ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

27 Μαϊος 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

xatzigianisΧαμογελάστε ,χαμογελάστε κόσμε μου και πείτε καλημέρα ,πείτε ένα καλό λόγο για αυτόν που είναι δίπλα σας ,πέιτε μια γλυκιά κουβέντα ,δώστε του μια αγκαλιά που είναι το καλύτερο φάρμακο

,δώστε του ένα γλυκό φιλί ,σβουριχτό και πείτε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου ,καλημέρααααααααααα όλη μέρα ,και ναι ,ναι κόσμε Παρασκευή σήμερα 27/5 τον φάγαμε και αυτόν τον μήνα ,και με την θερμοκρασία σήμερα μέχρι και τους 29 βαθμούς ξεκινάει δυναμικά το καλοκαίρι ,καλά βλέπετε η θερμοκρασία θα αγγίξει και τους 32 βαθμούς σε πολλές περιοχές της χώρας μας ,με χαρά ,κέφι ,αισιοδοξία και πολλά λαχταριστά (άστε τις ξινομούρες και τους ξινομομούριδες ,αυτοί ζούν στον δικό τους κόσμο) χαμόγελα περάστε όμορφα την σημερινή ημέρα και φυσικά το Σαββ/κο που έρχετε....
ΚΑΙΡΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Αναλυτικά:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27/5
1827 : Οι Ψαριανοί πυρπολητές Δημήτριος Παπανικολής, Ιωάννης Δημουλίτσας (Πατατούκος) και Γεώργιος Καλαφάτης πυρπολούν τουρκικό δίκροτο με 74 πυροβόλα και 1000 άνδρες στο λιμάνι της Ερεσσού Λέσβου
1918 : Λαμβάνει χώρα η μάχη του Σκρα με τις ελληνικές και τις συμμαχικές δυνάμεις να καταλαμβάνουν τα οχυρά υψώματα του Κιλκίς που υπερασπίζονται Γερμανοί και Βούλγαροι
1939 : Γεννιέται ο Σωκράτης Κόκκαλης, Έλληνας επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας.
ΥΓΕΙΑ
''Η οικονομική κρίση ευθύνεται για 200.000 και πλέον θανάτους από καρκίνο''....
Μελέτη που δημοσίευσε το ιατρικό περιοδικό «Lancet» συνδέει τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων καρκινοπαθών με την παγκόσμια οικονομική κρίση τα έτη 2008-10, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε δραματική αύξηση της ανεργίας και μείωση των δημόσιων ιατρικών δαπανών σε πολλές χώρες.
«Είναι κρίσιμο να κατανοήσουμε πόσο επηρεάζουν οι οικονομικές επιπτώσεις την επιβίωση των καρκινοπαθών» υποστηρίζει ο καθηγητής Mahiben Maruthappu, επικεφαλής της ιατρικής ερευνητικής ομάδας του London's Imperial College.
«Υπολογίζουμε πως η οικονομική κρίση του 2008-10 διασυνδέεται με τον θάνατο περί των 260.000 καρκινοπαθών μόνο στις χώρες του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (OECD -ΟΟΣΑ)», σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσίευσε στο περιοδικό ο Maruthappu.
«Στην περίοδο εκείνη μειώθηκε η δημόσια ιατρική φροντίδα που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει πάρα πολλούς από τους θανάτους» πρόσθεσε.
Όπως δήλωσε ο καθηγητής Maruthappu στο γαλλικό πρακτορείο AFP, «οι θάνατοι καρκινοπαθών από την ίδια αιτία παγκοσμίως θα μπορούσαν να ξεπερνούν τους 500.000, αλλά η έρευνα έγινε αποκλειστικά σε χώρες του ΟΟΣΑ».
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), από καρκίνο πέθαναν 8,2 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο μόνο το 2012.
Σύνταξη: Κ. Μπετινάκης.
Επέλεξα το συγκεκριμένο τραγούδι για να σας αποχαιρετήσω ,ο Μιχάλης Χαζτηγιάννης μας ταξιδεύει στις ομορφιές της χώρας μας ,με αυτό το εκπληκτικό για μένα βιντεο που συνοδεύει τη σημερινή μουσική μου επιλογή ,έτσι ,με αυτό τον τρόπο ,σας εύχομαι να περάσετε όμορφα σε ότι και αν επιλέξετε να κάνετε και μη ξεχνάτε η καλύτερη σας ενημέρωση εδώ στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Volvinews...Να είστε όλοι σας καλά ,καλημέραααααααα ,καλημέρα και με ήλιο και με αέρα ,Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top