ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

20 Απριλίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

10403569 819314554813754 6609717598307149854 n''Και όταν δεν πεθαίνει ο Ένας για τον Άλλον ...... Είμαστε είδη Νεκροί....''Φίλοι μου καλοί και αγαπημένοι ,.κόσμε μου όμορφε και χαμογελαστέ ,μουσικόακολουθοί μου ,είπα να ξεκινήσω με δύο στίχους του Τάσου

Λειβαδείτη μιας και σαν σήμερα γεννήθηκε ο μεγάλος αυτός ποιητής .Καλή σας ημέρα λοιπόν και Καλή εβδομάδα σε όλους μας ,Δευτέρα 20/4 και είμαι εδώ κοντά σας με την θετική μου ενέργεια και τα νέα που μάζεψα για όλους σας ,ευτυχία και χαρά που ξεκινάω επίσης με τα Μετάλλια που κατέκτησαν οι Έλληνες Αθλητές στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας ,με πολύ περηφάνια ας δούμε αναλυτικά πως ''πήραν'' τα Μετάλλια.
''Το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας, κατάκτησε στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15,866 βαθμούς και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετά το χάλκινο μετάλλιο που είχε πανηγυρίσει το 2011 στο Βερολίνο.
Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο μοιράστηκαν, ο Γάλλος Αλ Ιτ Σαϊντ και ο Ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν με 15,566 βαθμούς.
Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια, η ελληνική αποστολή επιστρέφει από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ένα ακόμα στην αποστολή της. Ο Βλάσης Μάρας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μονόζυγο και πρόσθεσε έτσι το όγδοο στη συλλογή του.
Μάλιστα, αυτό είναι το δεύτερο που κατακτά ο Βλάσης Μάρας στο Μονπελιέ, τρία χρόνια μετά από εκείνο που είχε κατακτήσει το 2012.
Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής αγωνίστηκε πέμπτος και με 14.666 βαθμούς μπήκε στην πρώτη τριάδα και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος. Ο Αλεξάντερ Τσαριεβιτς και ο Σατίλοφ τον απείλησαν με 14.633 και 14.566 αλλά ο Μάρα παρέμεινε στην τρίτη θέση.Επίσης μη ξεχάσω να σας αναφέρω ότι την 5η θέση στη Δοκό Ισορροπίας κατέκτησε η Ελληνίδα Αθλήτρια Βασιλική Μιλλούση ,ένα πολύ μεγάλο και υπερήφανο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που Πασχίζουν να ''ανεβάσουν'' την Ελληνική μας Σημαία στο πιο Ψηλό Βάθρο .

1560383 819314544813755 5951463151475961898 n


''ΚΑΙΡΟΣ''
Πτώση της θερμοκρασίας και νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα, καθώς και στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένουμε τη Δευτέρα 20 Απριλίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 16 και τοπικά 18 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 18 και τοπικά 20 στη δυτική Ελλάδα, 6 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από τα βορειοδυτικά έως 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά φτάνοντας στα βόρεια τμήμα τα 6 με 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι με ένταση από 3 έως και 6 μποφόρ.
''Υπό κατάρρευση ο ΟΑΕΕ..Δεν δίνει νέες Συντάξεις ''
Ωρολογιακή βόμβα για το ασφαλιστικό αποτελεί ο ΟΑΕΕ με το γενικό γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Ρωμανιά να λέει για το Ταμείο αυτό "δεν διαφαίνεται σωτηρία". Χαρακτηριστικό είναι ότι πλέον το Ταμείο δεν πληρώνει πλέον νέες κύριες συντάξεις, και η μόνιμη πρακτική του πλέον σε όσους υποβάλλουν αιτήσεις συνταξιοδότησης είναι να πληρώνονται μόνον οι προσωρινές συντάξεις και αυτές με σημαντική καθυστέρηση. Όσοι ζητήσουν να πάρουν κύρια σύνταξη, τότε η απάντηση είναι ότι θα περιμένουν για ίσως πάνω και από 15 μήνες. Επίσης, όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης από 1η/1/2015 δεν παίρνουν ούτε την προσωρινή επειδή ο ΟΑΕΕ, όπως και όλα τα ταμεία κύριας ασφάλισης, δεν έχουν πάρει καμία γραπτή οδηγία για τον τρόπο υπολογισμού των νέων συντάξεων.
Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο κ. Ρωμανιάς διαβεβαίωσε τους γιατρούς ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ενσωμάτωσης του Ταμείου τους (ΤΣΑΥ) στον ΟΑΕΕ, αφού ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών δεν διαφαίνεται να έχει σωτηρία. "Είμαστε υπέρ των ενοποιήσεων, αλλά υπό όρους", είπε και πρόσθεσε: "Δεν νοούνται ενοποιήσεις σαν αυτές που έγιναν το 2012 με τα επικουρικά, όταν πλεονασματικά ταμεία ενοποιήθηκαν με ελλειμματικά. Σήμερα, το μεγάλο επικουρικό ταμείο, το ΕΤΕΑ, δεν μπορεί να πληρώσει συντάξεις".
Ο κ. Ρωμανιάς δεσμεύτηκε ουσιαστικά να μην ενοποιήσει τα Ταμεία των ανεξάρτητα απασχολουμένων (ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ και Νομικών) με τον ΟΑΕΕ, ώστε τα αποθεματικά των φορέων αυτών να μην πέσουν στη χοάνη ενός ελλείμματος της τάξης των 535 εκατ. ευρώ που είναι η τρύπα στον ΟΑΕΕ για το 2015.
''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 20/4''
1922 : Γεννιέται ο ποιητής Τάσος Λειβαδίτης
1931 : Καταρτίζεται ο ελληνικός κώδικας περί απονομής συντάξεων στους πολιτικούς και στρατιωτικούς συνταξιούχους
1959 : Πεθαίνει ο γλωσσολόγος καθηγητής και υπέρμαχος της καθιέρωσης της δημοτικής, Μανόλης Τριανταφυλλίδης
1962 : Ξεσπούν σοβαρά επεισόδια κατά οπαδών της Ένωσης Κέντρου στην Αθήνα
2008 : Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, διακομίζεται στο ΚΑΤ με κατάγματα, μετά από ατύχημα με το ποδήλατό του
1999 : Πεθαίνει ο ηθοποιός, Νίκος Ρϊζος.
Και με αυτά και με εκείνα κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος για σήμερα ,στην μουσική μας συντροφιά ο μεγάλος μας τραγουδιστής Βαγγέλης Περπινιάδης ,αξέχαστος και τεράστιος ,να σας στείλω την αφιέρωση μου με την τεράστια Καλημέρα μου που εύχομαι να την ακούσετε από όπιο μέρος και αν επισκέπτεστε την ηλεκτρονική εφημερίδα του Volvinews ,μαζί δίνουμε ραντεβού για αύριο κόσμε μου ,μέχρι τότε φιλιά στα μούτρα σας ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top