×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 46

«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς Επιχειρήσεις για Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας στους Άξονες Προτεραιότητας 4 και 5 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Σας ενημερώνουμε ότι το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ υλοποιεί πρόγραμμα υποτροφιών επαγγελματικής εμπειρίας για αποφοίτους Τεχνικής Εκπαίδευσης. Πρόκειται για το«Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας» στους Άξονες Προτεραιότητας 4 και 5 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση»και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

track01Ληστεία κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο της Ασπροβάλτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες τοποθέτησαν φορτηγό

ethnoshmoΣτα πλαίσια υλοποίησης της κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης του Δήμου Βόλβης η οποία έχει ανατεθεί στον ΟΚΠΑΠ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Κοινωνικό παντοπωλείο - κοινωνικό φαρμακείο στην τοπική κοινότητα Νέας Μαδύτου στο χώρο του παλιού Γυμνασίου (έναντι εκκλησίας), πράγμα που μπορεί να επεκταθεί στις έδρες των Δημοτικών ενοτήτων, δημοτικών κοινοτήτων και τοπικών κοινοτήτων.

ethnoshmoΟ νεοεκλεγείς Πάρεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Πρωταπριλιάτικο διάγγελμά του αποκλειστικά στο volvinews δήλωσε:


ethnoshmoΗ πολυαναμενόμενη ημέρα όπου το θέμα των μεταλλείων της γειτονικής μας Χαλκιδικής θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλβης ανακοινώθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 η οποία θα λάβει χώρα όπως όλες στο Δημοτικό κατάστημα στο Σταυρό και από ώρα 5 το απόγευμα. Είναι μάλιστα το 1ο θέμα με εισηγητή τον Δήμαρχο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 περί Δ.Κ.Κ. και όμοιες άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) σας καλούμε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (στο Σταυρό) την 26η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 5.00 μ.μ κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

stavroula xoulidouΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤOΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»

Ευχές για το Νέο Έτος από την Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης κα Σταυρούλα Ξουλίδου.

Όταν τα λόγια είναι φτωχά και οι λέξεις πονάνε...

Αύριο Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 ενόψει της έναρξης της νέας Σχολικής Περιόδου 2012 -2013 στα Σχολεία του Δήμου Βόλβης θα πραγματοποιηθούν Τελετές Αγιασμών.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα Τέλεσης των Αγιασμών  ανά Δημοτική Ενότητα είναι το παρακάτω :

ethnoshmoΗ Ιερή Εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου

Αγίου Όρους την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 στον Σταυρό 

Σελίδα 1 από 8
Top