ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

20 Απριλίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

1095079 617947181570290 854510449 nΠως να ξεκινήσω σήμερα αγαπητοί μου φίλοι που πλανάται στην ατμόσφαιρα μια αρνητική ενέργεια η οποία μας δίνει δυσάρεστα γεγονότα όπως την πτώση του ελικοπτέρου της Πολεμικής μας Αεροπορίας με τραγικό κατάλογο 4 Αξιωματικούς νεκρούς και μια στρατιωτικό γυναίκα να δίνει την μάχη για να

κρατηθεί στην ζωή ,συλλυπητήρια από όλους μας εδώ στις οικογένειες των ''Ηρώων''...Τι να πω δεν ξέρω ,ο καιρός τρελάθηκε και ο Απρίλης μάλλον θέλει να μας αποχαιρετήσει με χειμωνιάτικο σκηνικό και να μας ''νευριάζει''όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα που βλέπουμε έτσι τον καιρό ,θα στρώσει όμως που θα πάει ,βλέπουμε τον άλλον τον Κορεάτη Κιμ-Γιοκ-Κουν που είναι έτοιμος να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο ,μάλλον το σύμπαν ....να το πω κομψά έχει ''αρρωστήσει'',ας ευχηθούμε να Δώσει Ο Θεός και να πάνε όλα καλά και να ακούμε μόνο ευχάριστα γεγονότα.....Ας έρθουμε όμως στα δικά μας και σας στέλνω τις απανταχού καλημέρες μου και την αγάπη μου καθώς και την θετική μου ενέργεια ,σας υποδέχομαι και σήμερα εδώ στην μουσική μας στήλη όπου ήδη είναι σε ισχύει ο διαγωνισμός μας με δυο φοβερά και χρήσιμα δώρα,το πρώτο από το κατάστημα ''FRIEND''του γνωστού σε όλους μας Θοδωρή απέναντι από το καλοκαιρινό λούνα παρκ στον Σταυρό με γυναικεία και αντρικά ενδύματα για όλες τις εποχές ,για όλες τις ώρες στις καταπληκτικές τιμές του και με την τελευταία λέξη της μόδας ,ο Θοδωρής λοιπόν σας χαρίζει μια δωροεπιταγή των 25 ευρώ όπου το τυχερό μας μέλος θα την εξαργυρώσει εκεί στο κατάστημα ''FRIEND''αγοράζοντας αυτά που επιθυμεί ,το δεύτερο δώρο μας είναι μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ από το αγαπητό Σούπερ Μάρκετ Βασίλης Σιώμος στην στάση του ΚΤΕΛ ''κανάλι''στον Σταυρό όπου επίσης θα την εξαργυρώσετε εκεί ψωνίζοντας από μια μεγάλη γκάμα σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά ,σε απορρυπαντικά ,χαρτικά ,καλλυντικά ,τρόφιμα και ποτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς ,ελάτε στην παρέα μας ,αφήστε τα σχόλια σας και διεκδικήστε τα φοβερά δώρα μας ,και φυσικά καλή επιτυχία σε όλους.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 20/4
1914: Η Σφαγή του Λάντλοου. Η Εθνική Φρουρά της Πολιτείας του Κολοράντο ανοίγει πυρ κατά απεργών ανθρακωρύχων στην πόλη Λάντλοου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο ελληνικής καταγωγής συνδικαλιστής Λούης Τίκας.
1941: Υπογράφεται στο Βοτονόσι Μετσόβου το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού ανάμεσα στον υποστράτηγο Τσολάκογλου, διοικητή του ΤΣΔΜ (Τομέας Στρατιάς Δυτικής Μακεδονίας) και τον ταξίαρχο Ντίτριχ των γερμανικών δυνάμεων εισβολής.
1946: Ο 36χρονος κύπριος δρομέας Στέλιος Κυριακίδης κερδίζει τον 50ο Μαραθώνιο της Βοστώνης με χρόνο ρεκόρ 2:29.27, που θα παραμείνει έως το τέλος της δεκαετίας του 1960.
1977: Όνειρο μένει για την ΑΕΚ η συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου UEFA, καθώς η Γιουβέντους επικρατεί 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια (85’ Μπέτεγκα, από σέντρα του Καούζιο) και παίρνει το «εισιτήριο».
1989: Ο Ανδρέας Παπανδρέου, στη διάρκεια συγκέντρωσης στο Περιστέρι, αναφωνεί το περίφημο «Τσοβόλα, δώσ’ τα όλα».
Ο ΚΑΙΡΟΣ 20/4/2017
Αμετάβλητο θα παραμείνει το καιρικό σκηνικό το επόμενο διήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βασικό χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας. Έτσι, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο. Λίγα χιόνια θα πέσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Το Σάββατο βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, εκτός από το ανατολικό Αιγαίο που την Πέμπτη θα είναι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές, καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένη συννεφιά με πιθανή βροχή. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.
Πολλά πράγματα και σήμερα Πέμπτη 20 του Απρίλη και μαζί με την Καίτη Γαρμπή και ένα πολύ όμορφο τραγούδι από τα παλιά σας εύχομαι να περάσετε μια γλυκιά ημέρα ,να έρθετε και σήμερα στην παρέα μας ,να αφήσετε τα σχόλια σας και να διεκδικήσετε τις δυο δωροεπιταγές που σας αναφέρω πιο πάνω.Εμείς μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός Παρασκευή για να τελιώσουμε ενημερωτικά την εβδομάδα μας ,το Σαββ/κο την σκυτάλη την έχει η Ρούλα Παναγιωτίδου οπότε σχολιάζετε και εκεί ,γιατί όσο περισσότερο σχολιάζετε με τόσες συμμετοχές μπαίνετε στις κληρώσεις μας....Να είστε όλοι ,μα όλοι σας καλά.....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top