Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα σε ολο τον κόσμο του volvinews!

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Αγαπητές μου κυρίες και αγαπητοί κύριοι καλή σας ημέρα και καλό Σαββ/κο σε όλους τους φίλους αναγνώστες καθώς και στην όμορφη παρέα εκεί στην ομάδα μας στο Facebook.Να ξεκινήσω να λέω τα ''άσχημα''της ημέρας μιας και σήμερα θα ψηφιστεί από την Βουλή το πρωτόκολλο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ .Εφόσων έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές από τους ευρω''πέους'' σήμερα είναι η σειρά των δικών μας .Πολλά ακούγονται αριστερά και δεξιά ότι μπορεί να μπλοκαριστεί το θέμα ,το ερώτημα είναι ποιος θα το κάνει ;;;υπάρχει κάποιος τελικά ;;;;γιατί βλέπουμε πως η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη ,δεν είναι πουθενά ,δεν μιλάει ,δεν ξεσηκώνεται ,δεν κάνει τίποτα και απλά κοιτάζει από την γωνία...Το έχω ξανά πει και θα το ξανά πω ότι εαν ο συριζα ήταν τώρα αντιπολίτευση θα είχε καεί η χώρα μας ,βέβαια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν τέτοιες απόψεις περί καψίματος κτλ αλλά τους βλέπουμε ότι είναι ανύπαρκτοι ,πουθενάδες ...Μόνο τηλ ξέρουν να παίρνουν εν όψη εκλογών για διάφορα καλέσματα...Τώρα μας θυμήθηκαν ,τώρα θυμούνται τον τόπο και τους ανθρώπους που ζούνε στον δήμο μας ,γιατί ;;;;για τα ψηφαλάκια φυσικά ....

Σ'ημερα ξεκινάει και η δίκη για τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη και τους 9 κατηγορούμενους που φοιτούσαν στην Γαλακτοκομική σχολή στα Ιωάννινα ,με τον άτυχο Γιακουμάκη να βρίσκει φριχτό θάνατο από τους συμμαθητές του όπως δείχνει το κατηγορητήριο.

Όπως όλα δείχνουν οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Μαίου ,και μπορεί τώρα να λέω διάφορα αλλά να ξέρετε δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω με την αυτοδιοίηκηση και με τους βουλευτές της Β'Θεσσαλονίκης που μας θυμήθηκαν έτσι ....ξαφνικά.Η στήλη είναι καθαρά ενημερωτική και καφτιριάζει τα τεκτενόμενα.Καμία διαφήμιση και σε κανέναν που πολιτεύεται εντός και εκτός δήμου.Όπως έχει αναρτήσει η Σούζη Αρχοντή στην ιδιωτική εφημερίδα του www.volvinews.gr και κατόπιν συνεννόησης με τον Χρήστο Ευθυμιάδη θα μπορεί ο κάθε πολιτευτής να διαφημίζεται στο γενικό πλαίσο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.Το ότι κάναμε διάφορους διαγωνισμούς με χορηγό τον κύριο Βαλερή ( και τον ευχαριστούμε για όλα τα δώρα που έδωσε στους τυχερούς ) δεν πάει να πει ότι συνεχίζουμε μέσα από την μουσική -ενημερωτική στήλη να διαφημίζουμε δημοτικούς συμβούλους ,,αυτό να το ξεκαθαρίσω ,δεν θέλω και δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία προβολής εδώ στην μουσική στήλη ,όποιος θέλει και είναι και καλοδεχούμενος θα γίνεται η προβολή του σε άλλο άρθρο της εφημερίδας μας,ευχαριστω.

Εγώ είμαι εδώ απλά για να σχολιάζω την καθημερινότητα και τα προβλήματα της και για να περνάμε 5 λεπτά ακούγοντας το τραγούδι της ημέρας ,με κέφι για να πάεει καλά η μέρα μας.Πάμε τώρα να σας πω το ευχάριστο της υπόθεσης.Μιας και την επόμενη εβδομάδα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι σας έχουμε έναν expres διαγωνισμό που θα ξεκινήσει αύριο στην μουσική στήλη που γράφει η Ρούλα Παναγιωτίδου και θα λήξει την επόμενη Τετάρτη 13 του Φλεβάρη αν δεν κάνω λάθος ,για να γίνει η κλήρωση και ο τυχερός/η να παραλάβει άμμεσα το δώρο το οποίο θα είναι μια λαχταριστή ,ερωτική τούρτα.Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και από αύριο μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχές με τον τρόπο που ξέρετε ,δηλ κάτω από κάθε ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας ''θα αφήνετε τα σχόλια σας μέχρι και την Τετάρτη ,θα σας πει η Ρούλα αναλυτικά αύριο Σάββατο.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 8/2/2019

Την Παρασκευή πρόσκαιρες ασθενείς βροχές θα σημειωθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας και λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με ήλιο και τοπικές νεφώσεις, ενώ λίγες παροδικές βροχές θα σημειωθούν το Σάββατο στη νότια νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και την Παρασκευή στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 1 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα ασθενούς βροχής και το θερμόμετρο από 5 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς.

πηγή-Alphanews.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

1600 Η Ιερά Εξέταση καταδικάζει σε θάνατο δια της πυράς τον φιλόσοφο Τζορντάνο Μπρούνο, γιατί υποστήριζε την ηλιοκεντρική θεωρία του Κοπέρνικου

1833 Με Βασιλικό Διάταγμα του Οθωνα, αντικαθίσταται ο Φοίνικας- η πρώτη νομισματική μονάδα της σύγχρονης Ελλάδας- με την Δραχμή.

1912 O Εμμανουήλ Αργυρόπουλος γίνεται ο πρώτος Ελληνας αεροπόρος, πετώντας με ένα αεροσκάφος «Νιούπορτ» 50 ίππων. Στη δεύτερη πτήση, που εκτέλεσε ο Αργυρόπουλος την ίδια μέρα, πέταξε με τον τότε πρωθυπουργό της χώρας, Ελευθέριο Βενιζέλο.

1946 Η ΚΕ του ΕΑΜ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι θα απέχει από τις εκλογές της 31/3/1946 αν δεν εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για γνήσια διεξαγωγή τους

1969 Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕ κυκλοφορεί στην Αθήνα ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φοιτητές να συμπαρασταθούν στους καθηγητές που διώκονται για τα πολιτικά τους φρονήματα.

1972 Πέθανε ο ρεμπέτης Μάρκος Βαμβακάρης.

1981 Σε τραγωδία καταλήγει το ποδοσφαιρικό ντέρμπυ Ολυμπιακού- ΑΕΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον Πειραιά. Δεκαεννέα άτομα, τα περισσότερα νεαρής ηλικίας, πεθαίνουν από ασφυξία όταν, για αδιευκρίνιστους λόγους, στριμώχνονται, στην έξοδο της Θύρας 7 και πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο. Λίγο αργότερα θα ξεψυχήσει ακόμη ένας στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου μεταφέρονται οι σοβαρά τραυματισμένοι. Εξι μήνες αργότερα θα προστεθεί ακόμη ένας άνθρωπος στον τραγικό κατάλογο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 21, καθώς δεν κατόρθωσε να ξυπνήσει ποτέ από το κώμα στο οποίο έπεσε.

1980 «Φεύγει» από τη ζωή ο Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής Νίκος Ξυλούρης, ο οποίος σφράγισε με τη φωνή του κάποιες από τις πιο δυνατές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Τραγούδια, που εμπνεύστηκαν και ενέπνευσαν την αντιδικτατορική πάλη κι έγιναν σύμβολα αντίστασης κατά της χούντας.

2004 Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου εκλέγεται πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μέσω μιας ανοιχτής διαδικασίας που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ψηφίζουν 1.020.145 μέλη και φίλοι του κινήματος.

2005 Η Βουλή των Ελλήνων εκλέγει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κάρολο Παπούλια.

πηγή-Thepressroom.gr

Το πιο τραγικό απ'όλα όσα συνέβησαν σαν σήμερα είναι η τραγωδία στο γήπεδο Καραισκάκη στον Πειραιά που καταπλακώθηκαν και ποδοπατήθηκαν 21 φίλαθλοι .Αιωνία τους η μνήμη.Και αυτά για σήμερα Παρασκευή 8 του φλεβάρη λίγο πριν της 9 το πρωί .Ο καμμενούλης υπό διάλυση,η ψηφοφορία για το πρωτόκολλο σήμερα ,ο κακός χαμός στα νοσοκομεία της χώρας με ασθενής σε ράντζα ,η αντιπολίτευση κοιμάται όρθια και εμείς απλά θα χαμογελάσουμε και θα ζητήσουμε Απο Τον Θεό να μας προστατεύσει από όλα τα δυνά που συμβαίνουν γύρω μας.Μαζί την Δευτέρα 11 του μήνα Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ,ακούστε το τραγούδι που σας αφιερώνω και σήμερα έτσι απλά για να σας βάλω στηνπιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου...Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Top