ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

26 Μαϊος 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

ksanthiothsΜα πόσο γουστάρω ρε κόσμε μου....πόσο γουστάρω να σας λέω Καλημέρα και μάλιστα όταν η διάθεση μας είναι πολύ ,πολύ τρελή και ανεβασμένη;;; Κόσμε μου καλημέρα σε όλους σας ,καλημέρα στους Απανταχού

'Έλληνες ,καλημέρα μανάρια μου γλυκά ,όμορφες μου παρουσίες ,γλυκές μου κυρίες και κύριοι ,Καλημέρα δυνατή και τρελή σαν και εμένα ,Τρίτη σήμερα 26/5 και ο ήλιος λάμπει για πόσο δεν ξέρω παρακάτω θα διαβάσετε και θα δούμε όλοι μαζί τι θα συμβεί με τον καιρό ,εσείς ξεχυθείτε στις παραλίες και βγάλτε έξω τα κορμιά σας να γουστάρετε και να γίνετε σοκολάτες,πάμε όμως να δούμε νέα και ειδήσεις που επέλεξα σήμερα για εσάς.
''ΚΑΙΡΟΣ''
Νεφοσκεπής ο ουρανός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας είτε από τις συννεφιές είτε από την αφρικανική σκόνη που θα μεταφερθεί κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας.
Η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα λίγες νεφώσεις παροδικά, στην κεντρική και βόρεια χωρά και αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά. Στη νότια χωρά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς. Στα ανατολικά και νότια, άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 με ενίσχυση τοπικά στα 6 με 7 μποφόρ στα νότιο Αιγαίο. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες, οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.
''Air condition και οι κίνδυνοι που κρύβονται για την υγεία''.
Το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός. Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει σιγά, σιγά και όπως είναι φυσικό η χρήση των κλιματιστικών θα γίνεται όλο και πιο συχνή.
Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στον χώρο εργασίας ...Προσοχή όμως γιατί το air condition, κρύβει ορισμένους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία σας, τους οποίους πρέπει να γνωρίζετε και να ξέρετε πώς να προστατευθείτε.
Δείτε από τι κινδυνεύετε από τη συνεχή χρήση του air condition:
Διαρκής κόπωση και σχυνές ασθένειες: Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται διαρκώς σε κλιματιζόμενο περιβάλλον μπορεί να εμφανίσουν χρόνιους πονοκεφάλους και κόπωση. Όσοι εργάζονται σε κτίρια που συνεχώς διοχετεύονται με δροσερό αέρα μπορεί επίσης να εκδηλώσουν ερεθισμό του βλεννογόνου υμένα και δυσκολίες στην αναπνοή. Αυτό τους κάνει σας αφήνει περισσότερο ευάλωτους σε κρυολογήματα, γρίπη και άλλες ασθένειες.
Ξηρό δέρμα: Οι πολλές ώρες μέσα σε κλιματιζόμενο περιβάλλον μειώνει δραστικά την φυσική υγρασία από την επιδερμίδα σας. Αν δεν αναπληρώνετε αυτή την υγρασία με κάποια κρέμα/αλοιφή τότε αργά ή γρήγορα θα έχετε ξηροδερμία.
Αλλεργική ρινίτιδα: Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μια ασθένεια που σχετίζεται με μια ομάδα συμπτωμάτων που επηρεάζουν τη μύτη. Αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται όταν αναπνέετε κάτι στο οποίο είστε αλλεργικοί, όπως σκόνη, τρίχωμα ζώων, ή γύρη. Αυτό μπορεί να συμβεί από ένα air conditiιion, το οποίο δεν έχει συντηρηθεί σωστά, τα φίλτρα του δεν είναι αποτελεσματικά και γεμίζει διαρκώς την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο με αλλεργιογόνες ουσίες.
Νόσος των λεγεωνάριων (Legionnaires' disease): Η νόσος των λεγεωνάριων είναι μια σοβαρή μορφή πνευμονίας, την φλεγμονή των πνευμόνων που προκαλείται συνήθως από μόλυνση. Η νόσος των λεγεωνάριων προκαλείται από ένα βακτήριο γνωστό ως legionella. Οι περισσότεροι άνθρωποι κολλούν τη νόσο των λεγεωνάριων από την εισπνοή βακτηρίων. Οι ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας, οι καπνιστές και τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην ασθένεια των λεγεωνάριων. Η μη-σωστή συντήρηση του κλιματιστικού, ευθύνεται για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της συγκεκριμένης ασθένειας στη σύγχρονη κοινωνία.
Αναπνευστικά προβλήματα από την μούχλα: Ερευνητές στο Louisiana State Medical Center βρήκαν ότι υπάρχουν κατά μέσο όρο 8 διαφρετικά είδη μούχλας που ζουν μέσα σε 22 από τα 25 αυτοκίνητα που εξέτασαν. Οι σπόροι της μούχλας, αλλά και άλλων μικροβίων, ανακυκλώνονται στην καμπίνα του αυτοκινήτου από το σύστημα κλιματισμού και δημιουργούν πολλά αναπνευστικά προβλήματα στους επιβάτες.
''Αρχές Ιουνίου η προκήρυξη για 20.000 ανέργους στην Κοινωφελή Εργασία
Θα αφορά την κάλυψη αναγκών σε όλα τα υπουργεία πλην του υπουργείου Παιδείας''.
Tο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου πρόκειται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για τη συμμετοχή 20.385 ανέργων στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού για την Καταπολέμηση της Ανεργίας Ράνιας Αντωνοπούλου.
Η προκήρυξη θα αφορά την κάλυψη αναγκών σε όλα τα υπουργεία -πλην του υπουργείου Παιδείας-, στις Περιφέρειες και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου, η προκήρυξη για 5.407 θέσεις στο υπουργείο Παιδείας θα δημοσιευτεί στα τέλη του καλοκαιριού ώστε η πρόσληψη των ανέργων να συμπέσει χρονικά με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.
Μετά από διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς η κατανομή των θέσεων της δεύτερης φάσης του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας γίνεται ως εξής:
* 16.415 θέσεις κατανέμονται στα υπουργεία και στους εποπτευόμενους φορείς. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν στα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού, Υγείας και Εργασίας.
* 3.500 θέσεις κατανέμονται στις Περιφέρειες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 280 θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 180 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, 300 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 220 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 300 στην Περιφέρεια Ηπείρου, 440 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, 180 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, 550 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 300 στην Περιφέρεια Κρήτης, 200 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, 270 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και 280 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
* 470 θέσεις κατανέμονται στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, 60 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας-Θεσσαλίας, 40 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 70 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης και 150 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26/5
1770 : Λήγει άδοξα η επαναστατική απόπειρα των Ορλόφ στην Πελοπόννησο (Ορλοφικά)
1826 : Κατά την Επανάσταση του 1821 πραγματοποιείται ηρωική έξοδος Ελλήνων αγωνιστών από τη Μονή Βαρνάκοβας
1941 : Κατά τη Μάχη της Κρήτης, οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την περιοχή Μουρνιές στα Χανιά και ο στρατηγός Φρέιμπεργκ διατάζει την εκκένωση της Κρήτης
1975 : Τα σκυλιά μπαίνουν για πρώτη φορά στην υπηρεσία της ελληνικής αστυνομίας για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.
Εεεεεεεε..Λαλαλαλαλαλαλαλαλα.......αυτά είναι ,αυτά και άλλα πολλά ,παρέα σήμερα με τον φίλο μου Γιώργο Ξανθιώτη και με σόλο τσιφτετελέ ντανς ,ζήτω η τρέλα φίλοι μου ,και ανοίξτε την ένταση ,ρίξτε και ένα χορό (γυμναστική καλή είναι) και γουστάρετε το όσο και εγώ ,και μην αφήνετε κανένα να σας χαλάει την ημέρα ,εμείς μαζί και πάλι αύριο μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα του Volvinews και φυσικά νέα και ειδήσεις πάντα με τον δικό μου τρόπο ,μωρά ,γλυκέ μου κόσμε ,να έχετε μια δημιουργική ημέρα ,να προσέχετε που ..... βάζετε την .......υπογραφή σας ,να ρίχνετε και κανα χαμόγελο ,να ρίχνετε και κανα....... χορό (που πάει βρε το μυαλό σας) όχι δάκρυα και στεναχώριες υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που ..... σας περιμένουν ! Λοιπόν να μου είστε καλά ,φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top