Χρήστος Ευθυμιάδης

Χρήστος Ευθυμιάδης

paideiaΜπορεί να φτάσει έως και το 50%

Aύξηση του υποχρεωτικού ωραρίου και των πανεπιστημιακών, μετά τους καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ετοιμάζεται να εφαρμόσει με το νέο ακαδημαϊκό έτος το υπουργείο Παιδείας.

Ήρθε πάλι ο Οκτώβριος! Άρχισαν πάλι και οι καταλήψεις στα σχολεία! Οι καταλήψεις είναι εποχιακό φρούτο συνήθως! Έρχονται κάθε τέτοια εποχή και ευδοκιμούν σε χώρες που είτε έχουν οικονομικά προβλήματα (βλέπε Ελλάδα), είτε έχουν πολιτικά προβλήματα (ξαναβλέπε Ελλάδα).

nosokomeioΕπειδή η στιγμή της οριστικής επιλογής των νέων Διοικητών των Νοσοκομείων είναι προ των θυρών, επιλέξαμε να αναφερθούμε σε ένα “Nοσοκομείο Πρότυπο”

Δυνητικά δότες οργάνων θεωρούνται από τον Ιούνιο όλοι οι Έλληνες καθώς θα αρχίσει να ισχύει ο νόμος που ψηφίστηκε. Τι προβλέπει.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της περίθαλψής τους έκαναν συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης μπροστά στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.

Άλλη μία έρευνα ενισχύει αυτά που ήδη γνωρίζαμε

Το ποσοστό των Αυστραλών που προσβάλλονται από καρκίνο του προστάτη είναι μεγαλύτερο από αυτό των Ελλήνων και αυτό πιθανότατα οφείλεται στην διατροφή τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

«Μαζί, είναι δυνατόν»

Το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου

Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, τα δύο όπλα κατά του καρκίνου, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι οποίοι επισημαίνουν ότι μεγάλο μέρος των περιστατικών μπορεί να αποφευχθεί μέσω της πρόληψης και μεγάλο μέρος των θανάτων μπορεί να αποφευχθεί μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης.

tartamesfoliatakairodakinaΕπειδή πρωί πρωί αισθάνθηκα σαν να ..μου έπεσε το ζάχαρο (λέμε τώρα!), κάτι σαν λιγούρα να το πώ... είπα να μοιραστώ μαζί σας ένα καλοκαιρινό γλυκάκι με απλά υλικά για όλες τις ώρες!

Υλικά

Για 4-6 άτομα

250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
430 γραμμάρια (2 φλιτζάνια) ζάχαρη άχνη

Υλικά για 4-6 άτομα

120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
1/2 κιλό κιμά
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Σελίδα 1 από 58
Top