Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Επειδή η διασπορά ψευδών  ειδήσεων μας ''χτύπησε πάλι την πόρτα'' πέσαμε σαν www.volvinews.gr ξανά  στο σφάλμα να αναδημοσιεύσουμε μια ανάρτηση που είναι πέρα για πέρα ανυπόστατη .

Συγκεκριμένα οι καθηγητές του Γυμνασίου και Λυκείου Ασπροβάλτας είναι και θα είναι δίπλα στους μαθητές  σε όποια απόφαση και για όποιο θέμα αποσχολεί την μαθητική κοινότητα.

Το www.volvinews.gr ζητά συγνώμη για την αναπαραγωγή ψευδούς είδησης που αφορά τις σχέσεις  μαθητών καθηγητών για το θέμα της Μακεδονίας μας .

 

 

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Αγαπητές μου κυρίες και αγαπητοί μου κύριοι καλημέρα όλη μέρα και σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου ,μια όμορφη ημέρα Του Θεού και προσευχόμαστε για υγεία και ευτυχία για όλους μας.Θα με συγχωρέσετε που δεν πρόλαβα να δω τις ειδήσεις και να αναλύσω με τον δικό μου τρόπο αλλά ξανά με ταλαιπωρεί μια ίωση με πυρετό ,πραγματικά δεν αντέχω άλλο γιατί μέσα σε 3 μήνες αρρώστησα 3 φορές ,μάλλον δεν με σηκώνει το κλίμα ,δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.Όσο μπορώ λοιπόν θα γράψω και θα σας μεταφέρω το τραγούδι της ημέρας με πολύ αγάπη .

Άρωμα εκλογών μύρισε σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα με τα κόμματα να παίρνουν σβάρνα όποιον να'ναι για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια τους .Έχουμε όμως και γνωστά ονόματα και όμορφες παρουσίες ( μόνο στο όμορφες θα μείνω ) όπως η Εύα Καιλή και η Νοτοπούλου του συριζα ,η πρώτη με το κόμμα της Φώφης Γεννηματά (παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο) και η δεύτερη όπως προανέφερα με τον συριζα .Πρόταση τους έγινε από τα κόμματα τους αλλά καμία δεν σκέφτεται να παρατήσει την θέση της ,η πρώτη στο Ευρωκοινοβούλιο και η δεύτερη από την θέση ( από καθαρίστρια στα μεγάλα σαλόνια ) της υπουργού Μακεδονίας -Θράκης.

Τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο της Θεσσαλονίκης στο πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Η υποψηφιότητα Ταχιάου μπήκε στο τραπέζι μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Ταχιάος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 1962 και είναι τοπογράφος μηχανικός και αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας. Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος από το 1987 μέχρι και το 2006.

Το διάστημα 2007-2009 διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο Υπουργείο Εξωτερικών. 

Ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 1989, της 8ης Απριλίου 1990 και της 10ης Οκτωβρίου 1993. Από το 2000 έως το 2007 ήταν αιρετό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο κ Ταχιάος έχει επίσης διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: ΣΚΑΙ 

Τέλος πάντων ότι μάθουμε θα το λέμε για τους υποψηφίους εννοώ,προς στιγμήν αυτά ακούστηκαν χτες στις ειδήσεις και αναμένουμε να δούμε ποιοι τελικά θα είναι οι αντίπαλοι του κ Ταχιάου .Δεν ξέρω τι καιρό έχετε στον δήμο μας και θα ήθελα πολύ στα σχόλια σας στην ανάρτηση μου στην ομάδα μας στο facebook να μου πείτε .Ελπίζω να μην επιρεάσει η ''Πηνελόπη''τόσο ττον τόπο μας ,αλλά η ΕΜΥ εξέδωσε δελτίο με έντονα καιρικά φαινόμενα ως και την ερχόμενη Πέμπτη ,μετά νέα επιδείνωση με πτώση της θερμοκρασίας ,βοριάδες και χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα της χώρας ,τα χιονοδρομικά θα είναι όνειρο εν όψη Χριστουγέννων.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 

Η κακοκαιρία Πηνελόπη σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την  Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα προκαλέσει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αλλά και αρκετές βροχές και καταιγίδες.

Ο καιρός έχει ήδη αρχίσει από το απόγευμα της Κυριακής 25?11 έχει δείξει τα… δόντια του. Από την Δευτέρα το πρωί ο καιρός ήταν βροχερός όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας με το φαινόμενο αυτό να κρατά μέχρι και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, την Τρίτη 27/11/2018 βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, την Τετάρτη 28/11/2018 σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα και την Πέμπτη 29/11/2018 κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανόν την Τετάρτη σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης σταδιακά θα επικρατήσουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων, με σημαντική ενίσχυση την Πέμπτη στο Αιγαίο, οπότε και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

πηγή-Ελεύθερος Τύπος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

1701 Γεννήθηκε ο Σουηδός αστρονόμος και εφευρέτης της ομώνυμης κλίμακας μέτρησης της θερμοκρασίας, Άντερς Κέλσιους

1826 Ο Άγγλος φαρμακοποιός Τζον Γουόκερ εφευρίσκει τα σπίρτα.

1895 Ο Σουηδός βιομήχανος και εφευρέτης Άλφρεντ Νόμπελ υπογράφει τη διαθήκη του, με την οποία αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της τεράστιας περιουσίας του για την απονομή ετήσιων επιστημονικών βραβείων που θα φέρουν το επώνυμό του στη Φυσική, τη Χημεία, τη Φυσιολογία-Ιατρική, τη Λογοτεχνία και την Ειρήνη.

1900 Μεγάλος αρχαιολογικός θησαυρός ανακαλύπτεται στα Κύθηρα, που χρονολογείται στα 300 π.Χ.

1914 Καταστροφικός σεισμός συγκλονίζει τη Λευκάδα με 16 νεκρούς. Ακολουθεί τσουνάμι.

1919 Η Βουλγαρία υπογράφει με τους Συμμάχους τη Συνθήκη του Νεϊγύ, η οποία, μεταξύ άλλων, καθορίζει την πολεμική αποζημίωση και αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της Γιουγκοσλαβίας.

1922 Η κυβέρνηση του Σ. Κροκιδά παραιτείται και στη θέση της σχηματίζεται άλλη με πρωθυπουργό το συνταγματάρχη Σ. Γονατά.

Η «Επαναστατική Επιτροπή» (που είχε συγκροτηθεί με στρατιωτικό πραξικόπημα την επαύριο της Μικρασιατικής Καταστροφής από βενιζελικούς αξιωματικούς) αυτοδιαλύεται και ο συνταγματάρχης Ν. Πλαστήρας ανακηρύσσεται «Αρχηγός της Επαναστάσεως».

1922 Καταργείται η ελληνική αρμοστεία στην Κωνσταντινούπολη και ανταλλάσσονται οι πληθυσμοί Μικράς Ασίας και Μακεδονίας.

1929 Ιδρύεται ειδικό σώμα καταδίωξης ληστών στη Χωροφυλακή.

1940 Η «Σιδηρά Φρουρά» του Ρουμάνου φασίστα ηγέτη Ιον Αντονέσκου εκτελεί 60 συνεργάτες του εξόριστου βασιλιά Καρόλου Β'

1940 Γεννήθηκε ο κινεζικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός, που διακρίθηκε σε ταινίες καράτε, Μπρους Λι

1942 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι Γάλλοι ναυτικοί διοικητές διατάσσονται να βυθίσουν τα πλοία τους και όλοι συμμορφώνονται. Η διαταγή δίνεται, καθώς ο γερμανικός στρατός, ο οποίος είχε καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της νότιας Γαλλίας, μπαίνει στην Τουλόν. Συνολικά βυθίζονται 10 καταδρομικά, 28 αντιτορπιλικά και 14 υποβρύχια.

1999 Ο Κάχι Καχιασβίλι κατακτά τρία χρυσά μετάλλια στην κατηγορία των 94 κιλών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στην ίδια κατηγορία, ο Λεωνίδας Κόκκας κατακτά ένα αργυρό κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

2005 Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αμιένης, στη Βόρεια Γαλλία, ομάδα γιατρών με επικεφαλής τον Ζαν Μισέλ Ντιμπερνάρ πραγματοποιεί την πρώτη μερική μεταμόσχευση προσώπου.

πηγή-Thepressroom.gr

Αυτά και για σήμερακυρίες μου και κύριοι ,ελπίζω να τα βρίσκετε ενδιαφέροντα ,όσο μπόρεσα έπραξα και με συγχωρείτε αλλά δεν νιώθω καλά,είμαι όμως εδώ κοντα σας και αισιοδοξώ ,χαμογελώ και λέω ότι γρίπη είναι θα περάσει.Εύχομαι να περάσετε μια γλυκιά ημέρα άλλωστε 27 ημέρες μας χωρίζουν πριν από την ωραιότερη εποχή του χρόνου ,τα Χριστούγεννα ,ας δούμε λοιπόν τα πράγματα πιο θετικά ,πιο όμορφα και πιο γλυκά για να μπορούμε να πάρουμε όλη την θετική ενέργεια των Χριστουγέννων.Να προσέχετε με τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα και να μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις αν δεν είναι απαραίτητο.Μαζί αύριο Πρώτα Ο Θεός με πολλά και διάφορα και τον εαυτό μου σε καλύτερη κατάσταση.Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Top