ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

25 Μαϊος 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

litsa diamantiΠου είστε φιλαράκια μου καλά;;; ,που είστε κόσμε μου όμορφε;;; ,είστε και σήμερα εδώ μουσικό μου παρεάκι ;;;Ελπίζω να είστε ,εύχομαι να είστε όλοι σας καλά ,να γεμίσατε τις μπαταρίες σας το Σαββ/κο γιατί η νέα εβδομάδα είδη έχει ανοίξει τα φτερά της

,οπότε Καλημέρα σας ,καλημέρα ,καλημέρα απανταχού στους Έλληνες ,καλημέρα από όπου και αν επισκέπτεστε την ηλεκτρονική εφημερίδα του Volvinews ,καλή εβδομάδα σε φίλους και εχθρούς ,σε καλούς και κακούς ,σε ερωτευμένους και χωρισμένους ,καλημέρα λαέ μου και πάμε να ξεκινήσουμε με τις φιλοσοφίες μου σήμερα ,είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξαναφιλοσοφίσω αλλά που κ που με πιάνει και θα το μοιραστώ μαζί σας μιας και με αυτά που ακούω το επιβάλλει το σύμπαν ,Χαμογελάστε ,χαμογελάστε και κοιτάξτε βαθιά μέσα σας ,ξέρω είναι δύσκολο μετά από χωρισμούς να χαμογελάσετε ξανά ,αλλά πρέπει να το κάνετε ,για τον εαυτό σας μανάρια ,του το χρωστάτε ,μετά από τόσα που έχετε περάσει με τους ''απατεώνες''...
Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν μια σημαντική σχέση τελειώνει. Οι πιο πολλές σχέσεις ξεκινούν με ενθουσιασμό και ελπίδα για το μέλλον. Όταν οι σχέσεις αυτές αποτύχουν, μπορεί να βιώσουμε απογοήτευση, άγχος ή και θλίψη. Κάθε μακροχρόνια σχέση που τελειώνει βιώνεται σαν μία απώλεια.Είστε πολύ νέοι και έχετε πολλές ευκαιρίες αν το θέλετε να βρείτε κάποιον νέο σύντροφο. Ποτέ δεν είναι αργά να βάλετε σαν προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε ακόμη να μάθετε και από την εμπειρία σας και να εξελιχθείτε σε έναν πιο ισχυρό και ώριμο άνθρωπο .Έτσι κόσμε μου ;;;Ωραία εμπεδώστε το σας παρακαλώ ,και ''πάτε για άλλα''....Φτάνει λοιπόν με τις φιλοφρονήσεις και πάμε να δούμε τι σας έχω για σήμερα Δευτέρα 25 του Μάη.
''ΚΑΙΡΟΣ''
Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά της Θράκης το απόγευμα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
''Έως πέντε χρόνια ζωής χαρίζει η καθημερινή άσκηση''.
Μισή ώρα σωματικής δραστηριότητας αρκεί και μάλιστα ανεξάρτητα από την έντασή της, επί έξι μέρες την εβδομάδα, για να μειωθεί κατά 40% ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου ενός ηλικιωμένου από οποιαδήποτε αιτία.
Σύμφωνα με μια νέα νορβηγική επιστημονική έρευνα ακόμη και στην ηλικία των 73 ετών, υπάρχει αισθητή διαφορά στον κίνδυνο θανάτου ενός ανθρώπου, ανάλογα με το αν ασκείται τακτικά ή ζει καθιστική ζωή.
Όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, το όφελος είναι ανάλογο με το να κόψει κανείς το τσιγάρο σε προχωρημένη ηλικία. Αν μάλιστα η καθημερινή άσκηση είναι μέτριας έως μεγάλης έντασης, τότε ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει έως πέντε χρόνια περισσότερα, σε σχέση με αυτόν που κάνει καθιστική ζωή στην τρίτη ηλικία. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Ίνγκαρ Χόλμε του Τμήματος Αθλητιατρικής του Πανεπιστημίου του Όσλο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό περιοδικό αθλητιατριακής «British Journal of Sports Medicine», ανέλυσαν στοιχεία για περίπου 5.700 άτομα 68 έως 77 ετών, τα οποία χωρίστηκαν σε κατηγορίες, ανάλογα με το πόσο ασκούνταν στον ελεύθερο χρόνο τους.
Η μελέτη, σε βάθος 12ετίας, έδειξε ότι όσοι ηλικιωμένοι έκαναν ελαφριά σωματική άσκηση λιγότερο από μια ώρα την εβδομάδα, δεν είχαν καμία μείωση στον κίνδυνο θανάτου από οποιαδήποτε αιτία. Όμως η δραστηριότητα πάνω από μια ώρα είχε όφελος, από 32% έως 56%, ανάλογα με τη συχνότητα και την ένταση της άσκησης.
Στην περίπτωση της έντονης άσκησης, ακόμη και λιγότερο από μία ώρα την εβδομάδα φάνηκε να έχει ορατό όφελος, καθώς σχετιζόταν με μια μείωση 23% έως 37% στον κίνδυνο καρδιαγγειακού ή άλλου θανάτου. Όσο περισσότερο χρόνο αφιέρωνε κανείς σε έντονη άσκηση μέσα στην εβδομάδα, τόσο μειωνόταν ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου (έως 49%).
''Άλαν Γκρίνσπαν: Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ''.
'Η εισαγωγή του ευρώ ήταν ένα δαπανηρό λάθος που δε θα μπορούσε να αντιστραφεί χωρίς κόστος'
Η εισαγωγή του ευρώ ήταν ένα δαπανηρό λάθος που δε θα μπορούσε να αντιστραφεί χωρίς κόστος εκτιμά ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης των ΗΠΑ, ο Αλαν Γκρίνσπαν.
Όπως είπε στην εφημερίδα Het Financieele Dagblad, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι θέμα χρόνου και πως η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της. Εκτίμησε δε ότι αυτό δεν θα οδηγήσει σε διάσπαση της νομισματικής ένωσης.
''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25/5''.
1827 : Μετά από 10 μήνες πολιορκίας του Κιουταχή παραδίδονται οι υπερασπιστές της Ακρόπολης των Αθηνών
1834 : Ο Κολοκοτρώνης και ο Πλαπούτας καταδικάζονται σε θάνατο με την κατηγορία της συνωμοσίας κατά της αντιβασιλείας
1942 : Ο Άρης Βελουχιώτης, κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας, συγκροτεί την πρώτη ένοπλη ομάδα του ΕΑΜ
1973 : Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ, ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO για να αντισταθεί στη στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας, στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει.
Με αυτά και με εκείνα φτάνουμε στο τέλος με το τραγούδι της ημέρας ,σας γυρνάω πολύ πίσω στο 1979 και στη κ Λίτσα Διαμάντη ,ένα τραγούδι σταθμός στην καριέρα της ,και επειδή θέλω να είμαστε όλοι καλά ,να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα ,θα σας το αφιερώσω μέσα από την καρδιά μου και με την θετική μου ενέργεια εύχομαι να πάνε τα πράγματα για όλους σας έτσι όπως τα ονειρεύεστε ,εμείς μαζί και πάλι αύριο Τρίτη 26/5 ,με δυνατές μουσικές και καλές ειδήσεις ,φιλιά στα μούτρα σας ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top