Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΩΝ ΒΡΑΣΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το υπ.αριθμ. Φ.7/219218/Δ1

Κατηγορία ΠΑΙΔΕΙΑ

Τέσσερα χρόνια μετά την εξαγορά του 33,3% του ΟΠΑΠ από την EMMA Delta, η εξαγορά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, δεδομένων της συμφωνίας

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ θα παρέχει έκπτωση έως και 70% στους πολίτες με εξαιρετικά χαμηλά εισοδήματα και θα ισχύσει από 1η Φεβρουαρίου. Στο κοινωνικό τιμολόγιο εντάσσονται πλέον όσοι πήραν κοινωνικό μέρισμα, ενώ οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισόδημα Αλληλεγγύης θα πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Με τα του Συλλαλητηρίου πήγαμε λίγο πίσω ….

Φωτιά σε παραλιακό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική ξέσπασε στις 10.15 το βράδυ της Κυριακής.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Τετάρτη σήμερα 24 Ιανουαρίου και πάμε να ξεκινήσουμε να λέμε πολλά για όλους και για όλα έτσι όπως κάνουμε καθημερινά ,έτσι όπως αγαπάτε αυτήν την στήλη ,έτσι όπως την ξέρετε τόσα χρόνια ,με χιούμορ και με  καυστικότητα για τα θέματα που μας απασχολούν .Να σας στείλω πρώτα την μεγάλη μου καλημέρα ,πέρα ως πέρα σε όλους τους απανταχού Έλληνες και να σας ευχηθώ να περνάτε όμορφα σε ότι επιλέξετε να κάνετε και με όποιον γουστάρετε ,αρκεί αυτούς που έχετε δίπλα σας να αξίζουν.

Λοιπόν ξεκινάω εγώ να λέω αλλά όπως διαπυστώσατε ξεκινούν και οι αγρότες τις κοινοτοποιήσεις τους ,άλλωστε είναι η εποχή όπου κάθε χρόνο και πρέπει να καθιερώθει αυτό ,τα τρακτέρ παρατεταμένα στους δρόμους της χώρας ετοιμάζονται για το σπουδαίο επίτευγμα το κλείσιμο των δρόμων.Ακούστε κάτι ,είμαστε υπέρ οποιασδήποτε ειρηνικής απεργιακής κινητοποίησης ,είμαστε υπέρ του λαού και χαιρετίζουμε την κάθε προσπάθεια για τις απεργίες που στόχο έχουν το καλύτερο για τον εκάστοτε διαμαρτυρώμενο,αλλά έχουμε και κάποιες ενστάσεις τις οποίες θα σας αναλύσω αμέσως ,δεν θα ήταν πιο ωραίο να κατέβουν τα τρακτέρ και να κάνουν κατάλυψη (ειρηνική και χωρίς φασαρίες ) στο εκάστοτε υπουργείο;;;;Δεν θα ήταν πιο τίμιο για τον απλό κόσμο να μην ταλαιπωρείτε κάθε χρόνο τέτοια εποχή ;;;;ήδη ο κόσμος ταλαιπωρείτε καθημερινά ,με την ανεργία ,την φορολογία ,το κόψιμο μισθών και συντάξεων ,ταλαιπωρία για μια θέση εργασίας και όχι απλά δεν ξεσηκώνετε ,μας έφαγε ο καναπές ,ας κοιτάξουν λοιπόν οι αγαπητοί αγρότες να βρούν άλλο μέσο για να κάνουν τις κινητοποιήσεις τους και αφήσουν κατά μέρος το κλείσιμο των δρόμων όπου κάθε φορά τέτοια εποχή ,δεν τους οδηγεί και πουθενά ,το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξοργίζουν ακόμη περισσότερο τους απλούς πολίτες που παλευούν καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί.Θέλετε να διαμαρτυρηθείτε ;;;;;Πηγαίνετε στα υπουργεία ,καθήστε με τα τρακτέρ σας ,υψώστε τις σημαίες σας ,ρίξτε τα γάλατα σας που καλό θα ήταν όλααααα αυτά που πετάτε στον δρόμο να τα μοιράζατε στον κόσμο ,διαμαρτυρηθείτε λοιπόν με άλλο τρόπο ,όχι με το κλείσιμο των δρόμων ,έχει κουράσει το θέμα και παρακαλούμε να βρείτε άλλους τρόπους διαμαρτυρίας -απεργίας ,για γεμίστε την Αθήνα με τρακτερ ,για φωνάξτε συνθήματα έξω από κρατικές υπηρεσίες κ υπουργεία ,νομίζω πως θα πετύχετε περισσότερα από το να σας βρίζουν οι απλοί πολίτες και εσείς να πίνετε τα τσιπουράκια σας στο κάθε μπλόκο που δείχνει η κάμερα των ΜΜΕ .Εμείς μαζί σας είμαστε αλλά όχι με μπλόκα ,με διαφορετική απεργιακή κινητοποίηση.Αυτά για τους αγαπητούς αγρότες και πάμε να δούμε τι μέλι γενέσθαι με τον καιρό οποίος έχει ''αγριέψει''από χτες το βράδυ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 24/1/2018

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα σημειωθούν το επόμενο διήμερο στα ανατολικά και νότια, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ανατολικές ηπειρωτικές ημιορεινές περιοχές. Από την Πέμπτη όμως σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί και την Παρασκευή αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από την Πέμπτη, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση την Παρασκευή.
Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα την Τετάρτη, ενώ παγετός θα κάνει την εμφάνισή του στα ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Μικρή άνοδος του υδραργύρου αναμένεται την Πέμπτη και την Παρασκευή.
 
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στην κεντρική Μακεδονία και χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά με βελτίωση το απόγευμα. Παγετός τη νύχτα και το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 5 έως 7 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένη συννεφιά, κρύο και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 7 βαθμούς.
Κρύο τσουχτερό και ίσως και κάποια χιόνια στα ορεινά του δήμου μας και των όμορων δήμων παραδίπλα μας.Ας δούμε και τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν ''σαν σήμερα''
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24/1
1837-Ψηφίζεται στην Ελλάδα ο πρώτος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για τις μετακινήσεις με ζώα.
1908-Θορυβώδες συλλαλητήριο στα Τρίκαλα. Πιεζόμενοι από τους εφοριακούς να πληρώσουν τους φόρους επιτηδεύματος και οικοδομών, οι κάτοικοι των Τρικάλων προξενούν καταστροφές σε δημόσια κτίρια.
1913-Πραγματοποιείται η πρώτη παγκοσμίως πολεμική αποστολή ναυτικής συνεργασίας, στα Δαρδανέλια. Ο υπολοχαγός Μιχαήλ Μουτούσης και ο σημαιοφόρος Αριστείδης Μωραϊτίνης πετούν με υδροπλάνο και καταρτίζουν σχεδιάγραμμα των θέσεων του τουρκικού στόλου, εναντίον του οποίου ρίχνουν τέσσερις βόμβες.
1961-Η Μέριλιν Μονρόε χωρίζει με τον τρίτο σύζυγό της και θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ, έπειτα από 4,5 χρόνια έγγαμου βίου. Η ξανθιά σταρ θα πεθάνει ενάμιση χρόνο μετά, από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.
1991-Η Βουλή των Σκοπίων ψηφίζει διακήρυξη ανεξαρτησίας από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία με την ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας.
2005-Οι βαμβακοπαραγωγοί παρατάσσουν τα τρακτέρ τους στα Τέμπη και σε πολλούς άλλους κόμβους του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, χωρίς όμως να κλείσουν τους δρόμους. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Γεωργίας του κόμματος. Στην επιστολή του επικαλείται λόγους συνείδησης. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ωστόσο δεν είναι υπέρ των ακραίων μορφών κινητοποίησης.
Όπως βλέπετε και εσείς τα θέματα που ''μας καίνε''είναι και αυτήν την χρονιά στο επίκεντρο ,και τα Σκόπια είχαν πάερει τγην σκυτάλη για να ξεκινήσουν έναν ανελέητο αγώνα για να ονομαστούν όπως αυτοί ήθελαν και οι αγρότες στις θέσεις τους και στα μπλόκα τους ,γαυτό σας είπα κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια και τα ίδια ......χωρίς κανένα αποτέλεσμα....Γέμισε η Λάρισα με ακριβά αυτοκίνητα...........
Αυτά από μένα για σήμερα και πριν σας αποχαιρετήσω θέλω να σας θυμίσω ότι ο διαγωνισμός μας στην ομάδα μας στο facebook είναι σε εξέλιξη και μπορείτε να πάρετε μέρος εκεί κάτω από την ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας'' αρκεί να σχολιάζετε ότι θέλετε και μπαίνετε στην κλήρωση για δωρεάν μαθήματα για το πιστοποιημένο πτυχίο ECDL από τον πιστοποιημένο δάσκαλο-εξεταστή κ Χρήστο Ευθυμιάδη στο εξεταστικό του κέντρο στην Ασποβάλτα.Να περνάτε καλά ,να κοιτάτε την καμπούρα σας ,και να έχετε χιούμορ ,οι ξυνές και οι ξυνοί άνθρωποι που δυστυχώς είναι πολλοί ,δεν θα πρέπει να σας επηρεάζουν ,είναι κομπλεξικοί και αφού τα έχουν όλα στην ζωή τους προσπαθούν με κάθε τρόπο και με τα ξυνά τους μούτρα να σας μεταδώσουν την αρνητική τους ενέργεια ,προσοχή φίλοι μου ,έχουν μια άνιαρη  ζωή και πρέπει λίγο να πλεύσουν στην επιφάνεια ,μιας και κανένας δεν τους δίνει αξία ,μακρυά κόσμε μου ,μακρυά.Να μου είστε όλοι καλά ,μαζί και πάλι αύριο Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Μία ξανθιά παίρνει για δώρο ένα θερμό, στην καινούργια της δουλειά, και καθώς περιεργάζεται το δώρο της, ρωτάει ένα συνεργάτη της...

- «Τί είναι θερμός;»

και ο συνεργάτης της λέει:

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top