Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018

Βράδιασε και σκέφτεστε κάτι σε γλυκάκι ή τι να φτιάξετε πρωινό για τα παιδιά? Μια εύκολη λύση και μια ακόμα πιο εύκολη συνταγή!

ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ..!!!!

Κατηγορία ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αγαπητές μου κυρίες και αγαπητοί μου κύριοι καλός ήρθατε στην μουσική στήλη και καλή σας ημέρα .Τετάρτη σήμερα και όλα πηγαίνουν .......όπως τα πάνε αυτοί που κυβερνούν ,έδωσαν το όνομα ''Μακεδονία''στο ψευδοκράτος ,ο καμμένος για άλλη μια φορά εξαφανισμένος στο Μόντε Κάρλο όπου βγαίνει selfies με την γυναίκα του και διάφορους καμπόσους και δεν δίνει σημασία ούτε για το Σκοπιανό ούτε για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που για 87 ημέρες βρίσκονται ακόμη αιχμάλωτοι στην Τουρκία χωρίς κατηγορίες ,οι αντιπολίτευση λέει του Ερντογάν αυτός που κατεβαίνει στις εκλογές ως αντίπαλός του ,θα κάνει λέει στην Θράκη προεκλογική ομιλία στην νεολαία της Θράκης ,έλάτε βρε σάματι τί;;;; ο ένας προδότης μετά τον άλλο ''κρύβονται''και δεν υπάρχει ούτε καν αντιπολίτευση ,δεν ξεσηκώνεται κανέις ,μας έφαγε η καφετέρια ,ο φραπές και η βλακεία μας ,αυτοί είμαστε και αυτό μας αξίζει να ξεπουλούν την χώρα τις αξίες και και τα ιδανικά μας και εμείς να καθόμαστε στον καναπέ και να απολαμβάνουμε τον φραπέ μας....Αυτά δεν έχω να πω κάτι άλλο ,λυπάμαι πολύ και ελπίζω στην τιμωρία όλων αυτών ειδικά του Κοτζιά ,που πρόδωσαν την Ελλάδα μας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 30/5/2018

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, πυκνότερες στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και από το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 30/5/2018. Τις θερμές ώρες της ημέρες τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βορειοδυτικής και βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 και τοπικά 31 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 12 έως 29 στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 και τοπικά 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 26 στο Βόρειο Αιγαίο και από 16 έως 27 και τοπικά 28 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι  θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

πηγή-Newsbeast.gr 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 ΜΑΙΟΥ

1828: Ο Τσάρος Νικόλαος Α΄ αποστέλλει στον Ιωάννη Καποδίστρια, κυβερνήτη του ελληνικού κράτους, ως οικονομική στήριξη 500.000 ρούβλια.

1913: Ο Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος λήγει και επίσημα με την υπογραφή της συνθήκης του Λονδίνου.

1917: Ο Αλέξανδρος Α’ ανεβαίνει στο θρόνο του Βασιλείου της Ελλάδος, μετά την παραίτηση του πατέρα του Κωνσταντίνου.

1941: Λήγει η Μάχη της Κρήτης, με την κατάληψη όλου του νησιού από τους Γερμανούς.

1941: Δύο 19χρονοι φοιτητές ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και της Νομικής Αθηνών, κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από τον ιστό στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ως ένδειξη αντίστασης στη γερμανική κατοχή. Όλα έγιναν τη νύκτα της 30ης Μαΐου, ξημερώνοντας η 31η Μαΐου του 1941. Οι δύο τολμηροί φοιτητές αφαίρεσαν τη γερμανική πολεμική σημαία του Γ΄ Ράιχ, που κυμάτιζε σε ιστό στην Ακρόπολη Αθηνών, κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια της εκεί φρουράς. Το τολμηρό εκείνο εγχείρημα προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που μεταδόθηκε η είδηση. Η πράξη τους ενέπνευσε τους Έλληνες που αντιστέκονταν ενάντια στον κατακτητή που καθιέρωσε και τους δύο ως σύμβολα αντίστασης κατά της χιτλερικής κατοχής. Ο Γάλλος στρατηγός Ντε Γκωλ χαρακτήρισε τον Μανώλη Γλέζο ως «Πρώτο παρτιζάνο της Ευρώπης». Βέβαια το ναζιστικό καθεστώς απάντησε με καταδίκη των υπευθύνων (του Γλέζου και του Σάντα) ερήμην σε θάνατο από το γερμανικό στρατοδικείο. Έτσι ξεκίνησε μια εκτεταμένη αναζήτηση όπου και τελικά, σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 24 Μαρτίου του 1942 ο Μ. Γλέζος και ο συνεργός του συλλαμβάνονται από γερμανικό κλιμάκιο και φυλακίζονται στις φυλακές Αβέρωφ. Εκεί ο Γλέζος εξαιτίας απάνθρωπων βασανιστηρίων προσβλήθηκε από φυματίωση βαριάς μορφής οπότε και αφέθηκε ελεύθερος.

1969: Οι πρώτες γυναίκες αστυφύλακες στην Ελλάδα, αναλαμβάνουν υπηρεσία.

1972: 25 άτομα σκοτώνονται και 72 τραυματίζονται στο διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ιαπωνικός Κόκκινος Στρατός», που υποστηρίζουν την Παλαιστινιακή υπόθεση, βγαίνουν από αεροσκάφος της Air France και επιτίθενται σε πλήθος περίπου 300 ατόμων με χειροβομβίδες και αυτόματα πυροβόλα.

1990: Πραγματοποιείται η πρώτη μεταμόσχευση ήπατος στην Ελλάδα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και διαρκεί 5,5 ώρες.

1998: Η Κατερίνα Θάνου σπάει το ρεκόρ στα 100 μέτρα γυναικών, σημειώνοντας επίδοση 10.99.

2006: Η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας εξαπολύει βομβιστική επίθεση κατά του τότε υπουργού Πολιτισμού, Γ. Βουλγαράκη, έξω από το σπίτι του στο Λυκαβηττό. Ο εκρηκτικός μηχανισμός, που είχε ενεργοποιηθεί με τηλεχειρισμό, είχε τοποθετηθεί σε σακβουαγιάζ που είχε αφεθεί σε ποδήλατο.

πηγή-Thepressroom.gr

Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω ότι νύχτα κατέβηκε η σημαία από την Ακρόπολη .....Λοιπόν μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook ,στην ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας '',εκεί μπορείτε να πάρετε μέρος αφήνοντας καθημερινά τα σχόλια σας από Δευτέρα ως και Κυριακή μέχρι και τις 12 Ιουνίου όπου θα λήξη και μετά την κλήρωση θα βγουν 5 τυχεροί μας φίλοι που καθημερινά στηρίζουν την προσπάθεια μας στο να είμαστε εδώ και να σας μεταδίδουμε το τραγούδι της ημέρας ,όσο για εσάς τους δήθεν και τους σνομπ που ''πολεμάτε''κατά καιρούς την στήλη με τον δικό σας τρόπο να ξέρετε ότι ούτε εμείς θέλουμε τέτοιους ανθρώπους στην παρέα μας ,έχουμε καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε ,οπότε ''κατεβάστε''λίγο το καλάμι μη μπει καταλάθος στον απόπατο σας.....5 μεγάλα δώρα θα κερδίσουν οι 5 τυχεροί μας φίλοι που είναι τα εξής

1) Μια Εξέταση Αξονικό Τομογράφο

2) Μια Εξέταση Οστεοπόρωσης

3) Ένα 5κιλο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 

4) Πέντε κιλά χοιρινό κρέας

5) Ένα σακί με 10 κιλά αλεύρι

Την μεγάλη αυτή χορηγία καλύπτει ο ιατρός-ακτινολόγος και πολιτευτής στον δήμο Βόλβης κύριος Ιωάννης Βαλερής ο οποίος έχει στο βιογραφικό του ένα τεράστιο κοινωνικό και ιατρικό έργο ,στο εξιδικευμένο και υπερσύγχρονο ιατρικό του κέντρο που εδραίυει στην Θεσσαλονίκη μπορεί να σας δεχτεί για υπέρηχο μαστογραφίας ,κοιλιάς ,θυροειδούς αδένα κτλ με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει αρκεί να του στείλετε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο facebook με το όνομα ''Ιωάννης Βαλερής''για να σας κατατοπίσει στο πως μπορείτε να τον συναντήσετε για οποιαδήποτε εξέταση μπορεί να σας κάνει και φυσικά βοήθεια σε άπορες οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη ο κύριος Βαλερής μετά την υπόδειξη σας σίγουρα θα βοηθήσει .

Αυτά από εμένα και να ξαναπώ ότι -ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ - επιτέλους να γίνει κατανοητό και όποιος θέλει να προβληθεί-διαφημιστεί όπως ο κύριος Βαλερής ,μπορεί να μιλήσει με τον Χρήστο Ευθυμιάδη ή με την Σούζη Αρχοντή για να του πουν τις τιμές τις κάθε διαφήμισης.Σας αποχαιρετώ και σας εύχομαι να περάσετε και σήμερα πολύ όμορφα ,με ηρεμία ,με αισιοδοξία ,με προσευχή και χαμόγελα ,μαζί αύριο Πρώτα Ο Θεός ,σας αφιερώνω με πολύ αγάπη και την σημερινή μουσική μου επιλογή με πολύ ,πολύ αγάπη.......Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ 

 

Μια φορά μια καλόγρια, που είχε πάει στην πόλη, έχασε το τελευταίο λεωφορείο για το μοναστήρι και μη έχοντας άλλη επιλογή κάνει ωτοστόπ.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top