμανία, επιστρέφει στην εξουσία το Κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών με καγκελάριο τον Χέλμουτ Κολ.

1984 Στη Βρετανία αρχίζουν απεργία οι ανθρακωρύχοι. Θα διαρκέσει 12 μήνες

1985 Ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου εξαγγέλλει θεαματικά τη διαβόητη «αγορά του αιώνα». Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ, εγκρίνεται η υπογραφή προσυμφώνων για την αγορά 40 αεροσκαφών «F-16» και 40 «Μιράζ 2000». Υλοποιείται έτσι μια προειλημμένη απόφαση, αγνοώντας το κοινό αίσθημα και τις διαμαρτυρίες για τη ΝΑΤΟϊκή αυτή επιλογή.

1992 Ενεργοποιείται ένας ιός με το όνομα «Μιχαήλ Άγγελος», την επέτειο της γέννησης του μεγάλου αναγεννησιακού δημιουργού Μιχαήλ Άγγελου, προκαλώντας ζημιές σε εκατομμύρια PC σε όλο τον κόσμο.

1994 Πέθανε η Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός, Μελίνα Μερκούρη.

πηγή-Thepressroom.gr

Και όταν λέω ότι ''δεν κουνιέται φύλο''εννοώ ότι αυτοί που μας κυβερνούν τρομάρα τους κοιμονται και ονειρεύονται και ''πληρώνουν τζάμπα ξενοδοχείο''....πουθενάδες με όλη την σημασία της λέξης ,δυο Έλληνες στρατιωτικοί είναι φυλακισμένοι από λάθος στις φυλακές της Ανιανούπολης και κανένας δεν κουνιέται ,ούτε τα τσοντοκάναλα ,ούτε άνθρωπος μέσα από την βουλή ,όπου έπρεπε τώρα να κυριαρχεί το θέμα σε όλα τα βοθροκάναλα ,όμως ο θάνατος της Λαγούδη είναι πολύ πιο συμαντικός από τους φυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς ,ξέχασα όμως να πω ότι πρόκειται για Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν το τεράστιο αυτό πρόβλημα ,άρα ;;;;;;;;;;επειδή είναι Έλληνες ,επειδή είναι στρατιωτικοί ,επειδή φορούν το εθνόσημο είναι ;;;;;;τι είναι κόσμε ;;;;;;;;;;;μα φυσικά φασίστες και γαυτό τον λόγο ο καθόλου κημπάρης Κοτζιάς με τον  φειδωλό του λόγο ανάφερε χτες ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει .....Ακριβώς όπως και με το θέμα της ονομασίας του ψευδοκράτους ,δεν τους ενδιαφέρει τίποτα και ακολουθούν την γραμμή που ορίζει η μουντρούχα ,ανοργασμικιά Μέρκελ και ο ηλίθιος ο Τραμπ ,προσκυνούν με ευλάβεια όλους αυτούς που ρουφούν το αίμα της Χώρας μας καθημερινά ,και δεν δίνουν σημασία σε ότι αφορά εθνικό μας ζήτημα ,τα ισοπεδώνουν όλα και δεν μπορεί κανένας να τους σταματήσει δυστυχώς.....Ο χοντροκαμμένος υπάρχει;;;;;;βρίσκεται κάπου ;;;;;;;;;κάτω από τα @@@@@δια του Κουβέλη είναι και κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του ,ο Καμμένος .....που έπρεπε να βρίσκεται εκεί στην Ανδιανούπολή και να συμπαραστέκεται τόσο στους Έλληνες στρατιωτικούς όσο και στις οικογένειες αυτών που από χτες βρίσκονται εκεί χωρίς όμως να υπάρχει καμία δίκη ,αναβλήθηκε λέει η δίκη ,και κανλενας μα κανένας από την Ελληνική βουλή δεν κάνει τίποτα ,και λέω εγώ τώρα αν προχτές ,χτες ,αύριο ,σήμερα έπεφτε νεκρός στο κέντρο της Αθήνας κάποιος ο οποίος ήταν αριστερός (καταδικάζω κάθε τέτοια ενέργεια και απλά λέω το παράδειγμα ,επουδενί δεν χειροκροτώ καμία μορφή βίας ,λέω απλά ένα αληθινό κιόλας παράδειγμα) και τα βοωροκάναλα θα το είχαν πρώτο θέμα ,γονείς ,το ίδιο το θύμα ,δικηγόρους ,παρατρεχάμενους ,και μέσα στην βουλή θα υπήρχε συζήτηση επί του θέματος ,τώρα όμως οι στρατιωτικοί δεν είναι παιδιά ,δεν έχουν γονείς ,δεν έχουν οικογένεια οπότε ας τους αφήσουμε στην μοίρα τους ,φυσικά ένας θάνατος δεν είναι το ίδιο με την κράτηση σε κάποια φυλακή ,τονίζω πως αναφέρω το παράδειγμα με τον νεκρό στο κέντρο της Αθήνας για να δούμε-θυμηθούμε πως τα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν τα θέματα ,ναι δεν είναι το ίδιο αλλά και τα δυο είναι σοβαρά και μεγάλα θέματα ,απλά να μην βάζουμε διαχωρισμούς εννοώ και κλείνω λέγοντάς ότι ήδη ξεκίνησε το εμπάργκο από τους πολίτες της Ορεστιάδας και όλων τον μεγάλων πόλεων στην Θράκη ,στα Τουρκικά προιόντα ,καθώς επίσης και όποια εκδρομή στην Τουρκία έχει ματαιωθεί ....αυτά γιατί είμααστε τελικά ότι ψηφίζουμε!!!!

Και εσείς που θα θυμώσετε με αυτά που γράφω πιείτε ξύδι ,γιατί και τα σύκα ,σύκα και η σκάφη ,σκάφη......Αυτά για σήμερα και έχω να σας ανακοινώσω για τον διαγωνισμό μας τον Πασχαλινό ,τον τεράστιο όπου ξεκίνησε από χτες και θα τελιώσει την Μ.Τετάρτη και είδα με μεγάλη χαρά τον θαυμασμό σας για τα σούπερ δώρα μας ,τα οποία είναι για δύο τυχερά μέλη της ομάδας μας στο facebook οπου με τα σχόλια που αφήνουν καθημερινά κάτω από την ανάρτηση με το Τραγούδι της ημέρας ,κλειδώνουν και την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και διεκδηκούν το Πασχαλινό τους τραπέζι που με πολύ χαρά προσφέρει ο γιατρός-ακτινολόγος κ Ιωάννης Βαλερής ο οποίος θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Βόλβης ,πολλοί είναι αυτοί που ξέρουν για το μεγάλο κοινωνικό έργο του και την βοήθεια του σε όποιον έχει ανάγκη ,σε αυτό το σημείο θα σας πω ότι ο αγαπητός κ Βαλερής θα δώσει άλλα δυο δώρα σε άλλα δυο μέλη και φίλους της μουσικής στήλης τα οποία είναι από ένα 5λιτρο Παρθένο Ελαιόλαδο ,οπότε και οι τυχεροί θα είναι 4 άτομα ,ελάτε λοιπόν στην παρέα μας ,αφήστε καθημερινά τα σχόλια σας κάτω από το Τραγούδι της ημέρας και διεκδικήστε τα μεγάλα Πασχαλινά δώρα ,δικαίωμα έχουν μόνο όσοι είναι μέλη της σελίδας μας στο facebook .

Αδράξτε την όμορφη ημέρα ,αποφύγετε ανθρώπους με αρνητική ενέργεια και χαμογελάστε όσο μπορείτε ,ακόμη και στην ψυχή σας ίσως και να το έχει ανάγκη.......Μαζί αύριο Πρώτα Ο Θεός ....Φιλιά στα μούτρα σας......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.




Ημέρα 1

Αγαπημένο μου ημερολόγιο...

Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα.

Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ.

Έχω εξουθενωθεί!

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top