Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018
Ο κυρ-Κώστας και η κυρά-Φρόσω είναι παντρεμένοι για 50 χρόνια και έχουν περάσει τα 70.
Όλη του τη ζωή ο κυρ-Κώστας ονειρευόταν ένα ζευγάρι παπούτσια από δέρμα κροκοδείλου και αποφάσισε ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή για να τα πάρει.
Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Αγαπητές μου κυρίες και αγαπητοί κύριοι μετά από ενάμιση μήνα ήθελα πολύ να σας πω μια καλημέρα και το ζήτησα ευγενικά από την Σούζη Αρχοντή χτες η οποία με πολύ χαρά εννοείται ότι μου έδωσε το οκ για να αναρτήσω σήμερα ''το τραγούδι της ημέρας'' δυστυχώς όμως αλλιώς ήθελα να σας καλημερίσω και αλλιώς είναι τα πράγματα μιας και η χώρα μας έχει κυρηχτεί σε Εθνικό πένθος ,σε Εθνική τραγωδία μετά τις τεράαστιες πυρκαγιές στην Αττική ,δυστυχώς 49 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους παραδωμένοι στις φλόγες και υπάρχουν φόβοι μετά τις συνεχείς ανακοινώσεις της αστυνομίας ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί...

Όπως καταλαβένετε το κλίμα είναι βαρύ και εδώ στο www.volvinews.gr και δηλώνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων .Αλλιώς λοιπόν ήθελα να σας πω την καλημέρα μου και αλλιώς σας την λέω ,ήθελα πολύ μετά απο σχεδόν 2 μηνές να έρθω στην μεγάλη μουσική μας παρέα και να πω πολλά αλλά το κλίμα είναι βαρύ και θα σας ανακοινώσω μονό τον διαγωνισμό που ξεκινάει σήμερα και θα λήξει στις 2 Αυγούστου ,τα δώρα είναι τα εξής 3 προσκλήσεις για την μεγάλη συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη στον Σταυρό στις 3 Αυγούστου ,χορηγός του διαγωνισμού το  www.volvinews.gr όπου ΄θα δώσει σε 3 τυχερά μέλη ,σε τρίς φίλους της μουσικής στήλης που θα αφήνουν καθημερινά τα σχόλια τους μέχρι όπως σας είπα στις 2 Αυγούστου από μια πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την μεγάλη συναυλία από τον μεγάλο αυτόν καλλιτέχνη ,ξέρετε λοιπόν τι θα κάνετε ,αρκεί να στηρίζετε καθημερινά την ηλεκτρονική εφημερίδα ,την ομάδα μας και την μουσική  μας συντροφιά και καλή σας επίτυχία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τρίτη, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες μετά το μεσημέρι θα επεκταθούν στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, περιμένουμε σήμερα.

Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα, κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, και δεν αποκλείεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Παροδικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες ενδέχεται επίσης να εκδηλωθούν σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού και Βορειοανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες.

 

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Ωστόσο στα νοτιότερα πελάγη οι άνεμοι γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με σημαντική εξασθένηση αργά το βράδυ.

Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στη Νότια Ελλάδα και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.

πηγή-Newsbomb.gr 

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

1567 Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκοτίας, κι ενώ βρίσκεται φυλακισμένη στο κάστρο Λοχλέβεν της Σκοτίας εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, ο οποίος αργότερα θα στεφθεί βασιλιάς.

1879 Πέθανε ο ποιητής, Αριστοτέλης Βαλαωρίτης

1909 Ιδρύεται στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη η Σοσιαλιστική Εργατική Ομοσπονδία, γνωστή και ως «Φεντερασιόν».

1923 Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, που καθορίζει τα ελληνοτουρκικά σύνορα: Στη στεριά, ο μέσος ρους του ποταμού Έβρου. Στη θάλασσα, αποδίδεται στην Ελλάδα κάθε νησί, νησίδα και βραχονησίδα που βρίσκεται πέρα από τα τρία μίλια από τις μικρασιατικές ακτές, εκτός από την Ίμβρο και την Τένεδο. Ακόμα με το άρθρο 20 της Συνθήκης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ’ αυτήν.

1934 Δημοσιεύεται ο πεντάχρονος απολογισμός του Ιδιωνύμου: Επί κυβέρνησης Ε. Βενιζέλου δολοφονήθηκαν 27 εργάτες και αγρότες, συνελήφθησαν 13.050, από τους οποίους οι 2.400 καταδικάστηκαν συνολικά σε 2.054 χρόνια φυλακής και 884 χρόνια εξορίας. Στον πειθαρχικό ουλαμό Καλπακίου στάλθηκαν 120 κομμουνιστές φαντάροι. Επί κυβέρνησης Κ. Τσαλδάρη δολοφονήθηκαν 10 εργάτες και αγρότες, συνελήφθησαν 3.725, από τους οποίους οι 785 καταδικάστηκαν συνολικά σε 570 χρόνια φυλακής και 436 χρόνια εξορίας. Στο Καλπάκι στάλθηκαν 54 φαντάροι. Βασανίστηκαν επίσης 300 πολίτες, τραυματίστηκαν 305, απαγορεύτηκαν 160 συγκεντρώσεις, διαλύθηκαν βίαια άλλες 128, ενώ έγιναν και 138 επιδρομές σε γραφεία σωματείων, τυπογραφεία, κλπ.

1943 Όντας στα πρόθυρα της στρατιωτικής και οικονομικής κατάρρευσης, το Μεγάλο Συμβούλιο της φασιστικής Ιταλίας ψηφίζει την απομάκρυνση του Μπενίτο Μουσολίνι από την εξουσία και την μεταφορά ορισμένων από τις εξουσίες του στον Βασιλιά Βίκτορ Εμμανουέλε. Την επόμενη μέρα ο ίδιος ο Μουσολίνι θα συλληφθεί

1944 Περίπου 1.000 Γερμανοί και ταγματασφαλίτες κυκλώνουν την Καλλιθέα και τους γύρω συνοικισμούς για να πιάσουν ομήρους. Στις συγκρούσεις που ακολούθησαν με τον ΕΛΑΣ, μια ομάδα 8 ΕΛΑΣιτών περικυκλώθηκαν στο σπίτι αρ.10 της οδού Μπιζανίου και επί 5 ώρες απέκρουαν τις επιθέσεις του εχθρού απορρίπτοντας κάθε πρόταση για παράδοση. Όλοι προτίμησαν να πέσουν νεκροί.

1953 Αρχίζει στο διαρκές στρατοδικείο Αθηνών η δίκη του Νίκου Πλουμπίδη. Μαζί του δικάστηκε ερήμην σύσσωμη σχεδόν η ηγεσία του ΚΚΕ και μια σειρά άλλα στελέχη. Παρά τη προσπάθεια των Αρχών να εκμεταλλευτούν την άδικη κατηγορία του Κόμματος και να αξιοποιήσουν τη δίκη εναντίον του, ο Πλουμπίδης παρέμεινε αταλάντευτος, υπερασπιζόμενος το ΚΚΕ και δίνοντας ένα υπέροχο παράδειγμα ήθους, αρετής και αυτοθυσίας.

1959 Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον ενόσω ξεναγείται στην Αμερικανική Εθνική Έκθεση στη Μόσχα, “πέφτει πάνω” στον Νικήτα Χρουστσόφ με τον οποίο ανταλλάσσουν απόψεις για τα οφέλη του κομμουνισμού και του καπιταλισμού. Φόντο το σκηνικό μιας κουζίνας, που θα δώσει και το όνομα στην ιστορική συνάντηση, η οποία θα μείνει γνωστή ως η “αντιπαράθεση της κουζίνας” (kitchen debate).

1969 Τα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού υποδέχονται το διαστημόπλοιο Απόλλων 11, το οποίο με επιβάτες τους πρώτους αστροναύτες που πάτησαν στο φεγγάρι, επιστρέφει με ασφάλεια στη Γη.

1971 Αποφασίζεται να κατεδαφιστούν οι φυλακές Αβέρωφ και στη θέση τους να ανεγερθεί το δικαστικό μέγαρο.

1974 Καταρρέει η δικτατορία. Αποφασίζεται ο σχηματισμός πολιτικής κυβέρνησης υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που βρίσκεται στο Παρίσι. Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Ζισκάρ ντ’ Εσταίν του διαθέτει το προσωπικό του αεροσκάφος για την άμεση επιστροφή του. Στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, χιλιάδες λαού τον υποδέχονται στις 2 π.μ. Στις 4:15 π.μ. ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ορκίζεται πρωθυπουργός μπροστά στο στρατηγό Φαίδωνα Γκιζίκη. Η μεταπολίτευση είναι γεγονός

1981 Πλημμύρες σαρώνουν πάνω από 700 άτομα στην επαρχία Σετσουάν στην Κίνα. 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι μένουν άστεγοι.

1982 Καταργείται στην Ελλάδα η ποινική δίωξη της μοιχείας.

Thepressroom.gr

Και κάπως έτσι με ολοκληρωμένο το άρθρο θα σας στείλω την αγάπη μου και την θετική μου ενέργεια ,πραγματικά μου λείψατε πολύ και θα χαρώ να μου πείτε τις καλημέρες και τις καλησπέρες σας ,μη ξεχνάτε ότι αφήνοντας τα σχόλια σας μπαίνετε στην κλήρωση για 3 προσκλήσεις όπου οι 3 τυχεροί φίλοι μας θα απολαύσουν την μεγάλη συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη στις 3 Αυγούστου στο γήπεδο του Σταυρού.Επίσης να πω ότι οι θάλασσες του δήμου Βόλβης είναι πεντακάθαρες ,είναι τέλειες και σας περιμένουν όλους για να απολαύσετε το μπάνιο σας ,οι δημοσιογράφοι του κώλου καλύτερα να πάνε σε κανά βουνό να κάνουν διακοπές ,όπως επίσης οι δημοσιογράφοι του κώλου που κάνουν επί πληρωμής θα έλεγα ,την όποια δυσφύμιση για την θάλασσα του δήμου Βόλβης ,καλύτερα να βρούν μια γυναίκα να ξελαμπηκάρουν και αν έχουνήδη γυναίκα να φροντίσουν να ρίξουν ένα......να μη πω καλύτερα γιατί θα με κόψουν ,όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ ,ελάτε λοιπόν στον δήμο Βόλβης και κολυμπήστε αφοβα,σας είπα ήθελα πολλά να πω αλλά δεν το επιτρέπει η σημερινή τραγωδία ,ίσως ξαναεπισκεφτώ την μουσική μας παρέα μέσα στον Αύγουστο και τότε θα μιλήσω πραγματικά.

Λοιπόν μαναρια σας χαιρετώ ,σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα σχόλια ,σας εύχομαι καλό υπάλοιπο καλοκαιριού και ίσως με σπόντα να ξανά πεταχτώ πάλι με καλύτερες συνθήκες για την χώρα μας,αλλιώς αν δεν το κάνω Πρώτα Ο Θεός θα είμαστε μαζί αρχές Οκτωμβρίου.......Φιλιά στα μούτρα σας......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Top