ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

06 Απριλίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

gonidisΕίμαστε όλοι εδώ;;;;Είμαστε και σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου εδώ;;;Το ελπίζω και το εύχομαι να ''μαζευτούμε''σε αυτήν την όμορφη μουσική παρέα για ακόμη ένα μουσικό ταξιδάκι που ξεκινάει αμέσως τώραααααα......Κόσμε μου αγαπητέ ,καλοί μου φίλοι ,γλυκό μου παρεάκι καλή σας

ημέρα πέρα ως πέρα ,καλημέρα σε όλους σας ,καλημέρα και στον χορηγό μας τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ Κωσταντίνο Τσιγκερλιώτη που θα είναι κοντά μας ως και την ερχόμενη Κυριακή (Των Βαίων) με δυο πολύ χρήσιμα δώρα για δυο τυχερούς μας φίλους ,από μια Ανάλυση Σώματος που θα γίνει κατόπιν ραντεβού στο ιατρείο του με έδρα τον Σταυρό δίπλα από το κτηνιατρείο ,Ανάλυση σώματος λοιπόν με ότι συνεπάγεται αυτό για τα κιλά που μας ενδιαφέρει τους περισσότερους άμεσα μιας και ''έρχεται''το καλοκαίρι και θέλουμε να βγούμε με λιγότερα( κιλά) στις παραλίες για το πόσα κιλά θα πρέπει να είστε βάση ηλικίας ,ύψους ,λίπους στο σώμα σας και πολλά ακόμη μαζί με τις συμβουλές του κ Τσιγκερλιώτη σε προσωπικό επίπεδο και διάφορα μυστικά που αφορούν την διατροφή μας ,αρκεί να έρθετε μέχρι την Κυριακή στην μουσική μας συντροφιά και να αφήσετε τα σχόλια σας για να μπείτε στην κλήρωση ,ο Διατροφολόγος -Διαιτολόγος κ Τσικγερλιώτης εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται κοντά μας με δώρο δίαιτα-διατροφή και τους επόμενους μήνες ,τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γ'αυτό και θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστεί....
Ο ΚΑΙΡΟΣ 6/4/2017
Για σήμερα Πέμπτη 06-04-2017 η ΕΜΥ προβλέπει τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι που στα νότια θα φθάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 07 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 07 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6/4
1941: Η ναζιστική Γερμανία επιτίθεται στην Ελλάδα και ακολουθεί η μάχη των Οχυρών του Ρούπελ. Την ίδια μέρα, η Λουφτβάφε βομβαρδίζει το λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα να βυθιστούν 73 πλοία και 25 αλιευτικά.
1957: Ιδρύεται η Ολυμπιακή Αεροπορία, από τον Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος εξαγόρασε την κρατική ΤΑΕ.
1960: Πραγματική σύρραξη σημειώνεται στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας της ΕΔΑ κατά της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Κυβερνητικοί βουλευτές της ΕΡΕ αποκαλούν τους συναδέλφους τους της κομμουνιστογενούς ΕΔΑ «Βούλγαρους» και αυτοί ανταποδίδουν αποκαλώντας τους «ταγματασφαλίτες». Οι πιο θερμόαιμοι από τους βουλευτές των δύο παρατάξεων συμπλέκονται και χρειάζεται η συνδρομή της Χωροφυλακής για να επιβληθεί η τάξη.
1974: Διεξάγεται ο 19ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στη Μ. Βρετανία. Νικητής αναδεικνύεται για λογαριασμό της Σουηδίας το συγκρότημα των ΑBBA με τη σύνθεση «Waterloo». Στο διαγωνισμό συμμετέχει για πρώτη φορά και η χώρα μας, με το τραγούδι των Γιώργου Κατσαρού Πυθαγόρα «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου», το οποίο με ερμηνεύτρια τη Μαρινέλλα καταλαμβάνει την 11η θέση.
1994: Αρχίζει η γενοκτονία στη Ρουάντα, από την πλειοψηφούσα φυλή Χούτου εναντίον της μειοψηφούσας φυλής Τούτσι που ελέγχει τη χώρα. Τελικός απολογισμός: 937.000 νεκροί.
2001: H Βουλή των Ελλήνων ψηφίζει τη δεύτερη αναθεώρηση μη βασικών διατάξεων του Συντάγματος του 1975, σε κλίμα κατά κανόνα συναινετικό. Το αναθεωρημένο Σύνταγμα εισαγάγει νέα ατομικά δικαιώματα (προστασία της γενετικής ταυτότητας, προστασία από την ηλεκτρονική επεξεργασία προσωπικών δεδομένων), νέους κανόνες διαφάνειας στην πολιτική ζωή (χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων, προεκλογικές δαπάνες, σχέσεις των ιδιοκτητών ΜΜΕ με το Κράτος), αναγάγει σε συνταγματικό θεσμό τις ανεξάρτητες αρχές, προβαίνει σε εκτεταμένη μεταρρύθμιση στο πεδίο της Δικαιοσύνης και ενισχύει το αποκεντρωτικό σύστημα της χώρας. H πρώτη αναθεώρηση του ισχύοντος Συντάγματος είχε γίνει το 1985.
Τέλος και για σήμερα και μαζί με τον αγαπητό Σταμάτη Γονίδη και τους ''Ροκάδες'' τους σας στέλνω τις ευχές μου για μια όμορφη ημέρα ,μαζί και πάλι αύριο Παρασκευή με το κλείσιμο της ενημερωτικής μας εβδομάδας....Να είστε όλοι σας καλά ,να μην ξεχνάτε να αφήνετε τα σχόλια σας και με όσες φορές σχολιάζετε ,τόσες και οι συμμετοχές σας,γεια σας και χαράαααα σας αγαπητέ μου κόσμεεεεεεε.........Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top