Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Καλό σας μεσημέρι και χρόνια πολλά στον Αντρέα και την Αντριάννα που γιορτάζουν σήμερα .Άργησα πολύ αλλά είμαι εδώ και παρέα με τον χορηγό μας το Coffee-Bar ''HENDRICK'S'' στον Σταυρό/θεσσαλονίκης θα μεταδώσουμε μόνο το τραγούδι της ημέρας καθώς και τα νέα για τον καιρό που ήδη είναι πολύ άστατος άπο τα ξημερώματα και τήνει να ''χαλάσει'' κ'άλλο και θα τα δούμε αναλυτικά .Πρίν όμως άπο τα νέα για τον καιρό να σας θυμίσω τον διαγωνισμό μας που διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook και εκεί μπορείτε να πάρετε μέρος κάτω άπο κάθε ανάρτηση με ''το τραγούδι της ημέρας''.

Το τυχερό μας μέλος θα απολαύσει με την παρέα του 1 Μπουκάλι και θα διασκεδάσει σε έναν όμορφο ανακαινισμένο χώρο με θέα τα Πλατάνια ,Επίσης να σας πω ότι στο  Coffee-Bar ''HENDRICK'S'' μπορείτε να παραγγείλετε σε όποιο μέρος βρίσκεστε ,το ρόφημα σας ( εντός εμβέλιας του Σταυρού ) δηλ παρέχει υπηρεσία Delivery και μέσα στην σελίδα τους θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες .

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "COFFEE BAR HENDRICK' LET THE MIND FLY"

Κακοκαιρία «Aριέλ»: Νέα προειδοποίηση της ΕΜΥ...

Κακοκαιρία «Aριέλ»: Νέα προειδοποίηση της ΕΜΥ– Πότε «χτυπά» την Αττική

Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο».

Σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία «ARIEL», που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται νότια της Ιταλίας και κινείται αργά ανατολικά βορειοανατολικά, προκαλεί επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και τους θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα την Τετάρτη (30-11-2022) θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως νομούς Πιερίας και Χαλκιδικής) και στα βορειοανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:

 
 

Α. Στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και τη δυτική και τη νότια Κρήτη μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).

Β. Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (30-11-2022) μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).

Γ. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα την Πέμπτη (01-12-2022) από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Πότε και από πού θα ξεκινήσουν τα έντονα φαινόμενα...

Κακοκαιρία - Καιρός

Συστάσεις προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με αφορμή την επιδείνωση που παρουσιάζει ο καιρός από τα δυτικά της χώρας.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία «ARIEL» που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό στη νότια Ιταλία, κινείται ανατολικά βορειοανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τα τοπικά μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και τους θυελλώδεις νοτιάδες 7 με 8 μποφόρ.

Η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (1/12).

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και στα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας.

Πηγή-Newsbomb.gr

 

Αυτά για σήμερα μιας και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος αλλά δεν ήθελα να χαθεί η μέρα του διαγωνισμού μας μιας και την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι και η τελευταία ημέρα της διεξαγωγής του .Να ευχηθώ να περνάτε όμορφα σε ότι επιλέξετε να κάνετε αλλά κάπου μέσα μιας και τα φαινόμενα της κακοκαιρίας μπορεί να είναι έντονα και στον δήμο μας ,μεγάλη προσοχή και όχι άσκοπες μετακινήσεις .Μαζί και πάλι αύριο Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

 

 
 

 

Top