ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

25 Μαρτίου 2022
(1 Ψήφος)

Καλημέρα Ελλάδααα...επιτέλους μετά από δύο χρόνια, γιορτάστηκε και τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης με τις παρελάσεις και τον ήχο του "Μακεδονία Ξακουστή"! Να έχετε μια καλή και ξεκούραστη μέρα, αφού για κάποιους είναι ένα καλό τριήμερο και απολαύστε την άνοιξη και την ημέρα που έχει μεγαλώσει!

Προσβλητικά σχόλια και μηνύματα δέχεται ο Χρήστος Δάντης στα social media για τη σχέση που διατηρεί με την Ασημίνα, την παίκτρια του "Survivor". O γνωστός ερμηνευτής στηρίζει δημόσια την σύντροφό του, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης. Η παίκτρια στα έπαθλα επικοινωνίας, δεχόμενη τα μηνύματα από τον Χρήστο Δάντη ξεσπάει σε κλάματα, εκδηλώνοντας τα συναισθήματά της και πόσο της λείπει ο Χρήστος Δάντης. Αρνητικά σχόλια όπως: «Ωραία η κόρη σου» γράφει ένας χρήστης! Ένα άλλο μήνυμα έγραφε: «Ρε Δάντη τι της βρήκες, αλήθεια;» με εκείνον να απαντά: «Να σου πω...Αυτό που δεν έχεις εσύ και γι’ αυτό δεν θα ήμουν ποτέ μαζί σου». Άλλος χρήστης «συμβούλεψε» τον Χρήστο Δάντη πως η Ασημίνα δεν κάνει καλό για την εικόνα του, λαμβάνοντας την απάντηση: «Σε έχει πειράξει η μ@λ… στο χέρι και γράφεις ό,τι σου έρχεται»!

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Ολυμπιονίκης μας Άννα Κορακάκη, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για εκείνη. Η γνωστή αθλήτρια αν και βρίσκεται στη Νορβηγία, δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της σκοποβολής και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα της στοιχίσει. Δεν το περνάει με ιδιαίτερη ευκολία, αισιοδοξεί όμως με τις μέρες να ανακάμψει και να επιστρέψει διπλά δυνατότερη στους αγώνες! Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, αν και ήταν τριπλά εμβολιασμένη! H Έλλη είναι πολύ προσεκτική με την υγεία της καθώς αντιμετωπίζει μια σοβαρή πάθηση, την άτυπη κοιλιοκάκη που της προκαλεί τυμπανισμό και αναιμία!

Θύμα απάτης έπεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Έλληνας τραγουδιστής δεν είχε ιδέα πως κάποιος χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του για να προσελκύσει ερωτικά κοπέλες, ζητώντας μάλιστα από εκείνες να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες. Το περιστατικό βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας, όταν μια 23χρονη από την Αυστραλία ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος που συνομιλούσε στα social media ανταλλάζοντας ερωτικά μηνύματα, δεν ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά κάποιος άγνωστος με το ψευδώνυμο "Στέλιος", ο οποίος χρησιμοποιώντας ανενόχλητος το πρόσωπο του τραγουδιστή, παρουσιαζόταν ως σύμβουλος επιχειρήσεων!

Και κάτι από το παρελθόν: Η αγαπημένη μας ηθοποιός Ρένα Βλαχοπούλου σε ηλικία δεκαέξι ετών, πρωτοδούλεψε ως επαγγελματίας σε ζαχαροπλαστείο στη Σπιανάδα. Εκεί, το καλοκαίρι του 1938 γνώρισε τον πρώτο άντρα της ζωής της, τον Κύπριο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κώστα Βασιλείου, με τον οποίο παντρεύτηκε το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς, παρουσία λίγων φίλων. Ο ποδοσφαιριστής λοιπόν, ενθουσιάστηκε με τη χαριτωμένη πιτσιρίκα, την διεκδίκησε και πολύ σύντομα την έκανε δική του με κάθε επισημότητα φυσικά, αφού είχε τη συγκατάθεση του πατέρα της, ο οποίος έδωσε τις ευλογίες του για τον γάμο! Τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο της, η Ρένα απασχολεί τις εφημερίδες, όχι με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, αλλά με ένα σκανδαλώδες ειδύλλιο! Λογοκριμένη κατοχική εφημερίδα έγραψε πως η Ρένα Βλαχοπούλου απήχθη εκουσίως και ο σύζυγός της την μηνύει για μοιχεία. Ακολούθησε τον γιο ενός τραπεζίτη, που από καιρό ήταν ο φανατικότερος θαυμαστής της και ήταν ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κωστόπουλος! Το επεισόδιο προκάλεσε αίσθηση, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στον χώρο του ποδοσφαίρου κι έτσι το 1942 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τον Γ. Κωστόπουλο! Λίγα χρόνια αργότερα κι ενώ βρίσκεται σε περιοδεία στη Μέση Ανατολή, διαμηνύει στο νέο σύζυγό της ότι για εκείνη ο γάμος τους έχει λήξει. Απελευθερωμένη από κάθε μορφής «πρέπει», έκανε τα «θέλω» της πυξίδα, έζησε έντονους έρωτες και γοήτευσε αμέτρητους άντρες! Έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια εργένικης ζωής κι ενώ βρισκόταν στο απόγειο της κινηματογραφικής καριέρας της, η Ρ. Βλαχοπούλου γνώρισε τον άντρα που έμελλε να την τιθασεύσει. Ήταν ο Γιώργος Λαφαζάνης, ο οποίος τη συντρόφευσε μέχρι το τέλος της πολυκύμαντης και λαμπερής ζωής της!

Δυνατό ντουέτο σας έχω για σήμερα, Στέλιος Ρόκκος και Πάολα! Ευχές για ένα καλό Σαββατόβραδο με προσοχή πάντα!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top