ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

25 Απριλίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

13012765 230542733970731 7504952376201895555 nΜε επιτυχία στέφτηκε το Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης και του Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης.


250 περίπου αθλητές από όλες σχεδόν τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας πήραν μέρος στο Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης, που πραγματοποιήθηκε χωρισμένο σε δύο τμήματα λόγω του όγκου των αθλητών. Στις 10:30 έγινε εκκίνηση στον Λιμάνι Σταυρού του Δήμου Βόλβης με την κατηγορία των Παμπαίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων, ακολούθησε η κατηγορία των Μίνι Μεγάλων και στη συνέχεια των Μίνι μικρών όπου και διάνυσαν μία διαδρομή 3χιλ.
Αμέσως μετά έγινε η εκκίνηση της λαϊκής ποδηλατοδρομίας και με το πέρας αυτής πραγματοποιήθηκαν οι απονομές. Στις 15:30 οι μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες αγωνίστηκαν σε μια καταπληκτικής ομορφιάς παραλίμνια διαδρομή, που απλώνεται στο κομμάτι μεταξύ Μικρής και Μεγάλης Βόλβης και ήταν μία ευκαιρία μεταξύ άλλων να αναδείξουμε και την δεύτερη σε έκταση Λίμνη της Ελλάδας, καθώς και το άθλημα της ποδηλασίας. Τα επίσημα αποτελέσματα για τους χρόνους των αθλητών θα ανακοινωθούν από την Ένωση με Δελτίο Τύπου.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους «αφανείς συντελεστές» που πρόσφεραν τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ο.Κ.Π.Α.Π και διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νέας Μαδύτου κ. Αντώνη Στοίτσα για την εθελοντική Ιατρική βοήθεια που πρόσφερε όποτε χρειάστηκε, τον Διοικητή Τροχαίας κ. Χαλκίδη Κωνσταντίνο, την Εθελοντική Ομάδα Σταυρού (Ε.Ο.Σ. ) τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρού κ. Χρήστο Γκολιδάκη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού «Μέγας Αλέξανδρος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρής Βόλβης, καθώς και το προσωπικό του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης.

(σ.σ. ευχαριστώ θερμά τον Ο.Π.Α.Π. για το υλικό )


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top