ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Αυγούστου 2018
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

καλημέρα σε όλο τον κόσμο του volvinews! Μουσική καλημέρα  με ένα από τα πιο όμορφα τραγουδια (προσωπική άποψη πάντα) του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Να ευχαριστήσουμε  , το sea food restaurant «ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ»  που θα είναι στην παρεα μας μέχρι και την Κυριακή. Το sea food restaurant «ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ», ως γνωστόν στους λάτρεις της καλής κουζίνας, βρίσκεται στον Σταυρό Θες/νίκης εκεί προς την Ολυμπιάδα, στο 2ο χλμ Σταυρού – Ολυμπιάδας.

kalamatianos

Μας κάνει ένα πολύ καλό δώρο, είναι ένα Dinner Set Menu για δύο άτομα. Ο τυχερός μας φίλος λοιπόν θα είναι ένας, ο οποίος θα πάρει ακόμα έναν και θα απολαύσουν παρέα έναν φανταστικό menou, . το οποίο ξεκινάει με βελουτέ μαύρης φακής με σταμνοτύρι τρούφα που συνδυάζετε με γαρίδα σε crumble ψωμιού με βούτυρο, κρέμα αστακού και κονσομέ ντομάτας. Ένα απολύτως πετυχημένο κολοκυθάκι γεμιστό με φαγόπυρο, χταπόδι και σάλτσα Hollandaise με σχοινόπρασο, λίγο πριν την κορύφωση με το εκλεπτυσμένο φιλέτο ψαριού σε σάλτσα κρεμμυδιού, στικς σκορδαλιάς με βρώμη και σουσάμι. Το γεύμα σας θα κλείσει με μια μους χαλβά με γλάσο σοκολάτας-πορτοκάλι σε γκρανόλα με ταχίνι και μέλι. 

piato1 piato2

piato3

Για την καλύτερη δικής σας εξυπηρέτηση,  το δώρο θα ισχύει όλες τις υπόλοιπες μέρες ΕΚΤΟΣ Κυριακής και εορτών.

Σχόλιο και Like κάτω από την ανάρτηση του τραγουδιού της ημέρας στην ομάδα “volvinews” στο Facebook .. γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει εμείς παίζουμε σε δυο ταμπλό, στο site  μας και στην ομάδα μας στο facebook.

Στο τραγούδι μας λοιπόν,  που αφού το αφιερώσω σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου, για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις (διότι δημιουργούνται..) ιδιαίτερα στο μικρό αντράκι της ζωής μου.

Την καλημέρα μου λοιπόν!!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top