Το Τραγούδι της ημέρας 20/3/2018
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

20 Μαρτίου 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Με ηλιοφάνεια υποδεχόμαστε την Τρίτη και όπως και να'χει μας φτιάχνει την διάθεση καθώς αυτός ο νοτιάς και η σκόνη που μεταφέρει από την Αφρική ταλαιπωρεί πολύ κόσμο ,με βήχα και ρινική συμφόρηση ,σήμερα οι  άνεμοι πνέουν από τα δυτικά και γαυτό προς στιγμήν έχουμε καθαρή ατμόσφαιρα η οποία όμως δεν θα κρατήσει πολύ μιας και το φαινόμενο της σκόνης θα επανέλθει ,καλή σας ημέρα κυρίες μου και κύριοι όμορφη Τρίτη σε όλους μας είτε με σκόνη είτε χωρίς .Έχω κάποιες απορίες σήμερα και θα σας τις πω μιας και τα τούρκικα σύριαλ έχουν κατακλύσει την Ελληνική τηλεόραση ( το τούρκικα με μικρά όσο είναι και το μυαλό τους ) ειδικά οι μεγάλες κυρίες φεύγουν από την παρέα τους για να χαντακωθούν στα σπίτια τους και να μη χάσουν ούτε επεισόδιο ,επίσης οι 150 των Συριζανελ δεν έχουν κανένα σκοπό να βοηθήσουν τους Έλληνες στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία ,δεν κουνιέται κανείς και όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους ,καθώς για 17η ημέρα οι Έλληνες είναι αιχμάλωτοι εν καιρό ειρήνης και ουδείς δεν αναλαμβάνει να βοηθήσει στο έπακρο .

Ας καθήσουμε λοιπόν αναπαυτικά στους καναπέδες να βλέπουμε τα τούρκικα και τον Τανιμανίδη να δέχεται στο γνωστό  survivor ( τούρκικης παραγωγής ) να παίξουν Έλληνες -Τούρκοι και το στημένο αυτό προιόν να βγάζει νικητές τους Τούρκους με ένα πόντο διαφορά ,και το δέχεται ο εν λόγο κύριος ,γιατί στο βωμό της τηλεόρασης και της τηλεθέασης τα φράγκα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα Εθνικά μας ζητήματα.Αναφέρομαι λοιπόν σήμερα σε αυτά τα θέματα γιατί δυστυχώς το κακό είναι ότι ''ξεχνάμε'',ξεχνάμε και δεν κάνουμε τίποτα ,αν υπήρχε άλλη κυβέρνηση όπως λέω πολλές φορές θα είχαν κατασκηνώσει στα σύνορα οι αντιπολίτευση και θα έκαιγαν την χώρα ....

Δυστυχώς όπως έγραψα σε μια σελίδα χτες είμαστε ότι ψηφίζουμε ....Κρίμα και πάλι κρίμα και ομολογούμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους δυο αιχμαλώτους Έλληνες στρατιωτικούς που συνεχίζουν να βρίσκονται αιχμάλωτοι στην Τουρκία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 20 Μαρτίου 2018 

Με τοπικές βροχές στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο θα κυλήσει ο καιρός την Τρίτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά καλός. Την Τετάρτη, τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά και βόρεια και καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Τέλος την Πέμπτη, βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας. Παράλληλα, το επόμενο τριήμερο ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά ως 7 μποφόρ, ενώ την Πέμπτη θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη στα βόρεια και άνοδο στα νότια.
 
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους κυρίως στα ανατολικά και η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.
 
πηγη-Alphatv.gr 
 
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 20 Μαρτίου 
 

1800 Ο Ιταλός φυσικός Αλεσάντρο Βόλτα ανακοινώνει με γράμμα του στον άγγλο φίλο του σερ Τζόζεφ Μπανκς ότι ανακάλυψε την μπαταρία.

1815 Ο Ναπολέων Βοναπάρτης επιστρέφει στο Παρίσι μετά τη δραπέτευσή του από το νησί Έλβα, όπου ήταν εξόριστος. Η επάνοδός του στην εξουσία θα ήταν σύντομη, αφού λίγους μήνες μετά, στη μάχη του Βατερλό (18/6/1815) ηττήθηκε και εξορίστηκε και πάλι, αυτή τη φορά στο νησί της Αγίας Ελένης, όπου έμεινε έως το θάνατό του.

1834 Οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821 Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας. Στις 25/5 καταδικάζονται σε θάνατο, ποινή που ωστόσο δεν εκτελείται αφού δεν υπογράφτηκε από τους δικαστές Γεώργιο Τερτσέτη και Αναστάσιο Πολυζωίδη

1835 Ολοκληρώνονται οι πρώτες δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα, που διήρκεσαν πέντε μέρες και στις οποίες έλαβαν μέρος δύο κόμματα, το κόμμα των Κυβερνητικών ή κόμμα του Άρμανσπεργκ (Βαυαρός αντιβασιλέας του Όθωνα), και το κόμμα των Αντιαρμανσπεργικών, το οποίο ήταν το ισχυρότερο.

1916 Ο Αλμπερτ Αϊνστάιν δημοσιεύει τη Θεωρία της Σχετικότητας.

1929 Ο ΠΑΟΚ συγχωνεύεται με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης και αλλάζει το σήμα του από τετράφυλλο πράσινο τριφύλλι στο δικέφαλο αετό.

1933 Εκλέγεται Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Φράνκλιν Ρούσβελτ, ο οποίος ξεκινά την οικονομική αναστύλωση της χώρας, που μαστίζεται από το κραχ της δεκαετίας του '20. Η πολιτική που ακολούθησε θα γίνει γνωστή ως "New Deal".

1933 Εκτελείται στην ηλεκτρική καρέκλα ο ιταλοαμερικανός οικοδόμος Τζουζέπε Ζανγκάρα, ο οποίος στις 15 Φεβρουαρίου 1933 αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Αμερικανό πρόεδρο Φραγκλίνο Ρούσβελτ (αντ’ αυτού σκοτώθηκε ο Δήμαρχος του Σικάγο που τον συνόδευε). Τα τελευταία του λόγια ήταν: «Ζήτω η Ιταλία. Ζήτω οι φτωχοί λαοί παντού!...Πάτα τον διακόπτη».

1933 Την ίδια μέρα, στη Γερμανία, οι Ναζί ανοίγουν το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Νταχάου

1952  Ο πρωθυπουργός Νικόλαος Πλαστήρας παθαίνει βαριά ημιπληγία. Επίσημα πρωθυπουργικά καθήκοντα αναλαμβάνει ο Σοφοκλής Βενιζέλος.

1956 Ο Αριστοτέλης Ωνάσης προβαίνει σε καταγγελία της σύμβασής του με το Δημόσιο για την «Ολυμπιακή», για να ενισχύσει το κράτος την ανανέωση του στόλου της εταιρείας.

1969 Ο Τζων Λένον και η Γιόκο Όνο παντρεύονται στο Γιβραλτάρ

1973 Δυόμισι χιλιάδες φοιτητές συγκεντρώνονται στο κτίριο της Νομικής και κατόπιν ανεβαίνουν στην ταράτσα όπου φωνάζουν συνθήματα κατά της δικτατορίας. Η Χούντα απαντά με επίθεση της αστυνομίας, της ΕΣΑ και των ΛΟΚ. Πολλοί φοιτητές συλλαμβάνονται.

1986 Ο Ζακ Σιράκ γίνεται πρωθυπουργός της Γαλλίας

1987 Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φαρμάκων εγκρίνει τη διάθεση στην αγορά του ΑΖΤ, του πρώτου φάρμακου κατά του AIDS.

1990 Πεθαίνει ο Σοβιετικός τερματοφύλακας Λεβ Γιασίν, που θεωρείται ως ο καλύτερος τερματοφύλακας του 20ού αιώνα από την διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής ποδοσφαίρου. 

1997 Πέθανε ο Ανδρέας Λεντάκης, Ελληνας πολιτικός και συγγραφέας. (Γεν. 8/7/1934)

2003  4:35 π.μ. (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο βομβαρδισμός της Βαγδάτης από τις ΗΠΑ. Αμερικανικά και βρετανικά στρατεύματα εισβάλουν στη χώρα με το επιχείρημα ότι το Ιράκ κατέχει όπλα μαζικής καταστροφής.

πηγή-thepressroom.gr 

Χτες λοιπόν η Σούζη Αρχοντή ανέβασε στο προφίλ της στο facebook μια ανάρτηση από μια σελίδα που έχει όπως γράφουν οι ίδιοι ,έδρα την Θεσσαλονίκη ,σελίδα σκοπιανή κυρίες μου και κύριοι με το όνομα ''Macedonian Coalition ''οι διαχειριστές αυτού του εκτρώματος αναφέρθηκαν στην Ελληνική σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας που ζωγράφισαν πριν λίγες ημέρες μια παρέα από τα Βρασνά /Θεσσαλονίκης με πολύ αγάπη ,είχαμε κάνει και άρθρο για τον Ζαχαρία και την παρέα του που μας έκαναν υπερήφανους θα πω εγώ ,η συγκεκριμένη αισχρή σελίδα ανάφερε ότι Σύριοι ζωγράφισαν την σημαία αλλά με λάθος χρώματα και υπόδειξαν την σημαία του ψευδοκράτους τους ,τα σχόλια από ανιστόριττους χιμπατζίδες κάτω από την εμετική ανάρτηση ήταν αισχρή και τιποτένια ,φυσικά όλοι σπεύσαμε να κάνουμε αναφορές στους ανεγκέφαλους αυτούς πιθήκους που με την χυδαία τους προπαγάνδα τόλμησαν να εξαπολίσουν υβριστηκή επίθεση εναντίων όλων ,εγώ μέσα από την στήλη μου να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους απάντησαν στα σχόλια των χιμπατζίδων και σε όλους που έκαναν την αναφορά τους ,μπράβο και πάλι μπράβο ρε παιδιά.Ας το κοιτάξουν λίγο και οι αρμόδιοι ,οι Σύλλογοι μας και οι Παμακεδονικές ενώσεις για να δούμε τι γίνεται με αυτήν την σελίδα έκτρωμα που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη όπως αναφέρουν ....Ανιστόριτοι χιμπατζίδες ....

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου φίλοι και μη ξεχνάτε να έλθετε και σήμερα στην μουσική μας παρέα στην ομάδα μας στο facebook ,να κάνετε like ,να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας ''για να συμμετέχετε στον μεγάλο Πασχαλινό μας διαγωνισμό και να διεκδικήσετε τα 4 μεγάλα δώρα μας για 4 τυχερά μας μέλη ,όπου οι δυο θα κερδίσουν το Πασχαλινό γεύμα (αρνάκι ,σαλάτα ,τσουρέκι ,ποτά ) και οι άλλοι δύο από ένα 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ,παρακαλώ λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή για να διεκδικήσετε τα μεγάλα δώρα αξίας περίπου 200 ευρω ,μια ευγενική προσφορά του αγαπητού ιατρού-ακρινολόγου και υποψηφίου δημάρχου Βόλβης κ Ιωάννη Βαλερή που βρίσκεται κοντά σε όσους έχουν ανάγκη μιας και το κοινωνικό του έργο είναι πολύ σπουδαίο .Συμμετοχές στην ομάδα μας στο facebook και μέχρι τρια σχόλια την ημέρα θα μετρηθούν στην μεγάλη κλήρωση την Μ.Τετάρτη Πρώτα Ο Θεός.

Σας στέλν την αγάπη μου και την θετική μου ενέργεια και σας εύχομαι να περάσετε και σήμερα Τρίτη πολύ όμορφα σε ότι επιλέξετε να κάνετε .....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top