Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019

Οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά», με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα,

Κατηγορία Προεκλογικά

Καλημέρα ,καλημέρα ,όλη μέρα καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες και φίλους της σελίδας του www.volvinews.gr ,καλημέρα και στην πιο γλυκιά παρέα εκεί στην ομάδα μας στο facebook.Χτες δεν κατάφερα να είμαι κοντά σας μιας και έχω κόσμο από Ελλάδα και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να τους δείξω ,να δουν δηλ κάποια πράγματα .οπότε με συγχωρείτε που λείπω .Όμως είναι Πέμπτη και είμαι εδώ ,το ίδιο ελπίζω και για εσάς ,με έναν πολυ καυτό ήλιο ,τουλάχιστον στην Κύπρο και με βροχές στην Ελλάδα .Από βδομάδα φτιάχνει όμως ο καιρός ,θα ανέβει η θερμοκρασία και βουρ για καλοκαίρι ,θάλασσες ,παραλίες και ακρογιαλιές ...

Πάμε να δούμε τις ειδήσεις σε τίτλους μιας και η ''μάχη''μεταξύ συριζαίων και αντιπολίτευσης καλά κρατεί ,όπως επίσης και η ''μάχη''για τις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου βλέπουμε κάθε λογής υποψηφίους από όλους τους χώρους να μπαίνουν στην ''μάχη''για να μαζέψουν τα πολυπόθητα ψηφαλάκια.....

Οι λυπητερές στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος έκαψαν τα νοικοκυριά

Νοικοκυριό που μένει σε κατοικία 145 τ.μ. πλήρωσε ΥΚΩ για τη νυχτερινή κατανάλωση 6.941 κιλοβατώρων ρεύματος και 1.091 ημερησίως 459,71 ευρώ. Την περασμένη αντίστοιχη περίοδο για υψηλότερη κατανάλωση 7.085 κιλοβατώρων τη νύχτα και 1.098 την ημέρα είχε πληρώσει ΥΚΩ μόλις 70,67 ευρώ.

Σε 2.000 σκευάσματα

Φάρμακα: Ερχονται αυξήσεις... φαρμάκι μέσα στο καλοκαίρι

Σύμφωνα με το νέο τρόπο τιμολόγησης, τα νέα σκευάσματα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα αλλά κι εκείνα που ήδη κυκλοφορούν (τόσο εκείνων που η πατέντα τους ισχύει όσο και εκείνων που έχει λήξει) θα λάβουν τιμή ίση με τον μέσο όρο των δύο χαμηλότερων τιμών στην ευρωζώνη.

«... Χούντες, μπίζνες, ρουσφέτια...»

«Σκοτώθηκαν» Τσίπρας – Μητσοτάκης: Πρωτόγνωρη σύγκρουση με βαριούς χαρακτηρισμούς

Η ένταση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη που ακόμη και ο πρωθυπουργός έδειξε ότι είναι πολύ εκνευρισμένος σε σημείο να εκτοξεύει ξανά αθλιότητες και να λειτουργεί ως troll του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ως αρχηγός της κυβέρνησης.

Επεισόδιο Πολάκη – Μητσοτάκη: Δεν ανέχομαι να με λες φασίστα - Αντε φύγε από εδώ

Αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή, μόλις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την ομιλία του στην Ολομέλεια.

Καζάνι που βράζει

Η Αγκυρα παίζει με τη φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο

Η Κυπριακή Δημοκρατία επιχειρεί να υψώσει ένα «τείχος προστασίας» μέσω της διεθνούς στήριξης, τόσο εκ μέρους της ΕΕ, των ΗΠΑ, καθώς και του Ισραήλ, της Ρωσίας, της Ιταλίας, της Βρετανίας, κ.ά

ΠΗΓΗ-ΤΑ ΝΕΑ 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Σε έκτακτη ενημέρωσή του, ο Σάκης Αρναούτογλου, ενημερώνει για το πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες και πιο αναλυτικά εξηγεί την τάση για την εξέλιξή του από τις 12 Μαΐου. Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, για την κλιματική αλλαγή, δημοσίευσε στο Facebook και τον χάρτη θερμοκρασιών μέχρι και τις 17 Μαΐου, όπου είναι ξεκάθαρη αυτή η μεταβολή και η κακοκαιρία που βλέπει, καθώς από τους 26 βαθμούς του Σαββατοκύριακου, ο υδράργυρος θα πέσει και πάλι κάτω από τους 20.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου στο Facebook για τα τερτίπια που μας ετοιμάζει ο καιρός

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες και η τάση του έως και τα μέσα του μήνα! Φίλες και φίλοι καλημέρα! Εξασθένηση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι κατά τη διάρκεια της Τετάρτης σε όλη την Ελλάδα ενώ ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια και τοπικές συννεφιές. Την Πέμπτη παροδικά αυξημένη συννεφιά προβλέπεται κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα βόρεια όπου δεν αποκλείεται το απόγευμα, κυρίως στα βόρεια, να ψιχαλίζει και να βρέξει τοπικά και για λίγο. Το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες μικρής γενικά όμως διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι από νότιες νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις γύρω στα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη και στα ορεινά.

Λίγα σύννεφα τοπικά αυξημένα να προβλέπονται και την Παρασκευή στην κεντρική και την Βόρεια Ελλάδα όπου κυρίως στα ορεινά δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά καλός καιρός με λίγα σύννεφα τοπικά μόνο αυξημένα. Οι άνεμοι από νότιες νοτιοδυτικές και πάλι διευθύνσεις Όχι πάνω από 3 με 4 το πολύ τοπικά έως και 5 μποφόρ.

Το Σάββατο δείχνει να κυλά με αρκετά καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας και λίγες αραιές συννεφιές στα κεντρικά κυρίως και τα βόρεια τμήματα της Ελλάδας. Πιθανότητα για τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας το μεσημέρι και το απόγευμα υπάρχει πάντως για τα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι δεν φαίνεται να ξεπερνούν τα 3 με 4 μποφόρ από διάφορες γενικά διευθύνσεις.

ΠΗΓΗ-PAGENEWS

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 9 ΜΑΙΟΥ

1502 Ο Χριστόφορος Κολόμβος αφήνει την Ισπανία για το τέταρτο και τελευταίο ταξίδι του στο "Νέο Κόσμο".

1905 Η βουλή των Κρητών, με ψήφισμά της, κηρύσσει την ένωση της νήσου με την Ελλάδα και κάνει έκκληση για κατάθεση των όπλων.

1908 Φρικιαστικό έγκλημα στον Πειραιά. Η γιαγιά Μαρία Παπαδάκη τεμαχίζει το νόθο παιδί της κόρης της, ενώ αυτή βρίσκεται στο κρεβάτι του τοκετού, το βάζει στο τσουκάλι, το βράζει κι έπειτα το πετά.

1910  Η Εθνική Συνέλευση της Κρήτης αποφασίζει παμψηφεί την ένωση με την Μητέρα Ελλάδα.

1927 Η Καμπέρα αντικαθιστά τη Μελβούρνη ως πρωτεύουσα της Αυστραλίας και συνέρχεται για πρώτη φορά στην πόλη η Βουλή

1936 Μάης του '36: Η Χωροφυλακή διαλύει βίαια συγκέντρωση απεργών καπνεργατών στη Θεσσαλονίκη. 12 νεκροί και 280 τραυματίες- εκ των οποίων οι 30 βαριά- είναι ο τραγικός απολογισμός των φονικών συγκρούσεων. Το βράδυ ο λαός είναι η μόνη εξουσία στην πόλη (σύμφωνα με μαρτυρίες ιστορικών) και ο μεγάλος ποιητής Γιάννης Ρίτσος γράφει ένα από τα καλύτερα ποιήματά του, τον «Επιτάφιο», εμπνευσμένο από τους νεκρούς καπνεργάτες, το οποίο μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

1945 Πρώτη μέρα ειρήνης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η 9η Μάη ανακηρύσσεται ως ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης.

1949 Ο Ρενιέ Γ' στέφεται πρίγκιπας του Μονακό.

1950 Ο Γάλλος πολιτικός, Ρομπέρ Σουμάν, παρουσιάζει την πρότασή του για τη δημιουργία της ενωμένης Ευρώπης. Η πρότασή του αυτή, που έμεινε στην ιστορία ως «Διακήρυξη Σουμάν» θεωρείται ότι συνεισέφερε στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1960 Οι ΗΠΑ νομιμοποιούν το αντισυλληπτικό χάπι.

1960 Eγκαινιάζεται το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, δύναμης 450 κλινών.

1974 Η Δικαστική Επιτροπή της Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, παραπέμπει επισήμως σε δίκη τον Πρόεδρο, Ρίτσαρντ Νίξον, για το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ.

1978 Δολοφονείται ο Ιταλός χριστιανοδημοκράτης πολιτικός Άλντο Μόρο, που το 1963-1968 και το 1974 - 1976 διετέλεσε πρωθυπουργός της Ιταλίας. 

1994 Ο Νέλσον Μαντέλα ανακηρύσσεται ως ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής από το πρώτο πολυφυλετικό Κοινοβούλιο της χώρας.

2009 Απεβίωσε ο καλλιτέχνης του ελληνικού θεάτρου σκιών, Ευγένιος Σπαθάρης.

2010 Πεθαίνει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της τζαζ και ηθοποιός Λένα Χορν.

ΠΗΓΗ-THEPRESSROOM.GR

Αυτά για σήμερα αγαπητέ κόσμε .μη ξεχάσετε τις ΜΑΝΟΥΛΕΣ σας την ερχόμενη Κυριακή και να τους πείτε ΣΑΓΑΠΩ ΜΑΜΑ ,μιας και γιορτάζουν ,βέβαια κάθε μέρα γιορτάζουν οι μαμάδες να μη τον ξεχνάμε αυτό ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Δυστυχώς τα νέα του καιρού δεν είναι καλά για την Ελλάδα ,κάντε υπομονή και θα φτιάξει και ο καιρός και η διάθεση σας.Εμείς μαζί αν όχι αύριο το πρωί Πρώτα Ο Θεός την Δευτέρα ,εσείς απλά προσπαθήστε να περάσετε καλά το Σαββ/κο ,να περνάτε καλά γενικά.Χαμογελάστε ,νιώστε όμορφα και μέσα σας και έξω σας και αφήστε την κακή ενέργεια ,την κακή επιρροή και τα κακά άτομα να φύγουν μακρυα.....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Καλημέραααααα σε όλο τον όμορφο κόσμο του volvinews.Καλημέρα με ενα υπεροχο ηλιο να ζεσταινει τις καρδιες και να ανεβάζει τη διάθεση σας. Σήμερα είναι η ωρα της ξανθιας ..ετσι γιατι μου τη βαρεσε ...

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top