ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Οκτωβρίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

marioΎστερα μια μέρα απλά θέλεις να κάνεις χώρο στη ντουλάπα σου για το παρόν σου και αδειάζεις λίγο από το παρελθόν σου.
Μάντεψε: Αυτοί οι έρωτες που δεν τόλμησαν, δεν έδωσαν, δεν κυνήγησαν, είναι πάντα οι πρώτοι που επιλέγεις να ξεφορτωθείς...


Και κάπως έτσι αφού λοιπόν ''ξεφορτωθείτε'' τα άσχημα τις ζωής σας ,ελάτε στην παρέα μας ,με χαμόγελο και πολύ ,πολύ αισιοδοξία ,κέφι και χαρά ,ναι χαρά να δείτε μπροστά το μέλλον και να ξεκινήσετε να ονειρεύεστε όμορφα πράγματα που θα συμβούν στην ζωή σας, καλημέρααααααααααααα όλη μέρα ,καλημέρα σας αγαπητοί μου φίλοι και πάμε να ξεκινήσουμε το μουσικό μας ταξίδι με την Παρασκευή να μας χαμογελάει και να μας φτιάχνει την διάθεση...
ΚΑΙΡΟΣ
Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες γρήγορα από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά και σταδιακά στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας αναμένουμε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 7 έως 21 στη βόρεια Ελλάδα, 11 έως 22 και τοπικά 23 στη δυτική Ελλάδα, 11 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 15 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7/10
2003 : O καθηγητής Δημοσίου Δικαίου του ΑΠΘ, Βασίλης Σκουρής, γίνεται ο πρώτος Έλληνας πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Λουξεμβούργο. Η θητεία του ανανεώθηκε δύο φορές, το 2006 και το 2009. Έχει θητεύσει δυο φορές ως υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, το 1989 και το 1996.
1919 : Ιδρύεται η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM, η παλαιότερη σήμερα στον κλάδο. Το 2004, εξαγοράστηκε από την Air France, μία κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση της Air France - KLM. Η AF - KLM είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο από πλευράς εσόδων, ενώ είναι η τρίτη μεγαλύτερη (Νο 1 στην Ευρώπη) από πλευράς επιβατικής κίνησης. Το 2004, η KLM μετέφερε με τις πτήσεις της 6 εκατομμύρια επιβάτες.
1820 : Η Φιλική Εταιρεία επισπεύδει την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και την κάθοδο του Υψηλάντη στην Πελοπόννησο.
1999 : Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης ιδρύει τη Δημοτική Περιφερειακή Ένωση.
ΥΓΕΙΑ
Τα superfood που είναι ιδανικά πριν την προπόνηση.....
Ενισχύστε την αντοχή και την ταχύτητά σας όταν τρέχετε και μειώστε τον μυικό πόνο, με έξι σούπερ τροφές.
Λιναρόσπορος
Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι τα Ω3 λιπαρά οξέα μειώνουν τον πόνο στους μύες και τις φλεγμονές στο σώμα, κάτι που αντιμετωπίζουν συχνά όσοι τρέχουν.
Ο λιναρόσπορος είναι πηγή πλούσια σε αυτά τα λιπαρά, καθώς και σε φυτικές ίνες που θα σου προσφέρουν ενέργεια και θα βοηθήσουν το πεπτικό σας σύστημα.
Πως: Μπορείτε να τον προσθέσετε σε φρουτοσαλάτες, smoothies ή στα δημητριακά, αρκεί να είστε προσεκτικοί με την ποσότητα, καθώς περιέχει αρκετές θερμίδες.
Γιαούρτι
Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και ένα εύκολο σνακ, για μετά την προπόνηση.
Πως: Ένα κεσεδάκι περιέχει λίγες θερμίδες και μπορεί να σας προσφέρει 10 γραμμάρια πρωτεΐνης.
Φασόλια
Περιέχουν αρκετή πρωτεΐνη, ώστε να μειώσετε τη χοληστερόλη και να «χτίσετε» τους μυς σας.
Πως: Φάτε τα ως σαλάτα.
Γλυκοπατάτα
Πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και Β-καροτίνης, η γλυκοπατάτα προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή λειτουργία και υγεία των μυών. Επίσης, περιέχει υδατάνθρακες που προσφέρουν ενέργεια, μαγνήσιο και κάλιο, στοιχεία εξίσου σημαντικά για την αναδόμηση των μυών.
Πως: Τρώτε πάντα μία γλυκοπατάτα, αντί για ψωμί στο μεσημεριανό σας.
Μπανάνα
Ένας γρήγορος τρόπος να πάρετε ενέργεια πριν ξεκινήσετε το τρέξιμο. Τα φυσικά σάκχαρα της μπανάνας θα σας «ανεβάσουν».
Πως: Μπορείτε μετά την προπόνηση να την προσθέσετε στο γιαούρτι ή να φτιάξετε ένα smoothie.
Κινόα
Οι σύνθετοι υδατάνθρακες που περιέχει απορροφούνται αργά από τον οργανισμό προσφέροντας σταθερά ενέργεια στο σώμα, ενώ περιέχει υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης απαραίτητα για τους μυς.
Πως: Ως σούπα ή ως αφράτο συνοδευτικό στο κυρίως γεύμα σου.
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στην τελευταία ημέρα της ειδησεογραφικής μας εβδομάδας και θέλω πολύ να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που στηρίζετε αυτήν την μουσική προσπάθεια μας και είστε καθημερινά εδώ κοντά μας, μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα του Volvinews ,και ξαναλέω ούτε πληρωνόμαστε ,ούτε έχουμε κάποια κονδύλια για αυτό που κάνουμε ,το κάνουμε γιατί μας αρέσει η δουλειά μας και η επικοινωνία μαζί σας....Αυτά κόσμε μου και υποδεχόμαστε την Ρούλα Παναγιωτίδου με τις μουσικές της επιλογές που σας κρατούν συντροφιά το Σαββατοκύριακο...Η Μαριώ και ο Πασχάλης Τερζής κοντά σας σε ένα τραγούδι που αγαπώ και σας το αφιερώνω ,τα λέει όλα βρε κυρία μου το τραγούδι ,τα λέει όλα και δυστυχώς μετρημένοι στα δάχτυλα οι ''κύριοι''....Να περάσετε όμορφα όπου και αν βρεθείτε ,με όποιους και αν είστε ,εμείς μαζί την Δευτέρα πρώτα Ο Θεός για άλλο ένα μουσικό ταξίδι που δεν σταματάει....Ποτεεεεεε........Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top