ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (20/7/21)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

20 Ιουλίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Την καλημερα μου σε ολο τον κόσμο του volvinews!  

Αγαπητοι μου γνωστοί και φίλοι σημερα τελειωνει ο διαγωνισμος μας , και φευγει για λιγο απο την συντροφια μας ο χορηγος μας ,

που μας χαρισε την παρεα του 20 μερες τωρα. Οπως ξερεται ο χορηγος μας ειναι το καταστημα βιολογικών προιόντων "Athena's Rose The deli store" , το οποίο σας περιμενει στην Ασπροβαλτα απο το κεντρικο φαναρι  στο δρόμο προς την παραλια  επι της Μεγαλου Αλεξανδρου . delistore1

Ποιοτικα κρητικα προιοντα . τυροκομικα, αλλαντικα , μια μεγαλη ποικιλια ξηρων καρπων, απιστευτο ελαιολαδο , και αλλα πολλα που θα τα δειτε οταν θα το επισκεφτητε . 

Οπως εχουμε πει ενας τυχερος θα παρει απο το καταστημα 1 μπουκαλι εξαιρετικό ελαιολαδο και μια παστα πρασινης ελιάς μοναδικής ποιότητας. Ακομα σημερα θελουμε like και σχολιο στην ανάρτηση του τραγουδιου της ημερας στην ομαδα μας στο facebook  για να λαβατε μερος στην κληρωση. 

Και προχωραμε στο τραγουδι της ημερας !! 

Τραγουδι απο τα παλια ... κλασικο  πλεον .... απο δυο μοναδικες φωνες που ο ενας απο τους δυο διεπρεψε  και στον ελληνικο κινηματογραφο. Ετσι να ξεκινησουμε όμορφα σήμερα τη μερα μας ! 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top