Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλό Σαββ/κο με υγεία ,δεν έχουμε να ευχηθούμε τίποτε άλλο παρά μόνο υγεία μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον ,εννοώ τις απαγορεύσεις που μας έχουν επιβάλλει ,Νο 6 λοιπόν και μια βολτίτσα μέχρι την θάλασσα ,μέχρι τον κάμπο εντός νομού και άντε και μέχρι το βουνό .

Ήθελα να σχολιάσω και την χτεσινή ανάρτηση μου στην ομάδα του facebook περί των κρουσμάτων στον δήμο μας και έσπευσαν κάποιοι να σχολιάσουν αρνητικά και πραγματικά θέλω να πω δυο λόγια γ'αυτό .Το άρθρο όπως θα είδατε κάποιοι το ''δανείστηκα''από την σελίδα Voria.gr παραταύτα κάποια έκανε το εξής σχόλιο ότι το άρθρο θέλει διόρθωση ,οκ μανταμ πηγαίνεται στην συγκεκριμένη σελίδα και κάντε το παραπονάκι σας ή γράψτε τους σε ποιο έχουν λάθος και είναι το άρθρο τους ατελές γιατί δεν το κάνατε ;;;;γιατί δεν μας γράψατε στα σχόλια ποια η παράληψη ;;;;μόνο εξυπνάδες ;;;;;εεε όχι δεν το δέχομαι ,θα μπορούσατε να γράψετε τι δεν ανάφερε το άρθρο και όχι να πετάτε απλά σπόνδες...Όλοι γνωρίζουμε σε αυτήν τη μικρή κοινωνία που ζούμε ποιοι νοσούν αυτήν την στιγμή εκτός εαν κάποιοι το κρύβουν ...Τα παράπονα σας στην σελίδα που ανάρτησε το άρθρο με τα κρούσματα .

Από την άλλη κάποιος κύριος σχολίασε πως είναι ψεύτικα τα στοιχεία και πως τζάμπα τρομοκρατούμε τον κόσμο ,βέβαια σαν άλλος ειδικός ανάρτησε σε σχόλια ότι είμαστε μια χαρά καθαροί ,άρα διαψεύδει το άρθρο του Voria .gr και κατεπέκταση τον δήμαρχο που μίλησε για τα κρούσματα ,επίσης διαψεύδει και όλους τους υπόλοιπους είτε σόι με τους νοσούντες ,είτε απλοί φίλοι που ξέρουν τι συμβαίνει και το συζητούν στα χωριά .Μην βιάζεστε λοιπόν να βγάλετε συμπεράσματα ,όλοι ξέρουμε στα χωριά μας ποιοι έχουν μολυνθεί και ποιοι είναι σε καραντίνα .

 Κάποιος άλλος έβγαλε στοιχεία που αναρτήθηκαν σε διάφορες εφημερίδες πριν 4 ημέρες ,δεν λέμε ότι είναι ψευδεί αλλά αυτήν την στιγμή όπως έγραψα παραπάνο ξέρουμε στο περίπου ποιοι νοσούν ,ούτε το φόβο διασπείρουμε ,ούτε τρομοκρατούμε ,ούτε δισφημίζουμε τον δήμο μας ,υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν πάρα πολύ καλά και κάθεστε και τους βλέπετε από το πρωί στα κανάλια για να σας τρομοκρατήσουν όλο και περισσότερο...

Το συγκεκριμένο άρθρο το ανάρτησα γιατί πρώτον ενδιαφέρει τον τόπο μας και δευτέρων υπάρχει η ανακοίνωση του δημάρχου οπότε καλό θα είναι να μιλάτε πιο κόσμια και με σωστα επιχειρήματα ,όχι τύπου το άρθρο είναι λείψο και δεν τα λέει όλα μέσα και είναι ψέμματα τα κρούσματα και και μη τρομάζετε τον κόσμο κτλ κτλ κτλ .Τον δήμο δεν το θυμηθήκαμε τώρα ,απλά ίσως τώρα βγήκαν οι ανακοινώσουν τα κρούσματα και δεν ξέρω γιατί τώρα και γιατί όχι τον Νοέμβριο που στην περιοχή μας ''έβραζε''ο τόπος,δεν το ξέρω αυτό γιατί δηλ τώρα οι ανακοινώσεις .

 Δεν έχω να πω κάτι άλλο είτε πιστεύουμε στην τόσο τραγική κατάσταση που μας επιβάλλουν είτε δεν πιστεύουμε σε όλη αυτήν την καταστροφή καλό θα είναι να πούμε όλοι ένα περαστικά στους συνδημότες μας που νοσούν είτε από την γρίπη ,είτε από τον ιό είτε αποτιδήποτε και μόνο αυτό .

Ελπίζω να περάσατε όμορφα όσο μπορέσατε τέλος πάντων την χτεσινή ημέρα και όπως είδα σε διάφορες αναρτήσεις μάλλον κάποιοι περάσατε όμορφα και καλά κάνατε.Πάμε και στον χορό των σεισμών χτες όπου απανωτά ρίχτερ με επίκεντρο την Λάρισα-Ελλασώνα γινόντουσαν αισθητά μέχρι και την Αθήνα αλλά και εμείς εδώ νιώσαμε το ''κούνημα''αρκετά ,αρκετές οι ζημιές στις περιοχές του επίκεντρου και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά ,να υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές και τίποτα παραπάνω ,βλέπετε χτες είχε γενέθλια ο μασκούλης .....

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Συννεφιασμένη η Παρασκευή - Έρχονται βροχές το Σάββατο.

Καιρός τώρα: Συννεφιασμένη η Παρασκευή - Έρχονται βροχές το Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός.

Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

 
 

Στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Παρασκευή 5 Μαρτίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Νότιοι 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατα τόπους στα δυτικά από το απόγευμα θα είναι πιο πυκνές.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός το Σάββατο 6 Μαρτίου

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοανατολικά.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Από αργά το απόγευμα ο καιρός στα δυτικά θα βελτιωθεί.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, γρήγορα όμως στα βόρεια και από το απόγευμα στα κεντρικά θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.

Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07-03-2021
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πηγή-Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 5 Μαρτίου 399 π.Χ. ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο

Σαν σήμερα 5 Μαρτίου 399 π.Χ. ο  Σωκράτης ήπιε το κώνειο

399 π.Χ. ο Ελληνας φιλόσοφος, Σωκράτης, ήπιε το κώνειο

1827 Πέθανε ο Αλεσάντρο Βόλτα, ιταλός φυσικός και εφευρέτης της μπαταρίας. Το όνομά του δόθηκε στη μονάδα μέτρησης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος. (Γεν. 18/2/1745)

1864 Ο Κωνσταντίνος Κανάρης αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.

1871  Γεννιέται η Γερμανίδα κομμουνίστρια επαναστάτρια Ρόζα Λούξεμπουργκ.

1913 Ο Ελληνικός Στρατός, προελαύνοντας, απελευθερώνει το Τεπελένι

1913 ο βασιλιάς των Ελλήνων Γεώργιος Α', έπεσε νεκρός στη Θεσσαλονίκη από τις σφαίρες του Αλέξανδρου Σχινά.

1918 Φοβούμενος επίθεση των Δυτικών δυνάμεων για να καταπνίξουν την Επανάσταση μέσω της Βαλτικής Θάλασσας, ο Βλαντιμίρ Λένιν μετακινεί την πρωτεύουσα της Ρωσίας από την Αγία Πετρούπολη στη Μόσχα.

1943 Μεγάλες απεργίες των εργαζομένων στην Αθήνα και τον Πειραιά. Πάνω από 200.000 λαού διαδηλώνουν στους δρόμους της πρωτεύουσας ενάντια στην πολιτική επιστράτευση που κήρυξαν οι δυνάμεις Κατοχής.  

1953 Πέθανε ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Ιωσήφ Στάλιν

1956 Κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία του Νίκου Κούνδουρου «Ο Δράκος», με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Ηλιόπουλο. Θεωρείται μία από τις κορυφαίες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου

1959 Ο Γερμανός εγκληματίας πολέμου Μαξ Μέρτεν καταδικάζεται σε 25ετή κάθειρξη από το Ειδικό Στρατοδικείο Εγκληματιών Πολέμου της Αθήνας. (Υπόθεση Μέρτεν)

1962 Σε συγκέντρωση της νεολαίας του «Κέντρου» στο Θέατρο «Χατζηχρήστου» φωνάζεται για πρώτη φορά το σύνθημα «1-1-4», με το οποίο ονομάστηκε τελικά το κίνημα ολόκληρης περιόδου.

 1964 Πεθαίνει ο Μίλτος Μανάκης, που, μαζί με τον αδελφό του Γιαννάκη, θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους κινηματογραφιστές των Βαλκανίων.

1968 Ολοκληρώνεται η νέα εθνική οδός Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

1972 Ο Μίκης Θεοδωράκης εγκαταλείπει το ΚΚΕ.

1998 Η NASA ανακοινώνει ότι η ερευνητική αποστολή Clementine, που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη, ανακάλυψε νερό στους πολικούς κρατήρες αρκετό για να συντηρήσουν μία ανθρώπινη αποικία καθώς και ένα σταθμό ανεφοδιασμού πυραύλων.

2013 Πεθαίνει ο Ούγκο Τσάβεζ Φρίας, πρώην στρατιωτικός και Πρόεδρος της Βενεζουέλας από το 1999 έως το 2013.

-Πηγή-Thepressroom.gr 

Kαι πάμε να κλείσουμε το άρθρο με τον διαγωνισμό μας που σε λίγες ώρες λήγει και φυσικά το Τραγούδι της ημέρας που θα σας αφιερώσω όπως πάντα εξαιρετικά και με πολύ αγάπη ,θα θυμηθούμε μέρες ραδιοφώνου πάλι .Τελευταία ημέρα λοιπόν του μεγάλου διαγωνισμού που κράτησε 2 εβδομάδες και σας ευχαριστούμε πραγματικά για την μεγάλη συμμετοχή σας και να ξέρετε θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί με αποκορύφωμα Το Πάσχα Πρώτα Ο Θεός που είναι η μεγάλη έκπληξη του αγαπητού μας χορηγού και δωροθέτη κύριο Ιωάννη Βαλερή ,δημοτικό σύμβουλο και ξανά υποψήφιο για τον δήμο Βόλβης με τον συνδιασμό ''Τα πάντα για την Βόλβη ''.

Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα για αυτόν τον άνθρωπο που έχει στην πλάτη του ένα τόσο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και στηρίζει κυρίως με τα κοινωνικά παντοπωλεία που έχει ιδρύσει ,πολύ κόσμο που έχει ανάγκη ακόμη και στα βασικά πράγματα και δεν σταματάει εκεί ,πολλές οι δράσεις του κυρίου Βαλερή και μια από αυτές να σας θυμήσω είναι οι υποτροφίες που θα δώσει σε μαθητές του δήμου με την λήξη της σχολικής χρονιάς ,ένα μεγάλο μπράβο σε όλο αυτό το έργο που είναι δύσκολο αλλά με αγάπη τα πετυχαίνεις όλα .

12 διαφορετικά δώρα για τις φετινές γιορτές

Ας δούμε παρακάτω τα 12 δώρα αξίας που θα σας προσφέρει ο κύριος Ιωάννης Βαλερής.

Το κοινωνικό παντοπωλείο Ν.Απολλωνίας προσφέρει 5 Σακούλες με είδη Διατροφής 

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Ορεινού Όγκου του δήμου μας προσφέρει ένα 5 λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

2 κιλά Μέλι και 2 κιλά τυρί 

Ο ίδιος ο κύριος Βαλερής επί προσωπικού προσφέρει ,Μια ηλεκτρική κουβέρτα ,Ένα ηλεκτρικό Αερόθερμο και Ένα Ηλεκτρονικό Παλμικό Οξύμετρο 

και τέλος μια εκπληκτική συλλογή από τις επίσημες εκδόσεις των Κυπριακών Γραμματοσήμων του 1979 -1980 σε πλήρες ασφράγιστες σειρές.

Αυτά λοιπόν τα 12 σπουδαία και χρήσιμα δώρα που σας προσφέρει με χαρά ο κύριος Ιωάννης Βαλερής και που θα διεκδικήσετε στην αυριανή νομίζω κλήρωση ,θα περιμένω η την Σούζη ή τον Χρήστο να βγούν στα σχόλια και να μας πουν τα περαιτέτω της κλήρωσης.Ο διαγωνισμός να θυμήσω διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook και μπορείτε και σήμερα όλη μέρα να πάρετε μέρος με τα απλά βήματα που ξέρετε like και σχόλια κάτω από την μουσική ανάρτηση που θα βρείτε μόλις την κοινοποιήσω από εδώ εκεί στο facebook και φυσικά καλή επιτυχία σε όλους.

Παέι και αυτή η εβδομάδα με πολλά και διάφορα που συνέβησαν ,πάμε για μια νέα και ελπίζουμε καλύτερη εβδομάδα και για να γίνει αυτό και να υποδεχτούμε σωστα την καινούργια εβδομάδα χαμογελάστε ,αισιοδοξείτε ,να ελπίζετε για το καλύτερο και να προσεύχεστε ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ

 

 

 

Top