ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f (853)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f

Το αδιαχώρητο έγινε χθες στην θεατρική παράσταση που πραγματοπιήθηκε στην αιθουσα εκδηλωσεων του Λυκειου Αγιου Γεωργίου.

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές της εκπομπής, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του. Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Χθες μεσα σε κλίμα κατάνυξης  αλλά και εντελως ορταστικο πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγιου γεωργίου στην εκκλησία και μετέπειτα στην παράλια (πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου) της Ασπροβάλτας.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η νέα ελληνική ταυτότητα, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας με βιομετρικά στοιχεία. O μειοδοτικός διαγωνισμός ανάθεσης του έργου, με την απόρρητη διαδικασία, προκηρύσσεται τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο εξάμηνο.

Δείτε ένα αποκαλυπτικό οδοιπορικό του Βασίλη Περδικίδη στην Αμφίπολη και στον Λόφο Καστά μαζί με τον γνωστό συγγραφέα, ερευνητή και νομισματολόγο Αστέριο Τσίντσιφο.

Περισσότερα από 200 σχολεία έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να επισκεφτούν το πρώτο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης,

Δεν έχω σκοπό να κάνω «κήρυγμα» απλά πήρα έναυσμα για αυτά που θα γράψω από τη συμπεριφορά κάποιων συνανθρώπων μας. Η αληθινή ευγένεια είναι σαν το καθαρό χρυσάφι που δεν σκουριάζει ποτέ είχε πει κάποτε ο Ουγκό. Ανατροφή άλλη μια λέξη που περιγράφει ότι ακριβώς δεν έχουμε ως λαός.

«Επιζητείται ο τεμαχισμός της Ελλάδας» έλεγε μόλις λίγους μήνες πριν ο μεγάλος ιστορικός Σαράντης Καργάκος που «έφυγε» ξαφνικά χθες από την ζωή αφήνοντας την Ελλάδα με έναν υπερασπιστή της Ιστορίας της λιγότερο.

Όλα ξεκινούν ένα πρωινό το οποίο προορίζεται να στιγματίσει την επόμενη δεκαετία και βάλε της ζωής σου. Σε ξυπνάνε σχεδόν με το ζόρι από τα πουπουλένια σου όνειρα, σε δασκαλεύουν να είσαι φρόνιμο παιδί και φορτωμένο το δύσμοιρο με μία τσάντα μεγαλύτερη από το μπόι σου, ξεκινάς για την ξενιτειά της πρώτης μέρας στο σχολείο.

Σπανίως  ακούω  νέους να λένε ότι επιθυμούν να καταταγούν στο Στρατό εθελοντικά . Ποιοί είναι όμως οι λόγοι που  φέρνουν απέχθεια στους νέους  για την   στρατιωτική θητεία; Ποιά είναι η εικόνα για το Στρατό;  Πώς  την  έχουν σχηματίσει ;

Σελίδα 1 από 61
Top