Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Ο τύπος πάει τον περίπατό του και περνάει έξω από ένα μεγάλο σπίτι. Εκεί βλέπει ένα ζευγάρι, θεόγυμνους,

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλημέρα ,καλημέρα όλη μέρα καλημέρα αγαπητέ μου κόσμε Ο Θεός μαζί μας και υγεία σε όλους.Ξεκινάω να λέω λοιπόν για την γκάφα της Αστυνομίας όπου τύπωσαν χάρτες για το 2019 με αναγραφόμενα ονόματα ''Μακεδονία''στα Σκόπια και Βόρεια Κύπρος στο ψευδοκράτος...Μετά από αυτό το ατόπημα και το τραγικό λάθος όπως είπαν από το τυπογραφίο ,αποσύρθηκαν και καταστράφικαν .Φανταστείτε να περνούσαν κανονικά στα βιβλιοπωλείατης χώρας ,δηλ έλεος ,έλεος πραγματικά.

Από την άλλη οι μαθητές ετοιμάζουν κινητοποιήσεις ( καταλήψεις με ειρηνικό τρόπο ) στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας μας στις 29 Νοεμβρίου για να στηρίξουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και να δώσουν ένα βρωντερό μήνυμα σε όλους,ανέβασα χτες το άρθρο στην ομάδα μας στο facebook με τον χάρτι που βρήκα χτες από έμπιστη σελίδα όπου δείχνει μέχρι στιγμής ποια σχολεία θα συμμετέχουν στην ειρηνική κατάλυψη των σχολείων τους ,μπορείτε να ανατρέξετε και να δείτε ,ευελπιστούμε να είναι όσο περισσότερα τα σχολεία γιατί το μήνυμα των μαθητών έχει μεγάλη αξία κατά την γνώμη μου .Βέβαια η συριζανελ θα βγουν και θα πουν για ακόμη μια φορά ότι υποκινήθηκαν από φαστιστικούς παράγοντες....βρε αντε μου στο δια@λ@,προδότες που έχετε τα μούτρα και μιλάτε ή θα μιλήσετε έτσι για τα παιδιά ,προδότες ,φασίστες είστε και φαίνεστε.Παιδιά σας στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετησμούς μέσα από την σελίδα μας ,μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα www.volvinews.gr και σας χειροκροτάμε για υατήν σας την κίνηση,συνεχίστε πάντα με όμορφους τρόπους και εμείς είμαστε μαζί σας.Για τα σχολεία του δήμου Βόλβης δεν ξέρω ,δεν έχω ακούσει κάτι ,αν κάποιος ξέρει ότι και οι μαθητές των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου βόλβης προβούν σε ειρηνική κατάληψη ας μας πει κάποιος στην ομάδα μας στο facebook.Να ξέρετε ότι σας στηρίζουμε .

Πριν λίγο άνοιξα την τηλεόραση να δω τα νέα της ημέρας και πέφτω πανω στον Χρυσόγονο του συριζα ,αυτόν τον άπιστο και οι δηλώσεις του ήταν οι εξής -Ούτε βγήκαμε από τα μνημόνια ούτε θα βγούμε άμμεσα-.Ντάξει κύριος δεν περιμέναμε εσένα να μας το πεις ,το ξέρουμε αυτό .

Καθώς βγήκαν τα περισσότερα μοσθολόγια των ενόπλεων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας πουθενά δεν υπάρχουν τα ...ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.... και λέω πουθενά μιας και πριν λίγο καιρό από έμπιστη σελίδα ανέβασα το άρθρο με τίτλο -Πότε θα πάρουν τα αναδρονικά τους οι ένστολοι- και διαπύστώσαμε όλοι όσοι διαβάσαμε ότι τα αναδρομικά θα μπουν με τον μισθό του Δεκεμβρίου.....Ποιανού Δεκεμβρίου ;;;;; του χρόνου ;;; του παραχρόνου ;;;;;ρε μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί ( καλά το ψέμα και η προδοσία εις βάρος των Ελλήνων είναι ολοφάνερη ) και δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσουν.....

Ο ΚΑΙΡΟΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 

Σποραδικές βροχές αναμένονται την Παρασκευή (23/11), σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

 

Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια της χώρας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια της Αττικής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στην κεντρική και δυτική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 5 έως 14 βαθμούς κελίου. Στην δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-Newsbomb.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σαν σήμερα 23 Νοεμβρίου 1989 ο Ξενοφών Ζολώτας σχηματίζει την οικουμενική κυβέρνησή του με την στήριξη Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμού. Δείτε τα υπόλοιπα από τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο σαν σήμερα, και σημάδεψαν την ιστορία-

1803: Οι αντιπρόσωποι των Ιόνιων Νησιών σε ειδική συνέλευση ψηφίζουν νέο Σύνταγμα. Τα Επτάνησα αναγνωρίζονται ως ενιαίο κράτος με ολιγαρχική κυβέρνηση. Την εκτελεστική εξουσία ασκεί η Γερουσία. Η κληρονομική αριστοκρατία καταργείται. Επιβάλλεται η χρήση της ελληνικής γλώσσας σε όλους τους τομείς του κράτους.

1826: Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, επιτίθεται στην Αράχωβα εναντίον των Τουρκαλβανών υπό τον Μουσταφάμπεη και πετυχαίνει σημαντική νίκη. Οι απώλειες των Τούρκων είναι 1.300 περίπου νεκροί και 200 αιχμάλωτοι. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο ίδιος ο Μουσταφάμπεης. Με τα κομμένα κεφάλια τους στήνεται αψίδα.

1828: Δύναμη 3.000 περίπου Ελλήνων υπό τον Κίτσο Τζαβέλα κατατροπώνει τους 4.500 Τούρκους του Καριοφίλ Μπέη στο Καρπενήσι και τους τρέπει σε άτακτη φυγή με κατεύθυνση τα Άγραφα.

1837: Εκδίδεται νόμος “Περί Τύπου” στην Ελλάδα και θεσπίζονται ποινές για τους παραβάτες.

1867: Τρεις ιρλανδοί εθνικιστές εκτελούνται στο Μάντσεστερ, επειδή σκότωσαν έναν αστυνομικό. Θα μείνουν στην ιστορία ως οι «Μάρτυρες του Μάντσεστερ».

1869: Καθελκύεται στο Νταμπάρτον της Σκωτίας το ιστιοφόρο Cutty Sark, ένα από τα τελευταία που ναυπηγήθηκαν και το οποίο σώζεται μέχρι τις μέρες μας.

1889: Το πρώτο τζουκ-μποξ τοποθετείται σ’ ένα σαλούν του Σαν Φρανσίσκο. Είναι δημιουργία του αμερικανού Λούις Γκλας και του συνεταίρου του Γουίλιαμ Άρνολν

1897: Ο αφροαμερικανός εφευρέτης Τζον Λι Λαβ ανακαλύπτει και πατεντάρει την ξύστρα μολυβιών.

1903: Ο περίφημος ιταλός τενόρος Ενρίκο Καρούζο κάνει το ντεμπούτο του στη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης. Ερμηνεύει το ρόλο του δούκα στον «Ριγκολέτο» του Τζουζέπε Βέρντι.

1904: Τελετή λήξης των 3ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στον Άγιο Λουδοβίκο (St Louis) των ΗΠΑ. Ενα χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα, στην άρση βαρών από τον Περικλή Κακούση.

1916: (ν.ημ.) Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Η επαναστατική κυβέρνηση της Θεσσαλονίκης υπό τον Ελευθέριο Βενιζέλο κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γερμανίας και της Βουλγαρίας.

1936: Εκδίδεται το πρώτο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού «Life».

1942: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι Σοβιετικοί αρχίζουν επίθεση στο Στάλινγκραντ εναντίον των Γερμανών.

1964: Το Βατικανό καταργεί τα λατινικά από επίσημη γλώσσα της ρωμαιοκαθολικής λειτουργίας.

1964: Την ίδια μέρα, ο αμερικανός καρδιοχειρουργός Μάικλ ΝτιΜπέικι πραγματοποιεί την πρώτη παράκαμψη στεφανιαίας αρτηρίας (μπάι-πας).

1976: Ελικοφόρο αεροπλάνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας τύπου Y5-11Α συντρίβεται κοντά στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 50 επιβαίνοντες.

1980: Σεισμός 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πλήττει τις νότιες περιοχές της Ιταλίας. Ολόκληρα χωριά ισοπεδώνονται και οι νεκροί ξεπερνούν τους 3.000.

1981: Στα ελληνικά σχολεία καταργείται το πολυτονικό σύστημα και καθιερώνεται το μονοτονικό. Ψιλές, δασείες και περισπωμένες εξαφανίζονται.

1989: ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και Συνασπισμός συμφωνούν και ο Ξενοφών Ζολώτας σχηματίζει την οικουμενική κυβέρνησή του.

1989: Την ίδια μέρα, πραγματοποιείται στο κινηματοθέατρο Παλλάς η πρώτη συναυλία της Ορχήστρας των Χρωμάτων υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Μάνου Χατζιδάκι.

1994: Ισόβια συν 21 χρόνια επιβάλλει το Κακουργιοδικείο της Κορίνθου στον Μανώλη Δουρή, για το βιασμό και τη δολοφονία του 7χρονου γιου του.

1996: Η ελληνίδα “Μις Ελλάς” Ειρήνη Σκλήβα κατακτά τον παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς Μις κόσμος στην Ινδία. Αντιδράσεις από τον Ινδικό λαό για την διοργάνωση των καλλιστείων.

1999: Ο Λεωνίδας Σαμπάνης κερδίζει δύο αργυρά μετάλλια στην κατηγορία των 62 κιλών και η Ιωάννα Χατζηιωάννου το χάλκινο στο ζετέ των 63 κιλών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

2000: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδικάζει το Ελληνικό Δημόσιο για παραβίαση του δικαιώματος στην ιδιοκτησία του έκπτωτου μονάρχη Κωνσταντίνου, αναφορικά με τη δήμευση της περιουσίας του.

πηγή-Thepressroom.gr

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος του σημερινού άρθου και της ενημερωτικής μας εβδομάδας,σας εύχομαι να απολαύσετε ένα όμορφο Σαβ/κο γεμάτο γλυκές στιγμές ,απρπάξτε την ευκαιρία και στολίστε τα σπίτια σας ,θα δείτε τι ωραία που θα νιώσουν τα μέλη των οικογένειών σας και εσείς φυσικά ,περάστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δώστε τα χαμόγελα και την αγάπη σας εκεί που αξίζει.

Μαζί Πρώτα Ο Θεός την ερχόμενη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ,η τραγουδάρα μου αφιερωμένη σε όλους σας κόσμε μου ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Top