Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρεςςςς χαλαρες και χαρουμενες ευχομαι σε ολο τον όμορφο κόσμο του volvinews.
Ανεκδοτάκι προ των πυλών για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα μας....
Να πουμε χρόνια πολλα στους εορτάζοντες και τις εορταζουσες με υγεια και οικογενειακη ευτυχία.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Κυρίες μου και κύριοι ,αγαπητέ κόσμε της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας www.volvinews.gr καλή σας ημέρα  και χρόνια πολλά στον Αντρέα και την Αντριάνα που γιορτάζουν σήμερα και όπως έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου ''Του Αγι'Αντριός αντρειώνει το κρύο...Καλημέρα με υγεία και πολλά χαμόγελα ,με αισιοδοξία και δημιουργικότητα ,καλημέρα στους απανταχού Έλληνες του κόσμου ,καλημέρα και στην ομάδα μας στο facebook οπου σε λίγο θα σας πω τι πρόκειται να συμβεί εκεί.Τελευταία ημέρα του Νοέμβρη και εύχομαι ο νέος μήνας να είναι ευλογημένος και να υπάρχουν μόνο καλές ειδήσεις γενικά.Σας λέω από σήμερα τις ευχές μου μιας και αύριο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου εγώ ρεπάρω.

Και έρχομαι να σας ανακοινώσω κάτι που θα σας χαρωποιήσει ιδιαίτερα .Από αύριο λοιπόν 1 Δεκεμβρίου και μέχρι της 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει ο μεγάλος ,γιορτινός μας διαγωνισμός ,ναι ,ναι πολύ καλά διαβάζεται ,έχουμε μεγάλο διαγωνισμό και είμαστε πολύ χαρούμενοι γαυτό ,το ίδιο ελπίζω και για εσάς .Δεν θα μπορούσα να κλείσουμε την χρονιά χωρίς να δώσουμε δώρα ,δώρα αξίας ,δώρα που σας προσφέρει για άλλη μια φορά ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδιασμό ''Τα πάντα για την Βόλβη''κύριος Ιωάννης Βαλερής ευρέως γνωστός για το κοινωνικό του έργο  και όχι μόνο.Μετά από συζήτηση που είχα μαζί του χτες για να του ζητήσω διαγωνισμό ,με μεγάλη του χαρά και χωρίς πολλά λόγια μου είπε για την προθυμία του να μοιράσει-δωρίσει για ακόμη μια φορά τα δώρα αξίας στους ακόλουθους της μουσικής στήλης του www.volvinews.gr.

Τα δώρα είναι για 4 οικογένειες ,οι οποίες θα παραλάβουν από τον ίδιο τον κύριο Γιάννη Βαλερή τα εξής-

Οι δύο πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν από μια γαλοπούλα ,ένα μπουκάλι κρασί και ένα κουτί γλυκά ,οι άλλοι δυο τυχεροί θα κερδίσουν από 5 κιλά χοιρινό κρέας ,μια Βασιλόπιτα και μια σαμπάνια για το νέο έτος.Τα δώρα αυτά θα μοιραστούν σε 4 τυχερούς μας φίλους .Ο διαγωνισμός μας θα ξεκινήσει αύριο πρωτομηνιά 1/12/2018 και θα τελιώσει στις 20 Δεκεμβρίου 2018 μιας και η παραλαβή των δώρων θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου ,οπότε να έχουμε και την άνεση να κάνουμε και την κλήρωση.

Από αύριο λοιπόν όλοι κοντά μας ,στην μουσική στήλη με τα όμορφα σχόλια σας να δίνετε δυναμικό παρών καθημερινά για να μπείτε στην μεγάλη μας κλήρωση ,από αύριο με την Ρούλα Παναγιωτίδου στο άρθρο περιμένουμε τα σχόλια σας και καλή επιτυχία σε όλους.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τον χορηγό μας κύριο Ιωάννη Βαλερή για την μεγαλοψυχία του .

Για να πάμε λίγο στην ενημέρωση όπου για ακόμη μια φορά ''φασίστες''αποκάλεσε η καθεστωτική κυβέρνηση τους μαθητές που συμμετείχαν χτες διαδήλωασν ειρηνικά με τα συλλαλυτήρια τους σε ολόκληρη την χώρα .Μεμονομένα περιστατικά με τους γνωστούς κουκουλοφόρους αμαύρωσαν κάποιες μαθητικές πορέιες .Μάλιστα η κυβέρνηση δήλωσε ότι τα παιδιά- μαθητές υποκινούνται από την χρυσή αυγή .Πόσο τραγικοί μπορείτε να γίνετε ;;;; δηλ οι πορείες -καταλήψεις στα πανεπιστήμια ,οι παρελάσεις των γκέη ( δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους προς Θεόυ ) οι καταλήψεις που κάνατε οι ίδιοι κάποτε στα νιάτα σας φορόντας τα κόκκινα ζιβάγκο σας ,είναι σωστές ,ενώ όσοι κρατούν την Ελληνική σημαία είναι ''φασίστες''.Γάυτό κυρία μου πάμε κατά διαόλου ,γιατί αν δείχναμε όλοι την αγάπη μας για την χώρα μας δεν θα ήμασταν σε αυτό το χάλι ,με όλους τους γείτονες να προπαγανδίζουν την ιστορία και τα ιερά μας χώματα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Χιόνια φέρνει ο καιρός σήμερα Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, γιορτή Αγίου Ανδρέα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Αναλυτικά στην Αττική θα έχουμε βροχοπτώσεις κατά διαστήματα κυρίως εξασθενημένες στα ανατολικά και βόρεια. Ωστόσο από το μεσημέρι κι έπειτα σταδιακά θα βελτιωθεί ο καιρός. Θα παραμείνει όμως η ψύχρα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου αργά το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα εκδηλώνονται και χιονοπτώσεις πάνω από τα 800 μέτρα.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα 30 Νοεμβρίου 2018, ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου αλλά θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά όπου θα σημειωθεί χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις (ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από Ξ00 μέτρα).

Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 στα ανατολικά 7 με 8 και νωρίς το πρωί στο θρακικό έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 0 (μηδέν) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-Εκκλησία online

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

 30 Νοεμβρίου 1940 η μεγάλη νίκη των Ελλήνων επί των Ιταλών στο Πόγραδετς της Βορείου Ηπείρου.

1874: Επεισόδια σημειώνονται στην Ελληνική Βουλή, καθώς ο προϋπολογισμός ψηφίζεται από τηνκυβέρνηση Βούλγαρη χωρίς τη νόμιμη απαρτία. Είναι τα λεγόμενα «Στηλιτικά». Στις στήλες των εφημερίδων δημοσιεύονται για διαπόμπευση τα ονόματα των βουλευτών που στηρίζουν το Βούλγαρη.

1900Γερμανός μηχανικός επινοεί αυτοκίνητο με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

1903: Ο Γρηγόριος Ξενόπουλος δημοσιεύει στο λογοτεχνικό περιοδικό «Παναθήναια» το ιστορικό του άρθρο «Ένας ποιητής» για τον Καβάφη, με το οποίο ο αλεξανδρινός ποιητής γίνεται γνωστός στο ελληνικό κοινό. Την ίδια μέρα η Θεσσαλονίκη αποκτά την πρώτη της μόνιμη κινηματογραφική αίθουσα, τα «Ολύμπια».

1912: Οι Τούρκοι υποχωρούν στη Μακεδονία, αφού χάνουν και το τελευταίο οχυρό τους στην περιοχή, μετά τη νίκη των Σέρβων στη Ντίμπρα.

1925: Ο δικτάτορας Θεόδωρος Πάγκαλος απαγορεύει στις γυναίκες να φοράνε κοντά φουστάνια όταν βγαίνουν έξω. Το στρίφωμα δεν πρέπει να απέχει από το έδαφος περισσότερο των 30 εκατοστών.

1932: Στην Ελλάδα, καταργείται το Υπουργείο Υγιεινής και οι υπηρεσίες του ενσωματώνονται στο Υπουργείο Πρόνοιας.

1938: Αρχίζει η πλήρης ιατρική περίθαλψη των ασφαλισμένων του ΙΚΑ.

1940: Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Μεγάλη νίκη των Ελλήνων επί των Ιταλών στο Πόγραδετς της Αλβανίας.

1966: Εγκαινιάζεται το Πανεπιστήμιο Πατρών.

1979: Ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β' γίνεται ο πρώτος προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας, που παρακολουθεί, μετά από μια ολόκληρη χιλιετία, τη θεία λειτουργία σε ναό της ορθόδοξης εκκλησίας, στην Κωνσταντινούπολη. Την ίδια μέρα, κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία ένα από τα θρυλικά άλμπουμ της ροκ, το «The Wall» των Pink Floyd και πουλάει μέσα σε δύο εβδομάδες 6 εκατομμύρια αντίτυπα.

1981: Για την αντιμετώπιση του νέφους στο κέντρο της Αθήνας, αποφασίζεται η εφαρμογή κλιμακωτού ωραρίου στην αγορά και η εναλλάξ κυκλοφορία των αυτοκινήτων (μονά - ζυγά).

1982: Μάικλ Τζάκσον κυκλοφορεί το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, το Thriller.

1982: Κυκλοφορεί το πρώτο φύλο της αθλητικής εφημερίδας «Ο Φίλαθλος».

1992: Οι χουντικοί Παττακός, Ζωιτάκης, Μακαρέζος και Λαδάς υποβάλλουν αίτηση χάριτος.

1993: Η Γερουσία στην Ολλανδία εγκρίνει το νομοσχέδιο για την ευθανασία, με ψήφους 37 υπέρ και 34 κατά.

πηγή-Thepressroom.gr

Αυτά για σήμερα κόσμε ,μη ξεχνάτε ότι από αύριο ξεκινάει ο μεγάλος μας διαγωνισμός ,το μόνο που θέλουμε από εσάς για να μπείτε στην κλήρωση ,είναι να αφήνετε καθημερινά τα σχόλια σας κάτω από την ανάρτηση ''Το τραγούδι της ημέρας ''ως και τις 20 Δεκεμβρίου.Από αύριο λοιπόν και καλή σας επιτυχία.Στο καλό μήνα Νοέμβρη ,καλός να ορίσεις Δεκέμβρη με υγεία για όλους μας .Εμείς μαζί και πάλι Πρώτα Ο Θεός την ερχόμενη Δευτέρα .Σαβ/κο προ τοων πυλών και φροντίστε να περάσετε όμορφα ,να χαμογελάτε και να είστε ευτιχισμένοι ,κανένας δεν μπορεί να σας ''ματώσει''την καρδιά ,αφοπλίστε και διώξτε μακρυά τους αρνητικούς ανθρώπους.Το Τραγούδι της ημέρας αφιερωμένο σε όλους μας με πολύ αγάπη ,έτσι γιατί θέλω να κλείσω λαικά .Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

 

 

Top