Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Σταυρός 17/05/2018

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 8416

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Οι κάτοικοι των χωριών που εξυπηρετούνται από το Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου (Σταυρός, Άνω Σταυρός, Ασπροβάλτα, Βρασνά, Νέα Βρασνά, Ρεντίνα, Βαμβακιά, Μικ΄ρη Βόλβη, μόδι, Νέα Μάδυτος, Απολλωνία, Μελισσουργός, Νέα Απολλωνία, Περιστερώνας, Στίβος, Νικομηδινό και Ολυμπιάδα) εγγράφονται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ |b0cb1f

Κυρίες μου και κύριοι ,αγαπητέ μου κόσμε καλή σας ημέρα ,καλημέρα ,καλημέρα όλη μέρα ,να έχετε μια όμορφη ημέρα ,να περάσετε μια γλυκιά ημέρα και να θυμάστε να βάζετε ασπίδα στους αρνητικούς ανθρώπους που είναι γύρω σας και προσπαθούν να σας χαλάσουν την ηρεμία και την ευτυχία .Χτες λοιπόν Τετάρτη 16/5/2018 ήταν η Απόδοση Του Πάσχα ,μέχρι και εχτές λέγαμε το Χριστός Ανέστη και μια εβδομάδα πριν Του Αγίου Πνεύματος και μετά από 40 ημέρες Αποδίδουμε Το Άγιο Πάσχα .Όπως είχα αναφερθεί αν θυμάστε μετά Την Ανάσταση Του Κυρίου μας Ιησού Χριστού έγραψα ότι Ο Χριστός Σταυρώθηκε και Αναστήθηκε σε τρις ημέρες από τους νεκρούς για να σωθούμε εμείς από τις αμαρτίες ,αμαρτίες που συνεχίζονται σε πολύ έντονο βαθμό μέχρι και σήμερα και θα συνεχιστούν μέχρι και την Δευτέρα Παρουσία Εκείνου που Το Πάθος του έχει ριζώσει σχεδόν στις καρδιές των Ορθόδωξων χριστιανών.Δεν πρέπει όμως Να Τον ξεχνάμε και να Τον Θυμόμαστε μόνο τις Άγιες εκείνες ημέρες Του Πάσχα ,Ο Χριστός βρίσκεται κοντά μας συνεχώς ,είναι γύρω μας και μας προσέχει ,είναι παντού εφόσων επικαλεστούμε με μια προσευχή το Όνομα Του ,μη το ξεχνάμε αυτό ,μην ξεχνάμε Εκείνον που τράβηξε όλα αυτά για την δική μας σωτηρία ,δώστε Του τον χρόνο να ''Εισβάλλει''στις καρδιές μας ,στο κάθε σπιτικό και μην Τον Ξεχνούμε γιατί την ώρα Της Κρίσης δεν θα θέλαμε να μας ξεχάσει και Εκείνος.Προσευχειθείτε και ευχειθείτε να μας δίνει υγεία και να Βρίσκεται κοντά μας κάθε στιγμή της ημέρας,να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου για να ακούσουμε και να νιώσουμε ξανά Το Χριστός Ανέστη.

Πάμε να δούμε όμως τα νέα του καιρού ,τα γεγονότα που συνέβησαν ''σαν σήμερα ''τον επίλογο μου με τον διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη στην ομάδα μας στο facebook ,και φυσικά με το τραγούδι της ημέρας .

Ο ΚΑΙΡΟΣ 17/5/2018

Καιρός: Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) - Τοπικές βροχές και αυξημένες βροχές τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού - Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναπτύσσονται, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες.

 

Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ στο νότιο Ιόνιο ανατολικοί με την ίδια ένταση.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στην Αττική με πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων τις απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3  ε 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια του νομού η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 16 και 27 βαθμού κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά με τοπικές βροχές η όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου.

πη
γή-NewsBomb.gr

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΜΑΙΟΥ

1792 Ιδρύεται το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στη Wall Street. 24 χρηματιστές, που συναλλάσσονταν στην περιοχή, συγκεντρώνονται σε μια καφετέρια της Νέας Υόρκης και συμφωνούν να συνεργάζονται μόνο μεταξύ τους, θέτοντας έτσι τα θεμέλια του χρηματιστηρίου της Νέα Υόρκης. Οι πρώτες συναλλαγές γίνονται κάτω από ένα δέντρο, στη Γουόλ Στριτ.

1809 Ο Ναπολέοντας ανακοινώνει την προσάρτηση των παπικών κρατιδίων στη γαλλική αυτοκρατορία.

1814 Η διοίκηση του Μονακό περνά από τη Γαλλία στα χέρια της Αυστρίας.

1895 Εγκαινιάζεται ο παλιός σταθμός του σιδηροδρόμου Πειραιώς - Αθηνών (νυν ΗΣΑΠ) στην Ομόνοια, στη διασταύρωση των οδών Λυκούργου και Αθηνάς.

1897 Ήττα των ελληνικών στρατευμάτων στο Δομοκό (Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897)

1902 Ο αρχαιολόγος Σπυρίδων Στάης ανακαλύπτει το «Μηχανισμό των Αντικυθήρων», ένα αρχαίο τέχνημα που πιστεύεται ότι ήταν ένας μηχανικός υπολογιστής και όργανο αστρονομικών παρατηρήσεων.

1914 Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, με το οποίο αναγνωρίζεται η πλήρης αυτονομία της Βορείου Ηπείρου από το αλβανικό κράτο

1929 Στις ΗΠΑ, φυλακίζεται ο γκάνγκστερ Αλ Καπόνε με καταδίκη ενός έτους, για πρώτη φορά στην περιβόητη καριέρα του.

1931 Γεννήθηκε ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας (Θαν. 6/12/2014)

1943 Ελληνική Ραδιοφωνία: Δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο πρώτος ραδιοφωνικός κανονισμός.

1944 Ξεκινά η Σύσκεψη του Λιβάνου (17-20/5/1944), που έληξε με την υπογραφή της ομώνυμης Συμφωνίας.

1949 Η Βρετανία ανακοινώνει ότι αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Δουβλίνου, αλλά επαναλαμβάνει ότι το Μπέλφαστ ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

1995 Ο Ζακ Σιράκ αναλαμβάνει την Προεδρία της Γαλλίας.

1999 Ο Εχούντ Μπάρακ εκλέγεται πρωθυπουργός του Ισραήλ..

πηγή-Thepressroom.gr

Ας πω και κάτι ακόμη γιατί από χτες που βλέπω μερικούς από τους ''φίλους''στο facebook να αναρτούν το κορδόνι που έσκυψε να δέσει ο ''Κούλης''και πραγματικά μου έρχεται ''εμετός''μιας και όλα τα λύσαμε και μας πείραξε το κορδόνι ,δεν είδα κανέναν εκτός από κάποιες σελίδες κοινού ενδιαφέροντως να αναρτούν κάποια φωτογραφία όπου φαίνεται καθαρά και ξάστερα μέλος του ΠΑΜΕ αν δεν κάνω λάθος στην πορεία της πρωτομαγιάς ,φαίνεται λοιπόν να έχει τοποθετήσει το βρομερό του ποδάρι ...επάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ,εεε δεν είδα να ενοχλούνται αυτοί τόσο πολύ και δεν είδα και καμία ανάρτηση στα προφίλ τους με τον τσομπανοτραβόλτα αυτόν που μόνο αηδία προκάλεσε ,δεν δικαιολογώ τον Μητσοτάκη ,δεν είναι όμως το ίδιο μιας και το άγημα ήταν σε ''ανάπαυση''και το κορδόνι του το έδεσε σε ένα απλό στύλο ,και αν το πάρουμε αλλιώς για να μη μου κολλησέτε πάλι ταμπέλες ,προσβάλι τον εαυτό του που έσκυψε μπροστά στους στρατιωτικούς να δέσει το κορδόνι του δεν προσβάλει ούτε εμένα ,ούτε εσένα αγαπητέ αναγνώστη ,και αν το πάρουμε αλλιώς εεεε δεν ''σκότωσε''και κανέναν ,ντάξει έλεος πια γινόμαστε τραγικοί και προσπαθούμε να βγάλουμε από την μύγα ξίγκι ,έλεος όλα πάνε κατά διαόλου και μερικοί προσπερνάτε την κατάντια της χώρας μας και την μειωμένη σύνταξη που πέρνει ο πατέρας σας ή ακόμη ,ακόμη μπορεί να είστε άνεργοι και εσείς και όλη σας οι οικογένεια όποτε από τους καναπέδες να σταματήσουμε λίγο τις βλακείες και να κοιτάξουμε να δούμε πως θα οργανωθούμε όλοι μαζί για μια καλύτερη Ελλάδα....

Διαγωισμός με πλούσια δώρα ,έχει ήδη ξεκινήσει από την Δευτέρα που μας πέρασε και φυσικά μεγάλος χορηγός είναι ο ιατρός-ακτινολόγος και πολιτευτής στον δήμο Βόλβης κ Ιωάννης Βαλερής ,ο οποίος με μεγάλη χαρά θα προσφέρει σε 5 τυχερούς τα εξής δώρα-

1)Μια εξέταση Αξονικός Τομογράφος 

2) Μια εξέταση Οστεοπόρωση 

3) Ένα 5κιλο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 

4) 5 κιλά χοιρινό κρέας 

5) Δέκα κιλά αλεύρι

Αυτά λοιπόν είναι τα μεγάλα και πολύ χρήσιμα δώρα που θα προσφέρει ο κ Ιωάννης Βαλερής στους 5 τυχερούς μας φίλους μετά την κλήρωση που θα κάνουμε στις 12 Ιουνίου ,μέχρι και τότε θα διαρκέσει ο διαγωνισμός .επίσης για να πάρετε μέρος θα πρέπει να είστε μέλος στην ομάδα μας στο facebook και καθημερινά να αφήνετε τα σχόλια σας (μέχρι 3 σχόλια την ημέρα ) στην ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας ''από Δευτέρα ως και Κυριακή.Τον ιατρό-ακτινολόγο και πολιτευτή στον δήμο Βόλβης μπορείτε να τον βρείτε στο προφίλ του στο facebook με το όνομα ''Ιωάννης Βαλερής'' και με ένα μήνυμα να του εκφράσετε τυχόν ιατρικό και κοινωνικό θέμα που ίσως σας απασχολεί να είστε σίγοιροι πως αν περνάει από το χέρι του η όποια βοήθεια θα το κάνει.

Αυτά από μένα ,μαζί και πάλι αύριο Πρώτα Ο Θεός με πολλά και διάφορα,μέχρι τότε να περνάτε υπέροχά και να χαμογελάτε......Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ τουρκια

Top