Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρααα, να τα πούμε? Σήμερα τα Φώτα κι ο Φωτισμός η χαρά μεγάλη κι ο Αγιασμός. Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό κάθετ' η κυρά μας η Παναγιά. Όργανo βαστάει, κερί κρατεί και τον Αϊ-Γιάννη παρακαλεί. Άϊ-Γιάννη αφέντη και βαπτιστή βάπτισε κι εμένα Θεού παιδί. Ν' ανεβώ επάνω στον ουρανό να μαζέψω ρόδα και λίβανο. Καλημέρα, καλημέρα, Καλή σου μέρα αφέντη με την κυράαα!... Η αυλαία των χριστουγεννιάτικων γιορτών και εκδηλώσεων λοιπόν, πέφτει στις 6 Ιανουαρίου με τα Θεοφάνεια ή «Φώτα», την μεγάλη αυτή γιορτή του Χριστιανισμού που συμβολίζει τη Βάπτιση του Χριστού στον Ιορδάνη Ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο ή Βαπτιστή. Εύχομαι λοιπόν σε όλους μας Καλή Φώτιση και χρόνια πολλά σε εορτάζοντες-ουσες!

Επισφαλή χαρακτηρίζουν τη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Δράμας οι ίδιοι οι γιατροί που υπηρετούν σε αυτήν!

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ |e5097f

Καθορίστηκαν οι αποδοχές αιρετών οργάνων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τους δρόμους που είναι κλειστοί αυτή την ώρα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Καλημέρεςςς χιονισμένες και παγωμενες...... Χρονια πολλα φιλοι και φιλες στους εορταζοντες  με υγεια πρωτα απο ολα και ολα τα καλα του κόσμου μετα .

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top