TO TΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ- 4/3/2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Μαρτίου 2017
(0 ψήφοι)

xrhstos-kuprianidhs-sl2Kαλημερούδιααα...καλό μήνααα! Πολύχρωμη και ηλιόλουστη καλημέρα,ξεκινάμε θετικά και πάντα με χαμόγελο! Η ζωή είναι στιγμές και πρέπει να τις ζούμε όλο και πιο έντονα..έτσι δεν είναι? Πάμε λοιπόν....!

Σήμερα και κάθε μέρα, διεκδικείτε το δώρο μας που αυτή τη φορά σας προσφέρει η Κινέζικη Αγορά μπαίνοντας στο Σταυρό αριστερά.Μια δωροεπιταγή των 25 ευρώ παρακαλώ! Καλές τιμές και μια μεγάλη ποικιλία ανάμεσα σε ρούχα,παπούτσια,αξεσουάρ,είδη σπιτιού και παιχνίδια...ότι τραβάει η όρεξή σας!Σχολιάστε καθημερινά και κερδίστε συμμετοχές,Καλή σας επιτυχία!

Για σήμερα σας έχω τον Χρήστο Κυπριανίδη,ένα ταλαντούχο νέο παιδί που γνωρίσαμε στο καρναβάλι της Ν.Μαδύτου! Γνήσιος,κεφάτος και δεν απογοήτευσε τον κόσμο,τραγούδησε μέσα στην βροχή κι ευτυχώς που δεν έφυγε με καμιά πνευμονία!!! (χαχαχα) Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και από πολύ μικρός άρχισε να μαθαίνει μουσική. Έχει σπουδάσει κλασική κιθάρα,ενώ η πρώτη του επαφή με το κοινό έγινε σε ηλικία μόλις 8 ετών! Μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι: "Να την προσέχεις", όμως εγώ θα σας τον συστήσω με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά!

Καλή σας ημέρα φίλοι μουυ και καλό Σαββατοκύριακο!



 

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top